• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim olsun istiyorum

Ben mesafelı olunca nasıl saracak ki🤣🤣🤣Bilmiyorum eltiyle samımı olma niyetim yok. Yanı sorun cıkmaz gıbı gelıyor
Sana göre bu düşünce saran elti
Mesafeli olusuna bile sarar

Büyüklerin lafı vardır
Eltilerin bohçası bile çekişirmiş diye :-)

Kizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Ayni durumdayız.Ama ben yavaş yavaş geri çekildim.Hee kötü gelin oldum ama sorun yok.Diger türlüsü yorucu 😅

Bekarlar, özellikle @umutsuzvaka01 koşun iki bekar kayınço varmış 😂
Biri daha vardi r harfiyle basliyordu nicki. Hatirlasam ben de onu etiketleyecegim 😂😂
Bende onları diyecektim umutsuza rainyy
Aman yazmayim neme lazım dedim

Bak ben dedim sana kk dan bulalım diye
Ahanda bulduk
Umutsuz süper elti olur hatta onun uzmanlığı gorumcelik hazır senin de yok hem elti hem görümce ikisi bir arada :KK70: :KK70:

Bende öyle düşünüyorum ona gitsinler o hazırlasın yemek o misafir etsin ben yetişemiyorum 😉
Eşimin 4 erkek kardeşi var, 1 tane eltim var. Ikimiz de aynı kafadan olduğumuz için belki kayınvalidem yeni gelin bekliyor olabilir bilemicem:)) yapmayın siz de her şeyi boynunuzun borcu mu? Ne sanıyorsunuz ektiniz gelip sizin yaptiklarinizi mı yapacak

Back