Elti ile anlaşmazlık yardım akıl bekliyorum lütfennnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 çocuk büyütmüş tam rahat edeceği zamanda kadından bir el çekin de kendi parasını nasıl istiyorsa öyle kullansın.. Kira ödetmiyormuş işte daha ne yapsın. Kira parasını at kenara altın al. Bu kadar da aç gözlü olmamak gerek. İnşallah 3. ve 4. gelini biraz merhametli çıkar yoksa siz bu kadını " Altın isteyozzz" diye diye diri diri yersiniz.

Hayır bir de madem bu kadar geleneksel kafadasınız, kaçan kıza bir şey yapılmaz anadoluda. Ne altın, ne düğün, ne ev. Bunu da biliyor olmanız lazım.
Harikasın!
dul kadına bile (!) altın yapmış diye üzülüyorsun ama kaçan kız zaten bedavaya gidiyor şekerim, o yüzden ıııh hava da bulut altınları unut

Dikkatli okuyun lütfen akıl istedim yardım bekledim destek olamayacasaniz köstek olmayiniz
eleştirilince niye daraldınız anlamadım
ikiniz de kaçarak evlenmişsiniz ikinize de hiçbişey yapmayabilirdi ev de vermeyebilirdi

çalışmayı düşünmez misiniz elitiniz ve siz çalışmıyorsanız

Allah Allah
daha yeni üyesiniz profilinizde ev hanımı yazıyor :)
hemen iş mi buldunuz :)
kusura bakmayın da kıvırıyorsunuz gibi geldi
kadın ona söylerse söylesin boşverin siz

bu arada eşinizin ne rahatsızlığı var ki kv gözümün önüde dursun diyor?

Hepsini okumadim bile! Kadin mecburmu ya? Kadin sizin bankanizmi? Siz calisip yapin allah allah. Nefret ediyorum belesci insanlardan.

hayırlı kaynanalar var maşallah
kadın bu kadar para yardım ev altın vs yapıyor yaşlansa bakıma muhtaç hale gelse hiçiriniz istemez
sıraya bindirirsinz bakmak için
ben çok baktım sıra onda diye
çalışmak,para kazanmak,kimseye muhtaç olmamak ne harika
hiç tattınızmı bu duyguyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…