• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti ile anlaşmazlık yardım akıl bekliyorum lütfennnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oyle olmuyo arkadasım..oglum var benımde ..çocuklar bızım ısıgımızda ılerler..
Şimdi bir tanesi kaçmadan evlenecekmis 10 bilezik istiyormuş 25gramdan dul kadından hemde bana o kadar saydirdilar siz hariç gelecek eltim, ben çok masumum bence

Belli oluyor da yazık günah ya kadını tanımıyorsun, bu kadını da kafandaki kaynana profiline zorla sokma allah için
bende yanlız cocuk yetıstırıyorum..oglum adam olsun kendı normal yollarla tanıssın kızkacırma vb ne ahırdan danamı calıyo..elın kızını..tovbe tovbe

Tamam ses çıkarmamaya devam edin, kadını sık boğaz etmeyin. Alırsa amenna almazsa canı sağolsun deyip geçin. Elti ile de samimi olmak zorunda değilsiniz
Kaynanam iki eltimede 6 bilezik yapmış sanada yapicam onlara yaptığımı dedi.. 4 sene oldu kızım doğdu onada yapicam dedi ..ben KV yanına gidiyorum kalsın yapsın bileziklerimi 😂

Şimdi bir tanesi kaçmadan evlenecekmis 10 bilezik istiyormuş 25gramdan dul kadından hemde bana o kadar saydirdilar siz hariç gelecek eltim, ben çok masumum bence
keske o aıleye gırmeseydınız..aıle degısık bıraz nasıb artık arkadasım... uzulme

Ekmeğini bile biz verirken mi ondan alıyoruz güldürmeyin yapılması gereken elbet budur ama oğulları da babaları öldükten sonra hep çalışip durdular ona verdiler bir zahmet oda oğullarına yapiversjn
Ama gerçekten ayıp. Ekmeğini biz verirken ne demek ya? Kadının evinde oturuyorsunuz, nasıl bunu söyleyebiliyorsunuz?? Pes! 😡
ne guzel vallahı..elın kızını kacırma gecınemezssınız aılesıde kabul etmez deseydı ogluna
Ben sizi anlayamıyorum, gerçekten çok farklı frekanslardan çalıyoruz.
Fikirlerinize saygı duyuyorum ve polemiğe girmek istemiyorum.
İyi forumlar

Yapan yapar yapmayan yapmaz ya böyle saçma bi mantıkmı var çok bilezik düşkünüyseniz eşiniz alsın. Kadının zaten durumu olsa yapar canınımı versin kadın.
Tabiki canını vermesin hep yanımızda olsun yapacağım da diyor zaten bir şey diyen yok ben okeyliyorum eltim bana yapılırken piyasaya çıktı bende istiyorum ozaman diye ona yapıldığı halde ona anlam veremiyorum bana yaptığı bileziği niye ona anlatıyor da onun istediğini kaynanam demiyor bana eltim söyledi bana istedim diye

bende yanlız cocuk yetıstırıyorum..oglum adam olsun kendı normal yollarla tanıssın kızkacırma vb ne ahırdan danamı calıyo..elın kızını..tovbe tovbe
Tamam ablacım sana göre kaynana şeytan bu gelinler melek. Allah ne istersek neyi beğenirsek onu karşımıza çıkarır zaten. Senin de oğlun varmış

Kendi kaçır dedi ne yapsınlar masrafsız olur diye bilezikleri birini yapıp diğerinin borcunu bitirmeden yapmam diyor ama normal kız istese hepsini bir yapacak da o yüzden
Masrafsız olsun diye kabul edip kaçtıysan sende bişeycik isteyemezsin kusura bakma.

Tamam ablacım sana göre kaynana şeytan bu gelinler melek. Allah ne istersek neyi beğenirsek onu karşımıza çıkarır zaten. Senin de oğlun varmış
ben oglum dızımın dıbınde dursun karısıda emrıme amade olsun ıstemezdım

Bu bana yapması gereken. Bilezik her kadının hakkıdır sizler kendiniz mi yaptınız da böyle diyorsunuz
Kayınvalidenizin değil yapmak kocanızın vazifesi dul kadının ne geliri varda dize habire bilezik yapıyor ayrıca bende olsam önce kimden borç alındıysa ona öncelik verilmesini isterim .

Sizde 19 yaşında kaçıp evlenmeseydiniz o zaman.

Aileniz kaçmanıza rağmen eşya alıp size yardımcı olduklarına göre evlatlarına elinden geleni yapıyorlar.

Elti de 18 yaşında, nişanlıyken kaçmış aferin ikinizi de şimdi ikiniz bir olup kaçmadan akli başında evlenen eltiye alınan bilezikleri kıskanırsiniz.

Yok ben onu anladım zaten siz bu gelinleri haklı buldunuz ya ilerde gelinleriniz böyle olursa öper bağrınıza basarsınız
bılezık pazarlıgıyla gelın alma derdım olmayacagına gore..ogluma elın kızınıda kacır demem..kızlarda aılelerıyle sorun yasıyosa kacıyo genelde..yagmurdan kacarken doluya tutuluyolar

Sizde 19 yaşında kaçıp evlenmeseydiniz o zaman.

Aileniz kaçmanıza rağmen eşya alıp size yardımcı olduklarına göre evlatlarına elinden geleni yapıyorlar.

Elti de 18 yaşında, nişanlıyken kaçmış aferin ikinizi de şimdi ikiniz bir olup kaçmadan akli başında evlenen eltiye ona alınan bilezikleri kıskanırsiniz.
Gelen tepkiler ışığında lafı değiştirdi .:olamaz:Eltisi kaçmıştı kendi değil. Bu arada eşyalarıda kv aldı. Taksitleri o ödemiş. Ailesi bir şey yapmamış. Şimdi çevir gazı yanmasın yazdığı yorumları unuttu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back