• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti ile anlaşmazlık yardım akıl bekliyorum lütfennnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapacağım diyor ne diyebilirim 3 tane kendi ailemden var zaten yapacağım diyene ne diyeyim
“Yapma” de. Zorla açıp kolunu bilezik mi taktı? Zorla sen parayı almadın da gitti mobilyacıya bankaya kendisi mi ödedi senin tüm ısrarlarına rağmen? Ama hayır kız dur bunların hepsi senin hakkındı dimi pardon. Ya biriniz de gidip bir kere kadının bir ihtiyacı var mı gözetseniz keşke. Kadın faturanızı da ben ödeyeyim dese zorla yapıcam diyo dersiniz

Ablacım ne boş yaptın ya ne diyorsun sen umarım oğlun için hayal ettiğin gibi bir gelecek olur. Ama öyle olmuyor hiç bir şey oğlun kaçıracam derse kaçırır nasıl engel olacaksın ona ellerini kollarınımı bağlayacaksın. Kadın yıllarca bakmış büyütmüş 4erkek çocuğu sen bir taneye bakıyorsun kim bilir ne zorluklar çektin o kadında çekmiştir kv yi neden kötülüyorsun şimdi. Unutma allah kınadığın herşeyi elbet birgün başına verir büyük konuşma.
Kv kaçır diyor normal alırsak bileziklerin hepsini yapmak zorunda olacağım diye kendini düşünürken ezilip kalıyor eltim yüzünden

Yapacağım diyor ne diyebilirim 3 tane kendi ailemden var zaten yapacağım diyene ne diyeyim
Bana verdiğin en büyük Bilezik oğlun annecim diyebilirsin.. Ne Bahtsız Bedevimişim Ne ev verdiler ne kiramızı ödediler ne altın ne eşya... Eşimi uyandırıp şu yazdıklarını okutmak istiyorum ne aptalmışız yahu...

Ben yatıyorum arkadaşlar görsel size hediyem olsun 🤣🤣

B4429B8C-C25B-41BF-8428-1A21B1E44FE7.jpeg

“Yapma” de. Zorla açıp kolunu bilezik mi taktı? Zorla sen parayı almadın da gitti mobilyacıya bankaya kendisi mi ödedi senin tüm ısrarlarına rağmen? Ama hayır kız dur bunların hepsi senin hakkındı dimi pardon. Ya biriniz de gidip bir kere kadının bir ihtiyacı var mı gözetseniz keşke. Kadın faturanızı da ben ödeyeyim dese zorla yapıcam diyo dersiniz
Yok canım ne ihtiyaç gözetmesi? Ekmeğini biz veriyoruz diye lafını ediyor konu sahibi. İnanılmaz gerçekten, nasıl bu hale geldik...

Çok yanlış sözler kullaniyorsunuz gerçekten biz kendi aramızda o yapamasa ben ona yaparım ben bir şey yaoamadiysam o yapar

Yok canım ne ihtiyaç gözetmesi? Ekmeğini biz veriyoruz diye lafını ediyor konu sahibi. İnanılmaz gerçekten, nasıl bu hale geldik...
Daha fazla konuşmak istemiyorum zdn atıp tutuyorsunuz iyice sinirimi bozdunuz

Çok yanlış sözler kullaniyorsunuz gerçekten biz kendi aramızda o yapamasa ben ona yaparım ben bir şey yaoamadiysam o yapar
Daha fazla konuşmak istemiyorum gotunuzden atıp tutuyorsunuz iyice sinirimi bozdunuz
Bir kere bu şekilde hakaret edemezsiniz. Bir kişi bile burda size hakaret etmedi. Böyle mahalle ağızı konuşamazsınız buradaki insanlarla biz sizin kaynanan ya da eltin değiliz. Oturun evde “Eltim beni kıskanıyoooo ben kıskanılmak istemiyorum” diye ağlayıp bilezik bekleyin o zaman.

Kv kaçır diyor normal alırsak bileziklerin hepsini yapmak zorunda olacağım diye kendini düşünürken ezilip kalıyor eltim yüzünden
Nedense kk de 18-19-20 yaşlarında evlenip yok kv yok bilezik yok eltim vs. vs. Gibi konuları açan inasanları ciddiye alamıyorum çocuk yaşta kafanı taktığın konuya bak ya 😂 gerçekten çok saçma yıl 2021 ve 19yaşında bir kız kaçarak evleniyor. Ben bu yaşta aileme evlencem izin vermezseniz kaçarım deseydim babam beni eve kitlerdi ve asla buna izin vermezdi. Neyse ki bunları yapacak kadar şuurumu kaybetmedim 👌🏼 Bu yaşta bile isteye bunları yapan kusura bakma herşeyi hakediyor.

Ekmeğini bile biz verirken mi ondan alıyoruz güldürmeyin yapılması gereken elbet budur ama oğulları da babaları öldükten sonra hep çalışip durdular ona verdiler bir zahmet oda oğullarına yapiversjn

Daha fazla konuşmak istemiyorum zdn atıp tutuyorsunuz iyice sinirimi bozdunuz
Yorumu düzenlemişsiniz ama g.tünüzden yazmıştınız. Terbiyesizlik yapmayın.

alın yazdığınız da burada. Ben mi atıyorum?

bende yanlız cocuk yetıstırıyorum..oglum adam olsun kendı normal yollarla tanıssın kızkacırma vb ne ahırdan danamı calıyo..elın kızını..tovbe tovbe
Yahu ne kaçırması.Ne yaptı eski Türk filmlerindeki gibi kafasına silah dayayıp dağa mı kaçırdı?Bu kızların aklı yok mu?19 yaşında koca derdine düşmüşler!Bir de kv yi suçluyorsunuz.Çok ilginç!

Yorumu düzenlemişsiniz ama g.tünüzden yazmıştınız. Terbiyesizlik yapmayın.

alın yazdığınız da burada. Ben mi atıyorum?

Ama gerçekten ayıp. Ekmeğini biz verirken ne demek ya? Kadının evinde oturuyorsunuz, nasıl bunu söyleyebiliyorsunuz?? Pes! 😡

Ben sizi anlayamıyorum, gerçekten çok farklı frekanslardan çalıyoruz.
Fikirlerinize saygı duyuyorum ve polemiğe girmek istemiyorum.
İyi forumlar
erkek yada kız evlat yetıstırırken bız annelerın hıcmı sorumlulugu yok..cocuk evlendırmek basarı olarak goruluyo ulkede..ama ıyı ama kotu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back