• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti ile anlaşmazlık yardım akıl bekliyorum lütfennnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söyler niye biliyor musun? Kadının bedava evlerinde oturuyorsunuz. Eşyalarınızı almış. Taktığınız altınları yapmış yapıyor. Para kaynağı kv yani para onun istediğini söyler. Peki merak ediyorum kocalarınız ne işe yarıyor? Cidden soruyorum bir halt yapamamışlar. Yani hiç mi utanmıyorlar? Yaşlı analarına parazit gibi yapışmış evlatları ınsan biraz utanır ar eder.
Böyle konusmaniz çok yanlış babaları vefat ettikten sonra hep çalışip ettiler aynı mahalleliyiz eşimle biliyorum senelerdir beraberiz bana eşim evlenesiye kadar bir hediye bile almisligi yoktur annesine verdiği için beklemedim de onların parasını onlara ödüyor yavaş yavaş şimdi herkes iyi olsun istiyor

Konunuzdan hiçbir şey anlamadık ki, bir noktalama işareti, paragraf falan koysanız?? Anlamayınca bizi fırçalıyorsunuz.

Yooo değil. Ona bakılırsa kız tarafının da yapması gereken şeyler var sizin mantıklınıza göre. Yatak odası, beyaz eşya vb. Sizin aileniz yaptı mı?? Hayır. Ama Kimse buna bir şey diyemez çünkü sizin durumunuz özel, kaçarak evlendiniz siz değil mi? Ama bu özel durum erkek tarafını kapsamıyor tabi, kayınvalideniz kaçarak, hiçbir sorumluluk almadan siz ve eşinizin gönlünü hep hoş etmek zorunda.

çok özür dilerim ama biraz yüzsüzlük bu.

Aynen öyle, kayınvalideye gelince her şeyi yapmak zorunda, ama daha kendilerinde icraat yok. Kaçarak evlen, plan yapma, yük ol. Bir de her şeyi kayınvalideden bekle. İnanılmaz.

Ailesi almamış tabi ki. Çünkü kaçarak evlendiği için ailesinden istemeye yüzü yoktur bence. Çekiniyordur. Ama kayınvalidesinden bilezik, ev , eşya vb isteyebiliyor, hatta bunun hesabını bile yapabiliyor. Ona bakılırsa erkek tarafı size dedi mi senin ailen neden almıyor etmiyor, takı takmıyor falan diye?? Çifte standart var ortada, yaptığınız çok ayıp.
inanılmaz.
Kayınvalideye yazık, her 2 oğlu da ona güvenerek kız kaçırıp evlenmiş. Sorumluluk sıfır. Evlat diye de kıyamıyor kadın.
kor cahıl kadın ogullarını guduyor zavallı yaptınız kadını..gonderseydı harp okulu vb tarzı bır yere hem sorumluluk sahıbı olurlardı hem ellerı ekmek tutardı..kadın hepsı dıbımde olsun dıyo

kadın bısuru cocuk yapmıs genc yasta kız bulup everme derdınde..aslında yoneten kaynana..sımdı benım oglum var 10 yasında esım rahmetlı oldu..ılk ıstedıgım..özgur olması ekmeyını kazanması..genc yasta evlendırme pesıne dusmem..
Evlendiren yok zaten siz konuyu yanlış anlamışsınız baştan sona kaçma var. Kusura bakmayın dediğiniz kaynana burda yok aksine başına vurup ekmeklerini aldıran parazitler var.

Konunuzdan hiçbir şey anlamadık ki, bir noktalama işareti, paragraf falan koysanız?? Anlamayınca bizi fırçalıyorsunuz.

Yooo değil. Ona bakılırsa kız tarafının da yapması gereken şeyler var sizin mantığınıza göre. Yatak odası, beyaz eşya vb. Sizin aileniz yaptı mı?? Hayır. Ama Kimse buna bir şey diyemez çünkü sizin durumunuz özel, kaçarak evlendiniz siz değil mi? Ama bu özel durum erkek tarafını kapsamıyor tabi, kayınvalideniz kaçarak, hiçbir sorumluluk almadan evlenen siz ve eşinizin gönlünü hep hoş etmek zorunda.

çok özür dilerim ama biraz yüzsüzlük bu.

Aynen öyle, kayınvalideye gelince her şeyi yapmak zorunda, ama daha kendilerinde icraat yok. Kaçarak evlen, plan yapma, yük ol. Bir de her şeyi kayınvalideden bekle. İnanılmaz.

