• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti ve kayın sorunsalı

😄 Hatta şey eklesin. Gelinlik kızsın gören olursa ne derler falan da eklesin her firsatta. Ben takılmam böyle şeylere ama adın çıkar evde kalırsın desin. Böyle şeyler yapmadım hic ama ev işleri ile ilgili yakın akrabalarım böyle konuştuğunda aşırı sinir olurdum. Kızi ve annesini en etkili sinir etme yontemi
Ay çok iyi olur ya 😂😂😂 konu sahibi bir düşün bunu👌 ama zamanını iyi ayarla rezil olacağı bir ortam olsun 😄

Ay çok iyi olur ya 😂😂😂 konu sahibi bir düşün bunu👌 ama zamanını iyi ayarla rezil olacağı bir ortam olsun 😄
Geriye dönük de söylenebilir aslında. Aynı olay için. İlk gördüğü yerde;
Canım genç kızsın. Yaptığının altini o an cizmek istemedim. Zaten herkes gördü bir de ben birşey diyip daha da herkes görsün istemedim. Genç kızsın, evlilik çağın geldi. Adın çıkar evde kalirsin. Ben hiiic takılmadim. Ama abla tavsiyesi olarak söylüyorum. Adın çıkar evde kalırsın yapma 😂

Yani benim konuşma taklidimi gicik şekilde yaptinagiz hareketleriyle,doğru anlattım sanırım ☺️ O an nutkum tutuldu ve hiç o dalaşa girmek istemedim,güzel bir gün sonuçta zehir etmek istemedim kendime ve çocuklarıma, çünkü biliyorum o çocuk kendi kendine hayatta akıl edemez onu
22 yas cocuk falan degil arkadasim kuculsun cebime girsin oldu olacak anasi bez kundak baglasin. koskoca kiz ya ben olsam "canim bi doktora gorun" derdim yuz felci geciriyosun sanirim diye de eklerdim :D

Merhaba arkadaşlar, aslında çok büyük dert olarak görmüyorum ama kendimle ikilem içindeyim.
Özetle bahsedecek olursam; bir bebek doğumgünü için giyindik süslendik eşim ve küçük çocuklarımla bu davete gittik. Gittiğimiz davette eltim kaynım ve çocuklarıyla karşılaştık(eltimle yıldızlar pek barışmıyor bu arada,ama her zaman saygımı, sınırımı korumuşumdur) ve aynı masada oturduk haliyle, havadan sudan muhabbet ederken, kaynımın 22 yaşındaki kızı,ben kendisi ile konuştuktan sonra ağzıma ökenme hareketi yaptı annesine bakıp gülerek ve annesi de güldü.İnanın şok oldum herkes gördü ve ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim,bir şey de diyemedim. Biraz zaman geçince kalktım başka akrabaların masasında hal hatır sormak bahanesiyle oturdum.Çok rahatsız olmuştum. Bir şey de söylesem asla kabul etmeyeceklerdi, çünkü..Önceden de kendi evlerinde olsun,bir kaç kere daha, çocukları kendi dahil buna benzer, böyle terbiyesizlik yapmıştı ama aldırmamıştım. Bu sefer toplum içinde olması beni üzdü ama çocukla da çocuk olmak istemedim sonuçta o terbiyeyi ben değil,ailesi vermeliydi. Ne yapardınız sizce?
Bu arada arayıp siz şöyle yaptınız denecek tipler değil asla kabul etmezler kendileriyle alakalı bir eleştiriyi,kendileri her türlü konuşurlar ama niye böyle dedin dersen hayatta kabul etmezler. Eşime de artık kolay kolay bir araya gelmeyeceğini belirttim.
22 yaşında biri bir kere çocuk değildir. Ne yaptığının gayet farkında. O anda orada bozacaktin. Terbiyesiz hareketlere bak gerçi şaşırmıyorum sen hep böyleydin diyip bı kahkaha üstüne atacaktin gidip annesine ağlasın. Aşırı sinir olurum böyle şeylere. Eltinizde nerden baksan 45yasinda vardır en az yani yapılan şey hiç hoş değil. Görüşmeyin böyle tiplerle

Yani benim konuşma taklidimi gicik şekilde yaptinagiz hareketleriyle,doğru anlattım sanırım ☺️ O an nutkum tutuldu ve hiç o dalaşa girmek istemedim,güzel bir gün sonuçta zehir etmek istemedim kendime ve çocuklarıma, çünkü biliyorum o çocuk kendi kendine hayatta akıl edemez onu
Ne cocugu be.ana kiz senle dalga geciyorlar essek kadar olmus ne cocugu

