- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi Ezg123456789
-
19 yasında kız cocuktur..mutlaka aılesıyle sıkıntısı vardır..elın evınde mutlu olurum sanmıstır..Yahu ne kaçırması.Ne yaptı eski Türk filmlerindeki gibi kafasına silah dayayıp dağa mı kaçırdı?Bu kızların aklı yok mu?19 yaşında koca derdine düşmüşler!Bir de kv yi suçluyorsunuz.Çok ilginç!
Kızlar kızlar kalbim sızlarYahu ne kaçırması.Ne yaptı eski Türk filmlerindeki gibi kafasına silah dayayıp dağa mı kaçırdı?Bu kızların aklı yok mu?19 yaşında koca derdine düşmüşler!Bir de kv yi suçluyorsunuz.Çok ilginç!
Çocuğunun elinden tutmak başka tüm sorumluluğu almak başka. Kaynana burada elini vermiş kolunu kaptırmış iki arada bir derede birine yapsa diğerinin de gözü kalıyor. Tabii ki aile isterse yardım edebilir ama dul bir kadından bu kadar fazla şey bekleyen iki koca yetişkin adam ve kadın var bu konuda. Kaynana da yapmalıyım psikolojisine girmiş maalesef. Ama bu bir başarı değil. Evlenmeye hazır hissetmeyen ailesine güvenip evlenmesin. Kredi çeksin o zaman. Her zaman kendi cebine güveneceksin. Bu kaynana bir gün bu bileziklerin bu evin karşılığını beklerse gelinin hiçbir söz hakkı yoktur nokta.erkek yada kız evlat yetıstırırken bız annelerın hıcmı sorumlulugu yok..cocuk evlendırmek basarı olarak goruluyo ulkede..ama ıyı ama kotu
Oğlunuz kaç yaşında?19 yasında kız cocuktur..mutlaka aılesıyle sıkıntısı vardır..elın evınde mutlu olurum sanmıstır..
Gönül gözü açıktır belki iki evlilik yapacak evladınızgelınlere derken bır evladım var:)..
Dur kız yüreğine mi indireceksin kadınınGönül gözü açıktır belki iki evlilik yapacak evladınız
Oldu ailesiyle her sıkıntı yaşayan kocaya kaçsın.Bırakın lütfen bu zihniyetleri.Ben öğretmenim aynı zamanda anne adayıyım.Yeni neslin çok farkındayım.Kızların çoğu kolay yoldan zengin kocayı bulayım,bilezik yaptırayım derdinde.Erkeklerin de sırtımı aileye yaslayım günümü gün edeyim derdinde.Gerçekten zorluk yaşayan okuyup da kendini kurtarma peşinde.Biraz ufkunuzu genişletin.19 yasında kız cocuktur..mutlaka aılesıyle sıkıntısı vardır..elın evınde mutlu olurum sanmıstır..
hayırlısı:)Gönül gözü açıktır belki iki evlilik yapacak evladınız
19 yasında kız cocuktur..mutlaka aılesıyle sıkıntısı vardır..elın evınde mutlu olurum sanmıstır..
Sende olmadı onda deneyeyim dedimDur kız yüreğine mi indireceksin kadının
bılezıgı falan kızlar almıyo zaten..sımdı kaynananın oglu anasına dıyokı bı kızz gordum kacırıp alt kata getırıcem....neden kabul etmıs annesı..etmeseydı..Oldu ailesiyle her sıkıntı yaşayan kocaya kaçsın.Bırakın lütfen bu zihniyetleri.Ben öğretmenim aynı zamanda anne adayıyım.Yeni neslin çok farkındayım.Kızların çoğu kolay yoldan zengin kocayı bulayım,bilezik yaptırayım derdinde.Erkeklerin de sırtımı aileye yaslayım günümü gün edeyim derdinde.Gerçekten zorluk yaşayan okuyup da kendini kurtarma peşinde.Biraz ufkunuzu genişletin.
o evlatları bız o hale getırıyoruzkı..Oldu ailesiyle her sıkıntı yaşayan kocaya kaçsın.Bırakın lütfen bu zihniyetleri.Ben öğretmenim aynı zamanda anne adayıyım.Yeni neslin çok farkındayım.Kızların çoğu kolay yoldan zengin kocayı bulayım,bilezik yaptırayım derdinde.Erkeklerin de sırtımı aileye yaslayım günümü gün edeyim derdinde.Gerçekten zorluk yaşayan okuyup da kendini kurtarma peşinde.Biraz ufkunuzu genişletin.
