• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim Ve Çocukları

Noktalama işaretlerini hiç kullanmadığınız için rap söyler gibi okudum.Taharet konusundan sonra sizin konunuz çok iyi geldi :))
Üst komşunuz aileden birisi olduğu için ve bu kişi de maalesef eltiniz olduğu için iki kat gerginliğe sebep olmuş bence.
Tabi ki taşının akraba apartmanlarını oldum olası sevmem en azından onlardan kurtulursunuz ama nereye taşınırsanız taşının böyle insanlarla karşılaşacaksınız.
Maddi imkanlarınız el verirse mutlaka ses yalıtımını denemelisiniz.

Tek diyeceğim şey sizinki de büyüyecek. Acele etmeyin anneliğine laf etmeden önce. 9 aylık bebekken benim oğlanın da çıtı çıkmazdı, iki yaşına gelince şangur şungur lego döken, koşarak kamyon süren bir çocuk oldu. E bağlayamayam, kış günü de sokağa parla dökemeyeceğime göre okuldan sonra evde oynayacak çocuk bu.
Gece geç saat değilse gün içi çocuk seslerine kimse bir şey diyemez. Yaşama sesş gelecek elbette.

Bazı insanlar ses konusunda daha hassas oluyor. Benim komşum 2 üst katındaki komşumuzun 4 yaşındaki kızının sesinden çok rahatsız oluyordu. Ben yiğenlerimden alışık olduğum için bana öyle zor gelmiyordu ki benim direk üstümdeler. Bizim o zamanlar bebeklerimiz var arkadasım gık sesine kalbini çok kırdı komşumuzun bebek uyuyamıor yok sessiz olun apartmandan bile sessiz inin diye sürekli arayıp şikayet etme sonunda taşındılar. Bizim bebekler büyüdü 2 yaşını doldurdu. Çocuğu bir gürültü yapıyorki sorma benimki uslu oldu😂 kız ne gürültü yapıor sürekli atlayıp zıplıyor dedim aman çocuk ya napim laftan mı anlıyor bağlayacam mı dedi. Yani eleştirme başına gelir. Ya da taşın kurtul.

"Ya lütfen taşınalim gidelim şuradan çocuklar ziplamiyor koymuyor hemen duvara vurdu" şu lafı diyen eltinin mağaradan çıkma sanırım. Çocuk kısmı enerjik olur bunun için bi zahmet çocuklarını parka vs götürecek. Kendi tepemde aynı durum mevcut çocuklardan nefret eder oldum bu tipler yüzünden. :sinirli:

Benim sipalar hepten manyak,
Hem kendileri gurultu yaparlar, hem baskasinin gurultusunden rahatsiz olurlar.
Yilbasinda falan kulaklikla uyudular, okadar diyim.

Simdi aile apartmaninda insan neden oturur ki, bu tarz seyler sorun olmasin birbirimizi idare edelim diye degil mi. O yuzden en guzeli ya yer degistirin, ya da tasinin, kimseyle de bu sebeple kusmek durumunda kalmayin. Esinizi anliyorum bu konuda, size cok hak veremedim ama tabi yasamadan bilinmez bu tip sorunlar, siz de tahammul edemiyorsunuz demek ki.

Ayrı ev diyecektim taşınacak misiniz,biraz daha sabredeceksiniz. Yigenimin yürüdüğünü asla sahitm
olmadim çocuk kosuyor,laftan sözden,kizmadan bagirmadan anladığı yok. Napsinlar,baglasinlar mi? Sesin olmadığı odada uyut,ne bilim yap birşeyler.

Bağlamasınlar çocuktur laftan anlamaz orası ayrı ama gece gunduzde kimse dinlemek zorunda değil çocuklarına bı rutin oluşturabilir gündü parkta enerjilerini attırıp evde ilgilense sessiz aktivite yaptırarak gece erken uyutsa kimsede bu denli rahatsız olmaz çocuklara laf yok ama anne umursamazsa orda sıkıntı var bende sinirlenirdim.