Ailesi almamış tabi ki. Çünkü kaçarak evlendiği için ailesinden istemeye yüzü yoktur bence. Çekiniyordur. Ama kayınvalidesinden bilezik, ev , eşya vb isteyebiliyor, hatta bunun hesabını bile yapabiliyor. Ona bakılırsa erkek tarafı size dedi mi senin ailen neden almıyor etmiyor, takı takmıyor falan diye?? Çifte standart var ortada, yaptığınız çok ayıp.
inanılmaz.
Kayınvalideye yazık, her 2 oğlu da ona güvenerek kız kaçırıp evlenmiş. Sorumluluk sıfır. Evlat diye de kıyamıyor kadın.
Kendi kaçır dedi ne yapsınlar masrafsız olur diye bilezikleri birini yapıp diğerinin borcunu bitirmeden yapmam diyor ama normal kız istese hepsini bir yapacak da o yüzden

kor cahıl kadın ogullarını guduyor zavallı yaptınız kadını..gonderseydı harp okulu vb tarzı bır yere hem sorumluluk sahıbı olurlardı hem ellerı ekmek tutardı..kadın hepsı dıbımde olsun dıyo
Kimi cahil yaptım anlamadım? 😊

Evlendiren yok zaten siz konuyu yanlış anlamışsınız baştan sona kaçma var. Kusura bakmayın dediğiniz kaynana burda yok aksine başına vurup ekmeklerini aldıran parazitler var.
o ıkı oglan evladını kım yetıstırdı..kız gıbı oglan yetıstırıyor hatta kız evlatlarınıda erkek gıbı cogu anneler

Böyle konusmaniz çok yanlış babaları vefat ettikten sonra hep çalışip ettiler aynı mahalleliyiz eşimle biliyorum senelerdir beraberiz bana eşim evlenesiye kadar bir hediye bile almisligi yoktur annesine verdiği için beklemedim de onların parasını onlara ödüyor yavaş yavaş şimdi herkes iyi olsun istiyor
Gerçekleri konuşuyorum. Babaları vefat etmiş bi zahmet çalışacaklardı zaten yatacak halleri yoktu. Sizin aileniz bedava kız evlendirmiş ne mutlu ama

Ablacım konu sahibinin eltisi de sen misin bi sal şu kadını gözünü sevem ya

Ekmeğini bile biz verirken mi ondan alıyoruz güldürmeyin yapılması gereken elbet budur ama oğulları da babaları öldükten sonra hep çalışip durdular ona verdiler bir zahmet oda oğullarına yapiversjn

Gerçekleri konuşuyorum. Babaları vefat etmiş bi zahmet çalışacaklardı zaten yatacak halleri yoktu. Sizin aileniz bedava kız evlendirmiş ne mutlu ama
Ben yazmıştım yazacağımı 3 bilezik taktı ailem kacitigim halde yatak odami aldılar bir koltuk takımı Kv aldı beyaz eşyayi eşimle ben ödüyorum çalışıp kimsenin parasını sömürme gibi bir durum yok üzerine düşeni yapti herkes

o ıkı oglan evladını kım yetıstırdı..kız gıbı oglan yetıstırıyor hatta kız evlatlarınıda erkek gıbı cogu anneler
Bacım sen ne diyon ya ne güzel kafanda senaryo yazıyorsun. O kadın dediğin tek başına evlat yetiştirmiş. Allahta akıl vermiş kullansınlar diye ya hani

kızları kacırarak aldırmıs kaynana uyanık
Bence biz konuya çok farklı yerlerden bakıyoruz...

Sadece şunu söyleyeyim, eğer sizin istediğiniz gibi hata skalası yaparsak, yine de en hatalı taraf oğlu ve gelini oluyor. Bu konuda mağdur olan tek kişi kayınvalide.

Bacım sen ne diyon ya ne güzel kafanda senaryo yazıyorsun. O kadın dediğin tek başına evlat yetiştirmiş. Allahta akıl vermiş kullansınlar diye ya hani
oyle olmuyo arkadasım..oglum var benımde ..çocuklar bızım ısıgımızda ılerler..

Bence biz konuya çok farklı yerlerden bakıyoruz...

Sadece şunu söyleyeyim, eğer sizin istediğiniz gibi hata skalası yaparsak, yine de en hatalı taraf oğlu ve gelini oluyor. Bu konuda mağdur olan tek kişi kayınvalide.
ne guzel vallahı..elın kızını kacırma gecınemezssınız aılesıde kabul etmez deseydı ogluna

Bu bana yapması gereken. Bilezik her kadının hakkıdır sizler kendiniz mi yaptınız da böyle diyorsunuz
Yapan yapar yapmayan yapmaz ya böyle saçma bi mantıkmı var çok bilezik düşkünüyseniz eşiniz alsın. Kadının zaten durumu olsa yapar canınımı versin kadın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back