- 28 Şubat 2021
- 49
- -207
- 1
- Konu Sahibi Ezg123456789
-
Tenzih öyle bir şey değil.Ben zaten rahat bırakıyorum yapması gerekenleri yapmasını bekliyorum sadece ama eltim fazlasını kendine isteyip duruyor hakkini aldığı halde aranıp duruyor yazımı dikkatli okumanı tenzih ederim.
Eşiniz yok mu sizin ikinize de çok ayıp. Dul bir kadından bu kadar maddiyat beklemeniz çok yanlış gidin işe girin çalışıp aşın bileziklerBen zaten rahat bırakıyorum yapması gerekenleri yapmasını bekliyorum sadece ama eltim fazlasını kendine isteyip duruyor hakkini aldığı halde aranıp duruyor yazımı dikkatli okumanı tenzih ederim.
Hak da öyle bir şey değil. Canı isterse maddiyat bolsa. İsterse bilezik hediye eder. Çok zenginse bile istemiyorsa hediye etmez.Bende üzülüyorum ama dul haliyle ilk geline yapmış bana yapmamasi haksızlık olmaz mı soruyorum size
Üzülmüş haliniz bu mu?Bende üzülüyorum ama dul haliyle ilk geline yapmış bana yapmamasi haksızlık olmaz mı soruyorum size
Kimsenin öyle bir zorunluluğu yok. Ben henüz evlenmedim ama şimdiden hiçbir şey istemediğimi belirttim. Ne istiyorsam kendim çalışır alırım, elim ayağım tutuyor çok şükür. Bulmuşsunuz saf kadını, eline geçen iki üç kuruşla bilezik alması için zorluyorsunuz sırf sizin bilekleriniz dolsun diye. Umarım aklı başında bir yakını onu uyarır da daha fazla sömüremezsinizBu bana yapması gereken. Bilezik her kadının hakkıdır sizler kendiniz mi yaptınız da böyle diyorsunuz
Sana mı soracak kadının parasının ortakçısı mısınız? Keyfi istemiştir. Seni ne bağlar. Evlenmeyi biliyorsan bunların kocanın yapması gerektiğinide bilirsin küçük kızBende üzülüyorum ama dul haliyle ilk geline yapmış bana yapmamasi haksızlık olmaz mı soruyorum size
Çalışmadığı mi nereden biliyorsunuz. Ben gayet doğal bir şekilde sordum bir gelenektir yapılıyor bu bilezik beklemeniz değil beklentim yok yapacağım diye kendisi dedi yapacağım diyene neden yapma diyeyeimEşiniz yok mu sizin ikinize de çok ayıp. Dul bir kadından bu kadar maddiyat beklemeniz çok yanlış gidin işe girin çalışıp aşın bilezikler
Tenzih etmenin anlamını biliyor musunuz?Ben zaten rahat bırakıyorum yapması gerekenleri yapmasını bekliyorum sadece ama eltim fazlasını kendine isteyip duruyor hakkini aldığı halde aranıp duruyor yazımı dikkatli okumanı tenzih ederim.
Neden size mi soracak ona yapıp bana neden yapmayacak kendisi yapacağım diyor sizler dediniz ne istiyorsunuz diye onun için söylüyorumSana mı soracak kadının parasının ortakçısı mısınız? Keyfi istemiştir. Seni ne bağlar. Evlenmeyi biliyorsan bunların kocanın yapması gerektiğinide bilirsin küçük kız
Gayette beklenti içindesiniz. Gelenek diye kadının bu kadar üstüne gidilmez ki.Çalışmadığı mi nereden biliyorsunuz. Ben gayet doğal bir şekilde sordum bir gelenektir yapılıyor bu bilezik beklemeniz değil beklentim yok yapacağım diye kendisi dedi yapacağım diyene neden yapma diyeyeim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?