Elti ile anlaşmazlık yardım akıl bekliyorum lütfennnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun kıskançlık meselesi arkadaşım ben kiskanmiyorum kıskanılmak istemiyorum huzursuzluktan nefret ediyorum

Bu bana yapması gereken. Bilezik her kadının hakkıdır sizler kendiniz mi yaptınız da böyle diyorsunuz
Ben kimseden altın görmedim. Bilezik de takılmadı ama yalandan takılmış gibi konuşuldu hayali. Kayınpederim de var kayınvalidemde var ama altın görmedim. Kadının kocası yok yapmaya calısıyor elinden geldiği kadar çok şanslısın bence. Eltin cahil sen cahil kayınvalide arada harap oluyor..

Ay kıskanılmak istemiyorum yazmışsın bir de.
İsteme o zaman o bileziği “Annecim kalsın, senin omzunda zaten çok yük var. Eşyalarımızın yarısını ödedin, evini açtın, biz eşimle yuvarlanıp gideriz hiç aklın kalmasın.” de. Ama demezsin. Bilezik haktır canım, sen kendi anne babanın hakkını gözetmemişsin ki kaçarak evlenmişsin. Bu kadar haklı adaletli olmayın kız cennette bize yer kalmayacak

Masrafsız olsun diye kabul edip kaçtıysan sende bişeycik isteyemezsin kusura bakma.
İstemedim zaten arkadaşım.. kendi yapacağım ilk geline yaptım sana yapmasam olmaz dedi bende tamam dedim hepinizin düşündüğü gibi yakasına yapışıp istemedim bana yaptığı zaman eltime söyleyip ona bilezik yapacağım demesini istemiyorum onu Kv ile konuşsam mı diye konu açtım çünkü eltim benimle saçma sapan bu konu yüzünden bir konu açtı söyleme ki bana karşı bir festalik beslemesin

Yakında iki elti kaynanayı gömersiniz bilezik te bilezik diye. Kaynananın yerinde olsam hiçbirinize 5 kuruş koklatmam. Genç insanlarsınız ayıp dul kadına akbaba gibi saldırmışsınız. Çalışın alın çok istiyorsanız. Yazık kadına üzüldüm. Yok kaynana illede yapacam diye tutturmuşta bilmem ne

Yapacağım diyor ne diyebilirim 3 tane kendi ailemden var zaten yapacağım diyene ne diyeyim

bılezık pazarlıgıyla gelın alma derdım olmayacagına gore..ogluma elın kızınıda kacır demem..kızlarda aılelerıyle sorun yasıyosa kacıyo genelde..yagmurdan kacarken doluya tutuluyolar
Ablacım ne boş yaptın ya ne diyorsun sen umarım oğlun için hayal ettiğin gibi bir gelecek olur. Ama öyle olmuyor hiç bir şey oğlun kaçıracam derse kaçırır nasıl engel olacaksın ona ellerini kollarınımı bağlayacaksın. Kadın yıllarca bakmış büyütmüş 4erkek çocuğu sen bir taneye bakıyorsun kim bilir ne zorluklar çektin o kadında çekmiştir kv yi neden kötülüyorsun şimdi. Unutma allah kınadığın herşeyi elbet birgün başına verir büyük konuşma.

Siz kaynananizla iki teneke parçası için konuşmayın. yuzgoz olmayın eltinizlede... Vardır bil bildiği kaç yaşında kadın 4 oğlan yetiştirmiş sizimi idare edemiyecek.
Böyle güzel konussaniz keşke belliki sorunumu yanlış anlattım çünkü gerçekten akıl bekliyordum hakaret değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…