• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim olsun istiyorum

Sana göre bu düşünce saran elti
Mesafeli olusuna bile sarar

Büyüklerin lafı vardır
Eltilerin bohçası bile çekişirmiş diye :-)
Bilmiyorum ki ben mesafeyı sevıyorum. Öyle eltime gıdeyım falan hıc sanmıyorum. Kardeşim dururken ne işim var eltıde. Bir kez eşim sordu. Eltimle kavga etsen kaparsın dıye. Muabbeti keserim dedım.Bi de eltim zor olur gıbı. Kardesı evlilige sıcak bakmıyor ve işi yok.

Gelecekteki eltiler de evlenelim de asaletannenin yükünü hafifletelim diyorlardır zaten.

Yetişemiyorum diyecek kadar her işlerine koşmayin mesela, evlatlarının yerine siz kendinizi yormayın, elti gelecek köşeye çekileceğim hayal olarak kalır sadece.

Bilmiyorum ki ben mesafeyı sevıyorum. Öyle eltime gıdeyım falan hıc sanmıyorum. Kardeşim dururken ne işim var eltıde. Bir kez eşim sordu. Eltimle kavga etsen kaparsın dıye. Muabbeti keserim dedım.Bi de eltim zor olur gıbı. Kardesı evlilige sıcak bakmıyor ve işi yok.
Olmayan eltinin derdini çeksen çeksen sen çekersin zaten 🥴

Aynı durumdayız sanırım benim kaynimda evliliğe sicak bakmıyor ve işi yok

Aynı durumdayız sanırım benim kaynimda evliliğe sicak bakmıyor ve işi yok
Benımkının para sıkıntısı yok. Tüm paralar onda toplanıyor. Durumları iyi. 2 3 senedır işsiz. İş begenmıyor. Evleneceğini hıc sanmıyorum ben. Galıba tek gelin kalacağım 🤣🤣🤣

Sesli güldüm düşüncelerinize kusura bakmayın 😂
Eltiniz olsun ve tüm işleri üstünüzden alsın demek 😏

Yetişemediğiniz yerde yardımcı birini tutun
Yaşlılarmış sonuçta
Mutlaka bakıma, temizliğe ihtiyaçları oluyordur

Benımkının para sıkıntısı yok. Tüm paralar onda toplanıyor. Durumları iyi. 2 3 senedır işsiz. İş begenmıyor. Evleneceğini hıc sanmıyorum ben. Galıba tek gelin kalacağım 🤣🤣🤣
Senin eltin olacağı zamanı dört gözle bekliyorum
Buralar elti konusuyla coşacak 😂😂
Hele ki o elti kayınvalidenizle iyi olursa 😂😂

Senin eltin olacağı zamanı dört gözle bekliyorum
Buralar elti konusuyla coşacak 😂😂
Hele ki o elti kayınvalidenizle iyi olursa 😂😂
Bugün eltim olsun da kayinvalidem onunla iyi olsun der, yarın da ikisi iyi anlasip beni dışlıyorlar diye dert yanar 😂 kafaya takılacak konu mu yok 😂

Bugün eltim olsun da kayinvalidem onunla iyi olsun der, yarın da ikisi iyi anlasip beni dışlıyorlar diye dert yanar 😂 kafaya takılacak konu mu yok 😂
Buraya yazıyorum bak
Elti kayınvalideyle iyi olsun o istenmeyen kayınvalide nasıl kıymete binecek
Şimdi hayatta kabul etmez tabi de
O günler gelince beni hatırlayacaksınız
😂😂😂

Valla üç çocuğum var temizlik ve düzen hastasıyım hiç aramam öyle vaktim yok benim zamanım yok kendileri diyorum ne uaarsa yapsınlar ben dinlenmeye cekileyim

Back