- 6 Aralık 2016
- 761
- 2.560
- 113
- Konu Sahibi Ezg123456789
-
“Yapma” de. Zorla açıp kolunu bilezik mi taktı? Zorla sen parayı almadın da gitti mobilyacıya bankaya kendisi mi ödedi senin tüm ısrarlarına rağmen? Ama hayır kız dur bunların hepsi senin hakkındı dimi pardon. Ya biriniz de gidip bir kere kadının bir ihtiyacı var mı gözetseniz keşke. Kadın faturanızı da ben ödeyeyim dese zorla yapıcam diyo dersinizYapacağım diyor ne diyebilirim 3 tane kendi ailemden var zaten yapacağım diyene ne diyeyim
Kv kaçır diyor normal alırsak bileziklerin hepsini yapmak zorunda olacağım diye kendini düşünürken ezilip kalıyor eltim yüzündenAblacım ne boş yaptın ya ne diyorsun sen umarım oğlun için hayal ettiğin gibi bir gelecek olur. Ama öyle olmuyor hiç bir şey oğlun kaçıracam derse kaçırır nasıl engel olacaksın ona ellerini kollarınımı bağlayacaksın. Kadın yıllarca bakmış büyütmüş 4erkek çocuğu sen bir taneye bakıyorsun kim bilir ne zorluklar çektin o kadında çekmiştir kv yi neden kötülüyorsun şimdi. Unutma allah kınadığın herşeyi elbet birgün başına verir büyük konuşma.
Bana verdiğin en büyük Bilezik oğlun annecim diyebilirsin.. Ne Bahtsız Bedevimişim Ne ev verdiler ne kiramızı ödediler ne altın ne eşya... Eşimi uyandırıp şu yazdıklarını okutmak istiyorum ne aptalmışız yahu...Yapacağım diyor ne diyebilirim 3 tane kendi ailemden var zaten yapacağım diyene ne diyeyim
Anlatım önemli konunuzu tekrar düzenleyin o zaman oradan çok altın meraklısı görünüyorsunuz..Böyle güzel konussaniz keşke belliki sorunumu yanlış anlattım çünkü gerçekten akıl bekliyordum hakaret değil
Yok canım ne ihtiyaç gözetmesi? Ekmeğini biz veriyoruz diye lafını ediyor konu sahibi. İnanılmaz gerçekten, nasıl bu hale geldik...“Yapma” de. Zorla açıp kolunu bilezik mi taktı? Zorla sen parayı almadın da gitti mobilyacıya bankaya kendisi mi ödedi senin tüm ısrarlarına rağmen? Ama hayır kız dur bunların hepsi senin hakkındı dimi pardon. Ya biriniz de gidip bir kere kadının bir ihtiyacı var mı gözetseniz keşke. Kadın faturanızı da ben ödeyeyim dese zorla yapıcam diyo dersiniz
Çok yanlış sözler kullaniyorsunuz gerçekten biz kendi aramızda o yapamasa ben ona yaparım ben bir şey yaoamadiysam o yapar“Yapma” de. Zorla açıp kolunu bilezik mi taktı? Zorla sen parayı almadın da gitti mobilyacıya bankaya kendisi mi ödedi senin tüm ısrarlarına rağmen? Ama hayır kız dur bunların hepsi senin hakkındı dimi pardon. Ya biriniz de gidip bir kere kadının bir ihtiyacı var mı gözetseniz keşke. Kadın faturanızı da ben ödeyeyim dese zorla yapıcam diyo dersiniz
Daha fazla konuşmak istemiyorum zdn atıp tutuyorsunuz iyice sinirimi bozdunuzYok canım ne ihtiyaç gözetmesi? Ekmeğini biz veriyoruz diye lafını ediyor konu sahibi. İnanılmaz gerçekten, nasıl bu hale geldik...
Ben sonunun böyle biteceğini biliyordumDaha fazla konuşmak istemiyorum gotunuzden atıp tutuyorsunuz iyice sinirimi bozdunuz
Olay yeri terk bıçaklar işe yaramamış
Çok yanlış sözler kullaniyorsunuz gerçekten biz kendi aramızda o yapamasa ben ona yaparım ben bir şey yaoamadiysam o yapar
Bir kere bu şekilde hakaret edemezsiniz. Bir kişi bile burda size hakaret etmedi. Böyle mahalle ağızı konuşamazsınız buradaki insanlarla biz sizin kaynanan ya da eltin değiliz. Oturun evde “Eltim beni kıskanıyoooo ben kıskanılmak istemiyorum” diye ağlayıp bilezik bekleyin o zaman.Daha fazla konuşmak istemiyorum gotunuzden atıp tutuyorsunuz iyice sinirimi bozdunuz
Nedense kk de 18-19-20 yaşlarında evlenip yok kv yok bilezik yok eltim vs. vs. Gibi konuları açan inasanları ciddiye alamıyorum çocuk yaşta kafanı taktığın konuya bak yaKv kaçır diyor normal alırsak bileziklerin hepsini yapmak zorunda olacağım diye kendini düşünürken ezilip kalıyor eltim yüzünden
Ekmeğini bile biz verirken mi ondan alıyoruz güldürmeyin yapılması gereken elbet budur ama oğulları da babaları öldükten sonra hep çalışip durdular ona verdiler bir zahmet oda oğullarına yapiversjn
Yorumu düzenlemişsiniz ama g.tünüzden yazmıştınız. Terbiyesizlik yapmayın.Daha fazla konuşmak istemiyorum zdn atıp tutuyorsunuz iyice sinirimi bozdunuz
Vallahi benim de var ama hakkı da hakka teslim etmek lazım.Konu sahibinin kv si benden olsa alır başımda taşır,ben onun koluna bilezik takarım.kaynanalara antıpatım var
gelınlere derken bır evladım var:)..Ablam allah şimdiden senin gelinlere yardım etsin
Biz alıntıladık o düzenlemeden şikayet de ettimYorumu düzenlemişsiniz ama g.tünüzden yazmıştınız. Terbiyesizlik yapmayın.
alın yazdığınız da burada. Ben mi atıyorum?
Nokta.Yorumu düzenlemişsiniz ama g.tünüzden yazmıştınız. Terbiyesizlik yapmayın.
Yahu ne kaçırması.Ne yaptı eski Türk filmlerindeki gibi kafasına silah dayayıp dağa mı kaçırdı?Bu kızların aklı yok mu?19 yaşında koca derdine düşmüşler!Bir de kv yi suçluyorsunuz.Çok ilginç!bende yanlız cocuk yetıstırıyorum..oglum adam olsun kendı normal yollarla tanıssın kızkacırma vb ne ahırdan danamı calıyo..elın kızını..tovbe tovbe
Yorumu düzenlemişsiniz ama g.tünüzden yazmıştınız. Terbiyesizlik yapmayın.
erkek yada kız evlat yetıstırırken bız annelerın hıcmı sorumlulugu yok..cocuk evlendırmek basarı olarak goruluyo ulkede..ama ıyı ama kotuAma gerçekten ayıp. Ekmeğini biz verirken ne demek ya? Kadının evinde oturuyorsunuz, nasıl bunu söyleyebiliyorsunuz?? Pes!
Ben sizi anlayamıyorum, gerçekten çok farklı frekanslardan çalıyoruz.
Fikirlerinize saygı duyuyorum ve polemiğe girmek istemiyorum.
İyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?