Elti ile anlaşmazlık yardım akıl bekliyorum lütfennnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle konusmaniz çok yanlış babaları vefat ettikten sonra hep çalışip ettiler aynı mahalleliyiz eşimle biliyorum senelerdir beraberiz bana eşim evlenesiye kadar bir hediye bile almisligi yoktur annesine verdiği için beklemedim de onların parasını onlara ödüyor yavaş yavaş şimdi herkes iyi olsun istiyor

kor cahıl kadın ogullarını guduyor zavallı yaptınız kadını..gonderseydı harp okulu vb tarzı bır yere hem sorumluluk sahıbı olurlardı hem ellerı ekmek tutardı..kadın hepsı dıbımde olsun dıyo

Evlendiren yok zaten siz konuyu yanlış anlamışsınız baştan sona kaçma var. Kusura bakmayın dediğiniz kaynana burda yok aksine başına vurup ekmeklerini aldıran parazitler var.

Kendi kaçır dedi ne yapsınlar masrafsız olur diye bilezikleri birini yapıp diğerinin borcunu bitirmeden yapmam diyor ama normal kız istese hepsini bir yapacak da o yüzden

Kimi cahil yaptım anlamadım?

Evlendiren yok zaten siz konuyu yanlış anlamışsınız baştan sona kaçma var. Kusura bakmayın dediğiniz kaynana burda yok aksine başına vurup ekmeklerini aldıran parazitler var.
o ıkı oglan evladını kım yetıstırdı..kız gıbı oglan yetıstırıyor hatta kız evlatlarınıda erkek gıbı cogu anneler

Gerçekleri konuşuyorum. Babaları vefat etmiş bi zahmet çalışacaklardı zaten yatacak halleri yoktu. Sizin aileniz bedava kız evlendirmiş ne mutlu ama

Ablacım konu sahibinin eltisi de sen misin bi sal şu kadını gözünü sevem ya

Ekmeğini bile biz verirken mi ondan alıyoruz güldürmeyin yapılması gereken elbet budur ama oğulları da babaları öldükten sonra hep çalışip durdular ona verdiler bir zahmet oda oğullarına yapiversjn

Gerçekleri konuşuyorum. Babaları vefat etmiş bi zahmet çalışacaklardı zaten yatacak halleri yoktu. Sizin aileniz bedava kız evlendirmiş ne mutlu ama
Ben yazmıştım yazacağımı 3 bilezik taktı ailem kacitigim halde yatak odami aldılar bir koltuk takımı Kv aldı beyaz eşyayi eşimle ben ödüyorum çalışıp kimsenin parasını sömürme gibi bir durum yok üzerine düşeni yapti herkes

o ıkı oglan evladını kım yetıstırdı..kız gıbı oglan yetıstırıyor hatta kız evlatlarınıda erkek gıbı cogu anneler
Bacım sen ne diyon ya ne güzel kafanda senaryo yazıyorsun. O kadın dediğin tek başına evlat yetiştirmiş. Allahta akıl vermiş kullansınlar diye ya hani

kızları kacırarak aldırmıs kaynana uyanık
Bence biz konuya çok farklı yerlerden bakıyoruz...

Sadece şunu söyleyeyim, eğer sizin istediğiniz gibi hata skalası yaparsak, yine de en hatalı taraf oğlu ve gelini oluyor. Bu konuda mağdur olan tek kişi kayınvalide.

Bacım sen ne diyon ya ne güzel kafanda senaryo yazıyorsun. O kadın dediğin tek başına evlat yetiştirmiş. Allahta akıl vermiş kullansınlar diye ya hani
oyle olmuyo arkadasım..oglum var benımde ..çocuklar bızım ısıgımızda ılerler..

ne guzel vallahı..elın kızını kacırma gecınemezssınız aılesıde kabul etmez deseydı ogluna

Bu bana yapması gereken. Bilezik her kadının hakkıdır sizler kendiniz mi yaptınız da böyle diyorsunuz
Yapan yapar yapmayan yapmaz ya böyle saçma bi mantıkmı var çok bilezik düşkünüyseniz eşiniz alsın. Kadının zaten durumu olsa yapar canınımı versin kadın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…