Oğlunuz kaç yaşında?bılezıgı falan kızlar almıyo zaten..sımdı kaynananın oglu anasına dıyokı bı kızz gordum kacırıp alt kata getırıcem....neden kabul etmıs annesı..etmeseydı..
Oğlunuz varmış büyük konuşmayın.Tutar getirir bir gün siz de yazarsınız buraya çirkef gelin bilezik peşinde diye!Bana ailenin ışığında yetişir falan yazmayın.İnsanoğlu ne zaman ne yapacağı belli olmaz..bılezıgı falan kızlar almıyo zaten..sımdı kaynananın oglu anasına dıyokı bı kızz gordum kacırıp alt kata getırıcem....neden kabul etmıs annesı..etmeseydı..
Ay bana birşeyler oluyoro evlatları bız o hale getırıyoruzkı..
evlendırmek bır gorev gıbıÇocuğunun elinden tutmak başka tüm sorumluluğu almak başka. Kaynana burada elini vermiş kolunu kaptırmış iki arada bir derede birine yapsa diğerinin de gözü kalıyor. Tabii ki aile isterse yardım edebilir ama dul bir kadından bu kadar fazla şey bekleyen iki koca yetişkin adam ve kadın var bu konuda. Kaynana da yapmalıyım psikolojisine girmiş maalesef. Ama bu bir başarı değil. Evlenmeye hazır hissetmeyen ailesine güvenip evlenmesin. Kredi çeksin o zaman. Her zaman kendi cebine güveneceksin. Bu kaynana bir gün bu bileziklerin bu evin karşılığını beklerse gelinin hiçbir söz hakkı yoktur nokta.
Bacım sen ne dıyorsun ya azcık baştan oku yorumları sindir. Bu kız kaçmamış. Eltı kaçmış. Eleştiri gelince kadına iftira attı sende hemen atladın. Azcık mantık kur kız dıyor altın takmamak ıcın kaçırtmışmış. Kaçan eltiye zaten altınlar evler yapılmış. Kel alaka oluyor. Bu hanım kız da kaçmadığı halde aılesının yapmadıklarını kv yapmış. Yapıyorda.bılezıgı falan kızlar almıyo zaten..sımdı kaynananın oglu anasına dıyokı bı kızz gordum kacırıp alt kata getırıcem....neden kabul etmıs annesı..etmeseydı..
Tamam ablacım sen ilerde kabul etmezsin ne uzadı konu yabılezıgı falan kızlar almıyo zaten..sımdı kaynananın oglu anasına dıyokı bı kızz gordum kacırıp alt kata getırıcem....neden kabul etmıs annesı..etmeseydı..
19 yasında bır kız ne kadar cırkef olabılır..sız genc olmadınızmı empatı yapın bıraz..sureklı elestırmek yerıne..bu bılezık olayı kızların beynıne kucuklukten yerlestırılıyo bence..ben bılezık pazarlıgıyla evlenmedımOğlunuz varmış büyük konuşmayın.Tutar getirir bir gün siz de yazarsınız buraya çirkef gelin bilezik peşinde diye!Bana ailenin ışığında yetişir falan yazmayın.İnsanoğlu ne zaman ne yapacağı belli olmaz..
Ay hayır yani konu sahibi de değil bu şahıs.Daldım gittim yazdıklarına.Gece gece uykumu kaçırdı ikisi birden.Ağzım açık okuyorum yazılanları.Bazen diyorum acaba ben mi yanlışım baya baya bedavaya gitmişimBacım sen ne dıyorsun ya azcık baştan oku yorumları sindir. Bu kız kaçmamış. Eltı kaçmış. Eleştiri gelince kadına iftira attı sende hemen atladın. Azcık mantık kur kız dıyor altın takmamak ıcın kaçırtmışmış. Kaçan eltiye zaten altınlar evler yapılmış. Kel alaka oluyor. Bu hanım kız da kaçmadığı halde aılesının yapmadıklarını kv yapmış. Yapıyorda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?