- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
- Konu Sahibi Dobra anne
Dur tahmin edeyim, Anteplisinixskdkkdkdağzıma ökenme hareketi yaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur tahmin edeyim, Anteplisinixskdkkdkdağzıma ökenme hareketi yaptı
Hiç bir ortamda muhattap olmazdım. Arayıp da hareketlerini kafanıza taktiginizi belli etmeyin. İt ürür kervan yürür.Merhaba arkadaşlar, aslında çok büyük dert olarak görmüyorum ama kendimle ikilem içindeyim.
Özetle bahsedecek olursam; bir bebek doğumgünü için giyindik süslendik eşim ve küçük çocuklarımla bu davete gittik. Gittiğimiz davette eltim kaynım ve çocuklarıyla karşılaştık(eltimle yıldızlar pek barışmıyor bu arada,ama her zaman saygımı, sınırımı korumuşumdur) ve aynı masada oturduk haliyle, havadan sudan muhabbet ederken, kaynımın 22 yaşındaki kızı,ben kendisi ile konuştuktan sonra ağzıma ökenme hareketi yaptı annesine bakıp gülerek ve annesi de güldü.İnanın şok oldum herkes gördü ve ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim,bir şey de diyemedim. Biraz zaman geçince kalktım başka akrabaların masasında hal hatır sormak bahanesiyle oturdum.Çok rahatsız olmuştum. Bir şey de söylesem asla kabul etmeyeceklerdi, çünkü..Önceden de kendi evlerinde olsun,bir kaç kere daha, çocukları kendi dahil buna benzer, böyle terbiyesizlik yapmıştı ama aldırmamıştım. Bu sefer toplum içinde olması beni üzdü ama çocukla da çocuk olmak istemedim sonuçta o terbiyeyi ben değil,ailesi vermeliydi. Ne yapardınız sizce?
Bu arada arayıp siz şöyle yaptınız denecek tipler değil asla kabul etmezler kendileriyle alakalı bir eleştiriyi,kendileri her türlü konuşurlar ama niye böyle dedin dersen hayatta kabul etmezler. Eşime de artık kolay kolay bir araya gelmeyeceğini belirttim.
Yorumunuz çok değerli fakat öyle değil inanın ki..Sadece bir şey desem kabul etmeyecekler,özür falan hak getire,zaten o an kal geldi ve sonrasında ben ne laf anlatacağım buna yaptığı terbiyesizlikle kalsın kendi utansın dedim diye düşündüm ve eşimin de çocuklarımızın da huzursuz olmasını istemedimBence cocuklan cocuk olunmaz yerine "agizlarinin payini vermekten cekindim" olucakti yaziniz.
Değil fakat bu kelime doğulu ev arkadaşım vardı ondan kaldı bendeDur tahmin edeyim, Anteplisinixskdkkdkd
Bende o an öyle düşündümHiç bir ortamda muhattap olmazdım. Arayıp da hareketlerini kafanıza taktiginizi belli etmeyin. İt ürür kervan yürür.
Yorumunuz çok değerli fakat öyle değil inanın ki..Sadece bir şey desem kabul etmeyecekler,özür falan hak getire,zaten o an kal geldi ve sonrasında ben ne laf anlatacağım buna yaptığı terbiyesizlikle kalsın kendi utansın dedim diye düşündüm ve eşimin de çocuklarımızın da huzursuz olmasını istemedim
Biz ordan sonra eşimle de konuştuk,olayın şokuyla ben bir anlam veremedim o da öyle, hatta görmüş ama beklemediğinden öyle bir şeyi hiç konduramamış yoksa ben kalsam bile lafın altında (ki kalmam aslında) o an diyorum ya mal oldum afedersiniz, o kalmaz lafını direk söyler ama konduramadik işte.. Ve en büyük etken de çocuklarımdı, biri yanımda oturmuş,biri kucağımda asla onların yanında o denli bir huzursuzluk yaşamak istemedim ama hata yaptım sanırım.Bakin bazen biz baskasinin yükünü tasiyoruz. Siz gerekeni söyleyecektiniz. Kabul etsinler etmesinlee fark etmez. Siz sustukca onlar devam eder. Yani herkes kendine yakisani yapsin, ama sizi baskalarinin yaninda kücük düsürmeye calisiyorlarsa lütfen de gömün ama. Esiniz de gerekeni söylemeli orda gerekiyorsa. Sonucta onun yegeni de söz konusu
Ağzını yamultmak gibi bişey galibaOkenme ne
Senin kadar kocaman aklı başında bir kıza şu yaptigin hiç yakışıyor mu yengecim .. hani ben alinmam ama başkasına yapma kötü gorunuyorsun o ne öyle on yasindaki çocuk gibi hahahhaha der kalkiverirdim masadan isim var gibi mal gibi kalsinlardiBir an bende keşke yapsam dedim ama kızın bir suçu olmadığını biliyorum aslında
Bunun aynısını bir yakın arkadaşım da söyledi,keşke ah keşke ama keşkeyle de olmuyor işteSenin kadar kocaman aklı başında bir kıza şu yaptigin hiç yakışıyor mu yengecim .. hani ben alinmam ama başkasına yapma kötü gorunuyorsun o ne öyle on yasindaki çocuk gibi hahahhaha der kalkiverirdim masadan isim var gibi mal gibi kalsinlardi
Evet öyle bir şey, konuşmayı ağzını yamultarak taklit etmek gibiAğzını yamultmak gibi bişey galiba
Sizin yaşınız kaç? 23 yasinda akrabamız evlendi , 22 yas çocuk değil ki. Gayet aklı başında sizi tiye almis. Terbiyesiz. Elbette suçu varBir an bende keşke yapsam dedim ama kızın bir suçu olmadığını biliyorum aslında
Bahane arıyorlar sizde o bahaneyi ellerine vermiyorsunuz yani. Büyüklük sizde kalmış. Muhttap olmayın kudursunlarTabii ki öyle değil ama girdabın içine girmek istemiyorum çünkü asla bitmeyecekler,böyle kendimi uzak tutarım dedim elimden geldiğince,aslında eltimin istediği de o zaten bütün kardeşleriyle küs kaynım demek ki bizle de öyle olmak istiyorlar
Bizde de zeklenme denir.Dur tahmin edeyim, Anteplisinixskdkkdkd
Hatta şey eklesin. Gelinlik kızsın gören olursa ne derler falan da eklesin her firsatta. Ben takılmam böyle şeylere ama adın çıkar evde kalırsın desin. Böyle şeyler yapmadım hic ama ev işleri ile ilgili yakın akrabalarım böyle konuştuğunda aşırı sinir olurdum. Kızi ve annesini en etkili sinir etme yontemiSenin kadar kocaman aklı başında bir kıza şu yaptigin hiç yakışıyor mu yengecim .. hani ben alinmam ama başkasına yapma kötü gorunuyorsun o ne öyle on yasindaki çocuk gibi hahahhaha der kalkiverirdim masadan isim var gibi mal gibi kalsinlardi
Ağzı yamulasıca hiç haz etmem böyle terbiyesizliklere. Valla 22 yaş çocuk falan değil demekki insan degillermiş. Bizde bazen yengemlerle ters düşüyoruz ama ne o çocuklarına bunu yapmasına müsaade eder ne de biz.ve aynı masada oturduk haliyle, havadan sudan muhabbet ederken, kaynımın 22 yaşındaki kızı,ben kendisi ile konuştuktan sonra ağzıma ökenme hareketi yaptı