• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim olsun istiyorum

Valla üç çocuğum var temizlik ve düzen hastasıyım hiç aramam öyle vaktim yok benim zamanım yok kendileri diyorum ne uaarsa yapsınlar ben dinlenmeye cekileyim
Öyle vaktiniz yok ama maşallah eltiye planlar yapacak vaktiniz var 😏

Birbirimizi kandırmayalım gelen elti sizin gibi elleri ayakları olmak zorunda değil
Siz de değilsiniz zaten
Siz öyle olmayı seçmişsiniz
Gelen de varisiniz değil zaten
Diğer bir gelin olacak sadece

Al benden de o kadar , şu kaynım evlense de kurtulsak , bi yerde teksen gözler de beklentiler de hep sende oluyor , artık eltim uğraşsın yeter valla biktim gelinlikten , ekşin istiyorum ya ekşin.

Tövbe yarabbim.
Elti gelince şu an yaşadığın sıkıntılar + elti sıkıntıları olacak bence rahatının keyfini sürmeye bak.

Valla üç çocuğum var temizlik ve düzen hastasıyım hiç aramam öyle vaktim yok benim zamanım yok kendileri diyorum ne uaarsa yapsınlar ben dinlenmeye cekileyim
Sizin için değil portakallı ördek arkadaşımız için yazdım onları zaten 😂

Siz de umudu eltiye bağlamak yerine, 3 çocuk üzerine birde eş ailesinin gönüllünü yapmakla uğraşmayın. Ne yapıyorsunuz tam olarak bilmiyorum ama herkes sizin yaptıklarınızı yapmak zorunda değil.

10 yıldır ben çekiyorum yeni gelin de yapacak yapmazsa olay çıkarırım diyecek bir tavrınız var.

Yapma çek elini ayagını tek gelinsin diye koşturmak zorunda degılsın. Yeni gelecek gelinler oralı olmazsa hem elti derdin olur hemde işlere aynen devam etmek durumunda kalırsın 🙂

Öyle vaktiniz yok ama maşallah eltiye planlar yapacak vaktiniz var 😏

Birbirimizi kandırmayalım gelen elti sizin gibi elleri ayakları olmak zorunda değil
Siz de değilsiniz zaten
Siz öyle olmayı seçmişsiniz
Gelen de varisiniz değil zaten
Diğer bir gelin olacak sadece
Ben emeğe emekle davranırım onlar iyi insanlar sadece tek gelin olmak beni yoruyor

keske benim de olsa hatta baya fena biri olsa benimkinin annesinin hakkindan gelse, ben elti derdi cekmeye raziyim kadini susturacak bir insan evladi bulayim da.

of cok dertliyim butun kayinvalide konularina girip hep gelinlere hak vermek istiyorum su an :D

Öyle bir başlık yazmışsın ki bende sandım galiba bizimle dalga geçiyor ya da şaka yapıyor. Sonra açtım baktım konuya bildiğin elti istiyorum yazmışsın tekrar şaşırdım. Canımcım bdv ye tekrar göz atmanı ister ondan sonra elti, görümce isteklerini gözden geçirmeni tavsiye ederim 😊

Ben emeğe emekle davranırım onlar iyi insanlar sadece tek gelin olmak beni yoruyor
Çift olunca görev paylaşımı yapacağınızın garantisi yok
Belki eltiniz nankör biri çıkacak
Boşuna eltiye umut bağlamayın diye söylüyorum
Sonra yine konu açarsınız eltim var ama her işi ben yapıyorum diye
Sizinki tercih tamamen

Kizlar 10yildir evin tek geliniyim iki tane kaynım var ama evlenmiyorlar daha doğrusu istediği kızları bulamadılar gorumcemde yok tek gelin olduğum için herşeyde yanlarında bulunuyorum hastalığında sağlığında mutlu mutsuz sonlarında biraz da diyorum diğer gelinler gelsin ben kenara cekileyim sadece yorumlarinizi bekliyorum siz ne dusunuyorsunuz
Kayinlarinizla hastalığında sağlığında mutlu ve mutsuz olduklarında neden siz ilgileniyorsunuz ben bunu anlamadim

Buraya yazıyorum bak
Elti kayınvalideyle iyi olsun o istenmeyen kayınvalide nasıl kıymete binecek
Şimdi hayatta kabul etmez tabi de
O günler gelince beni hatırlayacaksınız
😂😂😂
benbirkediyim dimi bu uye? offf onunla elti olmak vardi simdi benim divanin beynini yerdi ne guzel bana vakti kalmazdi P Portakalli ordek esinle sevgilimi tanistirir misin belki kardes olurlar ne biliyim buluruz bi care :KK53:

Sizin için değil portakallı ördek arkadaşımız için yazdım onları zaten 😂

Siz de umudu eltiye bağlamak yerine, 3 çocuk üzerine birde eş ailesinin gönüllünü yapmakla uğraşmayın. Ne yapıyorsunuz tam olarak bilmiyorum ama herkes sizin yaptıklarınızı yapmak zorunda değil.

10 yıldır ben çekiyorum yeni gelin de yapacak yapmazsa olay çıkarırım diyecek bir tavrınız var.
Gönüller karşılık li yapılıyor cnm niye kötüye çekiyorsun olayi

Eltim de böyle demiş. Sonrası hayalkırıklığı. Ben de ona şey dedim "kendi kişisel sınırlarını çizmekten aciz olduğun için bir başkasının varlığına ihtiyaç duyuyorsun, yapamam demek zor geldiği için bir başkası yapsın istiyorsun. Bu benim değil, senin sorunun" dedim. Küstü sonra. Bir süre geçince de kendi kendine barıştı. Allah size de benim gibi bir elti nasip edebilir o yüzden hayırlısını isteyinajajsjwjejs.

E sizde her ışlerini yapmayın koşturmayın her şeye. Ben yaptım yeni gelen elti de yapmak zorunda gibi bir dusunveniz var. Yapmak zorunda değilsiniz siz yapmayı tercih etmissiniz. Eltiniz olsa o da yapmak zorunda değil.

Çift olunca görev paylaşımı yapacağınızın garantisi yok
Belki eltiniz nankör biri çıkacak
Boşuna eltiye umut bağlamayın diye söylüyorum
Sonra yine konu açarsınız eltim var ama her işi ben yapıyorum diye
Sizinki tercih tamamen

Nankör falan hiç hoş değil ama ahajajsj

Eltim de böyle demiş. Sonrası hayalkırıklığı. Ben de ona şey dedim "kendi kişisel sınırlarını çizmekten aciz olduğun için bir başkasının varlığına ihtiyaç duyuyorsun, yapamam demek zor geldiği için bir başkası yapsın istiyorsun. Bu benim değil, senin sorunun" dedim. Küstü sonra. Bir süre geçince de kendi kendine barıştı. Allah size de benim gibi bir elti nasip edebilir o yüzden hayırlısını isteyinajajsjwjejs.
Kişisel sınırlar değil de merhametli olduğumdan onlarda beni seviyorlar torunlarını bir. Dediğini iki etmezler böyle insanlara kötü mü davranayim ben yetişemiyorum sen olayı nereye bağlarsan baglayabilirsin

Olmayan eltiye don bicmek oldu bu sanki biraz hı? :KK53:
Ayrıca elti gelse var ya o gidiyor ben de bulunmaliyim diye gidersiniz bu defa..:KK70:

Back