- 16 Nisan 2021
- 450
- 383
- 18
- 31
- Konu Sahibi Asaletanne
Bunun konumuzla ne ilgisi var?
Şehir dışı farketmez diyorum senin mesajına karsilikBunun konumuzla ne ilgisi var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun konumuzla ne ilgisi var?
Şehir dışı farketmez diyorum senin mesajına karsilikBunun konumuzla ne ilgisi var?
Öyle vaktiniz yok ama maşallah eltiye planlar yapacak vaktiniz varValla üç çocuğum var temizlik ve düzen hastasıyım hiç aramam öyle vaktim yok benim zamanım yok kendileri diyorum ne uaarsa yapsınlar ben dinlenmeye cekileyim
Benim kayınbabam da aynı ama bana öyle kafasına göre gelemez. Konu sahibinin hayal dünyası çok geniş. YabanelmaBunun konumuzla ne ilgisi var?
Sizin için değil portakallı ördek arkadaşımız için yazdım onları zatenValla üç çocuğum var temizlik ve düzen hastasıyım hiç aramam öyle vaktim yok benim zamanım yok kendileri diyorum ne uaarsa yapsınlar ben dinlenmeye cekileyim
Ben emeğe emekle davranırım onlar iyi insanlar sadece tek gelin olmak beni yoruyorÖyle vaktiniz yok ama maşallah eltiye planlar yapacak vaktiniz var
Birbirimizi kandırmayalım gelen elti sizin gibi elleri ayakları olmak zorunda değil
Siz de değilsiniz zaten
Siz öyle olmayı seçmişsiniz
Gelen de varisiniz değil zaten
Diğer bir gelin olacak sadece
Çift olunca görev paylaşımı yapacağınızın garantisi yokBen emeğe emekle davranırım onlar iyi insanlar sadece tek gelin olmak beni yoruyor
Kayinlarinizla hastalığında sağlığında mutlu ve mutsuz olduklarında neden siz ilgileniyorsunuz ben bunu anlamadimKizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
benbirkediyim dimi bu uye? offf onunla elti olmak vardi simdi benim divanin beynini yerdi ne guzel bana vakti kalmazdi P Portakalli ordek esinle sevgilimi tanistirir misin belki kardes olurlar ne biliyim buluruz bi careBuraya yazıyorum bak
Elti kayınvalideyle iyi olsun o istenmeyen kayınvalide nasıl kıymete binecek
Şimdi hayatta kabul etmez tabi de
O günler gelince beni hatırlayacaksınız
Gönüller karşılık li yapılıyor cnm niye kötüye çekiyorsun olayiSizin için değil portakallı ördek arkadaşımız için yazdım onları zaten
Siz de umudu eltiye bağlamak yerine, 3 çocuk üzerine birde eş ailesinin gönüllünü yapmakla uğraşmayın. Ne yapıyorsunuz tam olarak bilmiyorum ama herkes sizin yaptıklarınızı yapmak zorunda değil.
10 yıldır ben çekiyorum yeni gelin de yapacak yapmazsa olay çıkarırım diyecek bir tavrınız var.
Çift olunca görev paylaşımı yapacağınızın garantisi yok
Belki eltiniz nankör biri çıkacak
Boşuna eltiye umut bağlamayın diye söylüyorum
Sonra yine konu açarsınız eltim var ama her işi ben yapıyorum diye
Sizinki tercih tamamen
Kişisel sınırlar değil de merhametli olduğumdan onlarda beni seviyorlar torunlarını bir. Dediğini iki etmezler böyle insanlara kötü mü davranayim ben yetişemiyorum sen olayı nereye bağlarsan baglayabilirsinEltim de böyle demiş. Sonrası hayalkırıklığı. Ben de ona şey dedim "kendi kişisel sınırlarını çizmekten aciz olduğun için bir başkasının varlığına ihtiyaç duyuyorsun, yapamam demek zor geldiği için bir başkası yapsın istiyorsun. Bu benim değil, senin sorunun" dedim. Küstü sonra. Bir süre geçince de kendi kendine barıştı. Allah size de benim gibi bir elti nasip edebilir o yüzden hayırlısını isteyinajajsjwjejs.