Bağlamasınlar çocuktur laftan anlamaz orası ayrı ama gece gunduzde kimse dinlemek zorunda değil çocuklarına bı rutin oluşturabilir gündü parkta enerjilerini attırıp evde ilgilense sessiz aktivite yaptırarak gece erken uyutsa kimsede bu denli rahatsız olmaz çocuklara laf yok ama anne umursamazsa orda sıkıntı var bende sinirlenirdim.

Annenin umursamaz olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz. Park fikri doğru ama bunun kışı var soğuğu var yağmuru, karı var. Her gün parka çıkartmak bu mevsimde mümkün değil. Kaldı ki çocukların biri 10 biri 6 yaşında gündüz zaten okuldalardır.

Merhaba hanımlar Hemen Konuya giriyorum Ben ,Eltim ve kaynanamla altlı üstlü oturuyorum oturmaz olsaydım En altta ben Üstümde Eltim onun üstünde kaynanam oturuyor küçük bebeğim var 9 aylık tam 3 senedir burda oturuyorum bu eltimin çocukları biri 6 yaşında biri 10 yaşında ikiside erkek tam 3 senedir tepemde hopluyolar koşuyorlar gece gündüz sabah 6 lara kadar kostuklari vardır aksilik yatakodamin üstü onların oturma odası çocuklar gece gündüz zipliyor koşuyorlar Eltim desen umursamazin düşüncesizin önde gideni kackeré uyuyan bebeğimi uyandırıyor çocukları istese ziplatmaz kosturmaz arkadaşlar bebeğim yokken de çok rahatszdim ben öyle böyle gürültüleri yok evime gelen misafirler bile bu seste nasıl oturuyorsun diyolar bebegim yokken bigün uyuyodum sabahın 8 inde çocuklar üstümde koşuyorlar uyandryolar beni bende duvara vurdum duysunlar yapmasınlar diye sonra mutfağa gittim su içmeye Eltim telefonda kaynmla konuşuyordu konuşma aynen şöyle :Ya lütfen taşınalim gidelim şuradan çocuklar ziplamiyor koymuyor hemen duvara vurdu colugu yok çocuğu yok oda gitsn başka odada yatsın dediğinı duydum hem suçlu hem güçlü demiyoki Eltim haklı ben çocuklarıma dur sus demiyorum kadini gece gündüz rahatsz ediyoruz suç bende demiyorda bide üste çıkıyor neyse kızlar ben buna küstüm 1 2 ay kaynanamada anlattım oda Eltim gibi umursamaz tamam ben uyaririm demiyorda napayım kalbinde kötülük yok eltinin çok saf biridir fikirsiz düşünemiyor dedi neyse kızlar ben eltimi affettim aynı binadayiz yüz yüze bakıyoruz diye ama çoğu kez eşimle kavga ettim bunların yüzünden eşimde bana hak veriyor sen haklısın ama napayım uyarıyorum olmuyor söylüyorum olmuyor abimle kotumu oluyum diyor Allah var bazenleri biraraya gelince gülerek Derek gene zipladiniz kostunuz uyutmadiniz diye oda rahatsz erkenden uyuyor adam ise gidiyor uyutmuyolar adamı benide çok uyandirmislardr sabahın köründe şimdi bebebegim var onların gürültüsü yüzünden uyanıyor banada yazık bebeği uyutacamki bulasigima camsirima yemegime bakıcam onlar uyandırinca çoğu kez yapamıyordm yemegimi eşimde bna kiziyodu bazen neden yapmadın diye bunların yüzünden diyodum hooppp bidaha kavga gürültü kızlar diyeceksinizki eltinı uyarmadinmi kackeré ziline bastım bebeği uyutmuyolar çocuklara bak diye tamam diyor gürültü daha çok geliyor çocuklar inadına daha çok koşuyor çok simariklar ama onlarda suç yok anne dediğin hertürlü çocuğu durdurur bizimki umursamaz altta insanmi var bebeklik var düşünmüyör bende sinirlenoyodum eşimerhaba telefon ediyodum isteyken abine söyle çocukları sustursunlar diye Eltim çekinir eşinden bu böyle 3 sene geçti geçen yanima geldi Eltim ben sana kırılıyorum Benim eşime abi der kendisi Abime telefon açıyorsun oda benim eşime söylüyor benim eşimde bna kızıyor dedi yenge dedim bende eltime benden büyük ziline basiyorum balkon çarpıyor diyosun veya onlar ziplamiyor yan binadan geliyor diyosun veya duymuyom diyosun dedim bna da yazık günah yemegimi bulasigimi isimi yapamıyorum bebeğim uyuyacakki yapıcam eşimle 3 yıldır kavga ediyoruz bu gürültü yüzünden dedim işte başladı burası yalan dünya iyi geçinelim idare edelim birbirimizi diye bidaha arattirma eşimi dedi tamam dedim uzatmadim bi değişim oldumu yok kızlar ben cok idare ediyorum İdaresiz değilim kendinizi benim yerime koyun ustunuzde iki çocuk gece gündüz koşuyor anneleri bişey yapmıyor susturmuyor sizin bebeginiz var uyandiriyolar gecede ustunuzde koşuyorlar sizide uyutmuyolar naparsiniz benim yerimde olsanız diyorum da biz gene iyiyiz idare ediyoruz binaya tasindiginiz zaman kimse idare etmez diye ama aynı hep koşuyorlar zipliyorlar bıktım bunların gürültüsünden eltimin umursamazligindan dusuncezsizliginden kaynanam bide diyoki kınama seninde bebeğin var bende seçimli ben binaya tasindigim zaman gürültü yaptrmam bile bile evin içinde kosturtmam gece gündüz alttaki de insan kimseyi rahatsz etmeye hakkım yok dedim kaynamda onları tutuyor kızlar napmaliyim eşimle konuştum 3 senedir çektim bu gürültüyü yazın taşınalim dedim tamam dedi eşimde bi sıkıntı olmassa Taşinicaz dusuncelerinizi bekliyorum kızlar
zaten taşıncakmışsın biraz daha sık dişini taşınma durumun olmasa kayınvalidenle evleri degistir o eltinin gürültüsünü kınamazdı idare ederdi sende eltinin üstünde oturur hoplar zıplardın

