- 28 Şubat 2021
- 49
- -207
- 1
- Konu Sahibi Ezg123456789
-
Şimdi bir tanesi kaçmadan evlenecekmis 10 bilezik istiyormuş 25gramdan dul kadından hemde bana o kadar saydirdilar siz hariç gelecek eltim, ben çok masumum benceoyle olmuyo arkadasım..oglum var benımde ..çocuklar bızım ısıgımızda ılerler..
bende yanlız cocuk yetıstırıyorum..oglum adam olsun kendı normal yollarla tanıssın kızkacırma vb ne ahırdan danamı calıyo..elın kızını..tovbe tovbeBelli oluyor da yazık günah ya kadını tanımıyorsun, bu kadını da kafandaki kaynana profiline zorla sokma allah için
Kaynanam iki eltimede 6 bilezik yapmış sanada yapicam onlara yaptığımı dedi.. 4 sene oldu kızım doğdu onada yapicam dedi ..ben KV yanına gidiyorum kalsın yapsın bileziklerimiTamam ses çıkarmamaya devam edin, kadını sık boğaz etmeyin. Alırsa amenna almazsa canı sağolsun deyip geçin. Elti ile de samimi olmak zorunda değilsiniz
keske o aıleye gırmeseydınız..aıle degısık bıraz nasıb artık arkadasım... uzulmeŞimdi bir tanesi kaçmadan evlenecekmis 10 bilezik istiyormuş 25gramdan dul kadından hemde bana o kadar saydirdilar siz hariç gelecek eltim, ben çok masumum bence
Ama gerçekten ayıp. Ekmeğini biz verirken ne demek ya? Kadının evinde oturuyorsunuz, nasıl bunu söyleyebiliyorsunuz?? Pes!Ekmeğini bile biz verirken mi ondan alıyoruz güldürmeyin yapılması gereken elbet budur ama oğulları da babaları öldükten sonra hep çalışip durdular ona verdiler bir zahmet oda oğullarına yapiversjn
Ben sizi anlayamıyorum, gerçekten çok farklı frekanslardan çalıyoruz.ne guzel vallahı..elın kızını kacırma gecınemezssınız aılesıde kabul etmez deseydı ogluna
Tabiki canını vermesin hep yanımızda olsun yapacağım da diyor zaten bir şey diyen yok ben okeyliyorum eltim bana yapılırken piyasaya çıktı bende istiyorum ozaman diye ona yapıldığı halde ona anlam veremiyorum bana yaptığı bileziği niye ona anlatıyor da onun istediğini kaynanam demiyor bana eltim söyledi bana istedim diyeYapan yapar yapmayan yapmaz ya böyle saçma bi mantıkmı var çok bilezik düşkünüyseniz eşiniz alsın. Kadının zaten durumu olsa yapar canınımı versin kadın.
Tamam ablacım sana göre kaynana şeytan bu gelinler melek. Allah ne istersek neyi beğenirsek onu karşımıza çıkarır zaten. Senin de oğlun varmışbende yanlız cocuk yetıstırıyorum..oglum adam olsun kendı normal yollarla tanıssın kızkacırma vb ne ahırdan danamı calıyo..elın kızını..tovbe tovbe
Fazlasıyla eşimden çok memnunum ama şu eltiler....keske o aıleye gırmeseydınız..aıle degısık bıraz nasıb artık arkadasım... uzulme
Kaç oğlu var bu zavallı kadının ?Şimdi bir tanesi kaçmadan evlenecekmis 10 bilezik istiyormuş 25gramdan dul kadından hemde bana o kadar saydirdilar siz hariç gelecek eltim, ben çok masumum bence
Masrafsız olsun diye kabul edip kaçtıysan sende bişeycik isteyemezsin kusura bakma.Kendi kaçır dedi ne yapsınlar masrafsız olur diye bilezikleri birini yapıp diğerinin borcunu bitirmeden yapmam diyor ama normal kız istese hepsini bir yapacak da o yüzden
ben oglum dızımın dıbınde dursun karısıda emrıme amade olsun ıstemezdımTamam ablacım sana göre kaynana şeytan bu gelinler melek. Allah ne istersek neyi beğenirsek onu karşımıza çıkarır zaten. Senin de oğlun varmış
Bak ben dedim ya siz de elti takıntısı var açıkça belli yaniFazlasıyla eşimden çok memnunum ama şu eltiler....
Kayınvalidenizin değil yapmak kocanızın vazifesi dul kadının ne geliri varda dize habire bilezik yapıyor ayrıca bende olsam önce kimden borç alındıysa ona öncelik verilmesini isterim .Bu bana yapması gereken. Bilezik her kadının hakkıdır sizler kendiniz mi yaptınız da böyle diyorsunuz
onemlı olan senın memnun olman eltınede mesafelı durursun..mukemmel evlılık dıye bır sey yoktur zaten benceFazlasıyla eşimden çok memnunum ama şu eltiler....
Sizde 19 yaşında kaçıp evlenmeseydiniz o zaman.Şimdi bir tanesi kaçmadan evlenecekmis 10 bilezik istiyormuş 25gramdan dul kadından hemde bana o kadar saydirdilar siz hariç gelecek eltim, ben çok masumum bence
Yok ben onu anladım zaten siz bu gelinleri haklı buldunuz ya ilerde gelinleriniz böyle olursa öper bağrınıza basarsınızben oglum dızımın dıbınde dursun karısıda emrıme amade olsun ıstemezdım
Fazlasıyla eşimden çok memnunum ama şu eltiler....
Kaç oğlu var bu zavallı kadının4 eşim ve
4 eşim eltimin kocası 2 bekarKaç oğlu var bu zavallı kadının ?
Eşim eltimin kocası iki de bekar toplam 4Kaç oğlu var bu zavallı kadının ?
bılezık pazarlıgıyla gelın alma derdım olmayacagına gore..ogluma elın kızınıda kacır demem..kızlarda aılelerıyle sorun yasıyosa kacıyo genelde..yagmurdan kacarken doluya tutuluyolarYok ben onu anladım zaten siz bu gelinleri haklı buldunuz ya ilerde gelinleriniz böyle olursa öper bağrınıza basarsınız
Gelen tepkiler ışığında lafı değiştirdi .Sizde 19 yaşında kaçıp evlenmeseydiniz o zaman.
Aileniz kaçmanıza rağmen eşya alıp size yardımcı olduklarına göre evlatlarına elinden geleni yapıyorlar.
Elti de 18 yaşında, nişanlıyken kaçmış aferin ikinizi de şimdi ikiniz bir olup kaçmadan akli başında evlenen eltiye ona alınan bilezikleri kıskanırsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?