- 10 Ağustos 2018
- 520
- 553
Tesekkur ederim.2 elti var. Küçük gelin büyüğü kıskanıyor. Kocalara da sirayet etmiş en sonunda mevzu. Büyük abi yaşadığı ülkeye donecek, küs gitmelerini istemiyor konu sahibi. Ne yapsak diyor.
Sanırsın ki küçük gelinle soru sahibi elti. O kadar takmis. Hep kendini ve ailesini ovmus gereksiz bir şekilde .Ama kabahat sizde. Madem küçük gelin bu kadar kötü birisi, bu zamana kadar niye haddini bildirmediniz? Haddini bildirmediğiniz zaman tepenize çıkarlar işte böyle. Küçük geline ve abinize resti çekeceksiniz bunun başka yolu yok.
Ben de onu düşündüm. Nişanlanmış etmiş bunları niye bu kafasına bu kadar takıyor. Kendi hayatına baksa ya. Okurken ben yoruldum.Sanırsın ki küçük gelinle soru sahibi elti. O kadar takmis. Hep kendini ve ailesini ovmus gereksiz bir şekilde .
Bir de o kadar sorun çıksa yani bi yerden sonra salarsin, bu kadar peşine dusmenin ne gereği var ? Bir de öyle uzun uzun Afili cümleler kuruyor ki, ve hep iyi haklı....zaten elti savaşı diye konu açması da çok çok yersiz, ortada eltilik durum yok ki. Buyuk elti piyasada yok, zaten yurtdisinda ne kadar mudahil olabilir.daha çok gorumce vakası bence..Ben de onu düşündüm. Nişanlanmış etmiş bunları niye bu kafasına bu kadar takıyor. Kendi hayatına baksa ya. Okurken ben yoruldum.
Elti eltiye küstü,yeğen amcaya küstü,kardeş abiye küstü,anne hayata küstüAllah'ını seven özet geçsin ayh
Ciks,kaynanaları konusturmuyoruz getiripte,yengeyi de konuşturmayizYenge yazsın buraya çok merak içindeyim yaaa
Bulun şu yengeyi
Ama kuzum geliyorlarmis işte,ne istiyorsun,senin odana yerleşip seni antreye mi atsınlarYahu darladığımızı nereden çıkarıyorsunuz? Keşke darlasaydık belki bir şeyler düzelirdi. Annem babam kendi kendilerine buna içerleyip üzülüyorlar sadece. Kimse de onlara bizi neden aramadınız neden gelmediniz demiyor. Zorla olmaz zaten bu işler.