Akşam sekizden sonra herkes evet hassas olmalı. Ama kış günü gündüz sesine de kimse bir şey diyemez. Benim çocuğu kışın parla götürüp götürmeme de komşu karışamaz. Bu da hadsizlik.
O zaman ben de fön sesini sevmiyorum kuaföre gidin diyeyim. İkisi aynı derecede absürt

Akşam sekizden sonra herkes evet hassas olmalı. Ama kış günü gündüz sesine de kimse bir şey diyemez. Benim çocuğu kışın parla götürüp götürmeme de komşu karışamaz. Bu da hadsizlik.
O zaman ben de fön sesini sevmiyorum kuaföre gidin diyeyim. İkisi aynı derecede absürt

Ben gündüz kostuklarina demiyorum akşama kadar patır patır üst komşunun çocuğu kosuyo mesela ama çocuktur tabiki oynayacak tabiki koşacak benim demek istediğim gündüz bisekilde enerjilerini atsinlarki akşam uyusunlar kimseyi rahatsız etmesinler. Zaten gündüz okula gidiyorlar mis ben daha küçük zannettim.

Annenin umursamaz olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz. Park fikri doğru ama bunun kışı var soğuğu var yağmuru, karı var. Her gün parka çıkartmak bu mevsimde mümkün değil. Kaldı ki çocukların biri 10 biri 6 yaşında gündüz zaten okuldalardır.

Ben o fikri gündüz enerjilerini atsinlarki akşam uyusunlar diye yazmıştım zaten büyükmüş çocuklar okula gidiyolarmis gündüz bilmem ama akşamları patirdi ses gürültü beni de çok geriyor.

Back