Bir daha karsilassa izda ayni masaya oturmayin , illa ki birileri neden gorusmediginizi soracak .ozaman anlatirsiniz.ama gormeden gelip asla konusmayin

Ya bende öyle düşündüm,kendi yapsa beni bu kadar üzmezdi ama çocuklarını inanın kendinyegenlerim gibi çok seviyordum, kendiler de,çocuklarda öyleydi aslında ama herhalde annesi doldurmuş dediğiniz gibi
Boşver herkes kendine yakışanı yapar
Bilirim o tipleri, sorsan zeytinyağı gibi üste çıkarlar
Buna benzer bir olayda eltimle görümce arasında yaşanmıştı
Yazık eltim kendisine kimseyi inandıramadığı için kaynımdan şiddet bile görmüştü
Aklıma geldikçe halâ içim acıyor

Merhaba arkadaşlar, aslında çok büyük dert olarak görmüyorum ama kendimle ikilem içindeyim.
Özetle bahsedecek olursam; bir bebek doğumgünü için giyindik süslendik eşim ve küçük çocuklarımla bu davete gittik. Gittiğimiz davette eltim kaynım ve çocuklarıyla karşılaştık(eltimle yıldızlar pek barışmıyor bu arada,ama her zaman saygımı, sınırımı korumuşumdur) ve aynı masada oturduk haliyle, havadan sudan muhabbet ederken, kaynımın 22 yaşındaki kızı,ben kendisi ile konuştuktan sonra ağzıma ökenme hareketi yaptı annesine bakıp gülerek ve annesi de güldü.İnanın şok oldum herkes gördü ve ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim,bir şey de diyemedim. Biraz zaman geçince kalktım başka akrabaların masasında hal hatır sormak bahanesiyle oturdum.Çok rahatsız olmuştum. Bir şey de söylesem asla kabul etmeyeceklerdi, çünkü..Önceden de kendi evlerinde olsun,bir kaç kere daha, çocukları kendi dahil buna benzer, böyle terbiyesizlik yapmıştı ama aldırmamıştım. Bu sefer toplum içinde olması beni üzdü ama çocukla da çocuk olmak istemedim sonuçta o terbiyeyi ben değil,ailesi vermeliydi. Ne yapardınız sizce?
Bu arada arayıp siz şöyle yaptınız denecek tipler değil asla kabul etmezler kendileriyle alakalı bir eleştiriyi,kendileri her türlü konuşurlar ama niye böyle dedin dersen hayatta kabul etmezler. Eşime de artık kolay kolay bir araya gelmeyeceğini belirttim.

22 yaş çocuk değil o yaşta iş güç sahibi olup evleniyor insanlar
Böyle bir durumda ilişkilerin ne olacağına hiç bakmam ; saçına yapıştığım gibi masayla bi vurup kaldırırım ağzı yüzü birbirine geçince öğrenir nasıl gır gır geçiliyormuş, insanlar birbirini sevmeyebilir ama saygısızlığa asla tahammül etmem, yakar yıkarım gerisini onlar düşünsün

22 yaş çocuk değil o yaşta iş güç sahibi olup evleniyor insanlar
Böyle bir durumda ilişkilerin ne olacağına hiç bakmam ; saçına yapıştığım gibi masayla bi vurup kaldırırım ağzı yüzü birbirine geçince öğrenir nasıl gır gır geçiliyormuş, insanlar birbirini sevmeyebilir ama saygısızlığa asla tahammül etmem, yakar yıkarım gerisini onlar düşünsün
Okurken bile içim buz gibi ferahladı😄😄

Ben yerinizde olsam çok sinirlendim ve sanırım ne yapıyorsun sen o ne demek diye tepki gösterirdim.Sizi biraz fazla sakin buldum.Bu terbiyesizliği size yapma cüreti gosterebiliyorsa gücünü annesinden aldığı belli.Annesi de gülerek onu tasdiklemiş çünkü.

Ben yerinizde olsam çok sinirlendim ve sanırım ne yapıyorsun sen o ne demek diye tepki gösterirdim.Sizi biraz fazla sakin buldum.Bu terbiyesizliği size yapma cüreti gosterebiliyorsa gücünü annesinden aldığı belli.Annesi de gülerek onu tasdiklemiş çünkü.
Çok terbiyesizler baş edebilecegimi dusunmedim

22 yaş çocuk değil. Keşke anında müdahele edip kalksaydınız

Back