Elti meselesi

Çok fazla samimi olmuşsunuz.ben eşimle nisanliyken bu kadar görmedim eşimin ailesini.zamani gelince sürekli dip dibe olacaksınız zaten şimdiden ne bu acele

Siz gibi bu kadar sürede sevgili olup da ailenin içinde olanlara genelde dünden razi, bize girip çıkıyor derler. Evliyken bile bu kadar mic mic olunmaz ki bu şekilde taniycam demeniz çok mantıksız. Aileler tanışmadan kızın erkek ailesiyle tanismasi, kız ailesini yok saymak gibi. Aman neresinden tutsan elde kalır. Garip bir durum. Keşke siz de biraz eke davransaydiniz

Sevgilinizin annesinin tek yanlışı diğer kızı da çağırmak, onun dışında sizin kıskançlık etmeniz dışında bir sorun yok,
birine iltifat ederken size mi sorması gerekiyor ya da eş zamanlı olarak size de mi etmesi gerekiyor anlamadım
evet kendi kendinize gelin güvey olup evcilik oynamışsınız elinizde patlamış. Bir de insanlara hakaret ediyorsunuz.
Sizinle hiç konuşmayan insanlarla inatla samimi olma çabanız da hoş değil, sizden 6 yaş küçükmüş ama akıllıymış kız, mesafeyi korumuş helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…