- 21 Ağustos 2020
- 464
- 489
- 53
- Konu Sahibi Ezg123456789
Başlık yanlış anlaşmazlık değil kaynanayı yolmada kim 1. Gelecek diye anket yapmalıydınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 unude ıdare eder kaynanada boyle dusuncesız davranırsa daha cok kavga cıkar..ya herkese aynı seyı yapıcak..yada hıcbırıne hıcbırsey..Eşim eltimin kocası iki de bekar toplam 4
Sorun kıskançlık meselesi arkadaşım ben kiskanmiyorum kıskanılmak istemiyorum huzursuzluktan nefret ediyorumSizde 19 yaşında kaçıp evlenmeseydiniz o zaman.
Aileniz kaçmanıza rağmen eşya alıp size yardımcı olduklarına göre evlatlarına elinden geleni yapıyorlar.
Elti de 18 yaşında, nişanlıyken kaçmış aferin ikinizi de şimdi ikiniz bir olup kaçmadan akli başında evlenen eltiye alınan bilezikleri kıskanırsiniz.
Biri beni bıçaklasınbılezık pazarlıgıyla gelın alma derdım olmayacagına gore..ogluma elın kızınıda kacır demem..kızlarda aılelerıyle sorun yasıyosa kacıyo genelde..yagmurdan kacarken doluya tutuluyolar
Biri beni bıçaklasın
Biri beni bıçaklasın
Ben kimseden altın görmedim. Bilezik de takılmadı ama yalandan takılmış gibi konuşuldu hayali. Kayınpederim de var kayınvalidemde var ama altın görmedim. Kadının kocası yok yapmaya calısıyor elinden geldiği kadar çok şanslısın bence. Eltin cahil sen cahil kayınvalide arada harap oluyor..Bu bana yapması gereken. Bilezik her kadının hakkıdır sizler kendiniz mi yaptınız da böyle diyorsunuz
İstemedim zaten arkadaşım.. kendi yapacağım ilk geline yaptım sana yapmasam olmaz dedi bende tamam dedim hepinizin düşündüğü gibi yakasına yapışıp istemedim bana yaptığı zaman eltime söyleyip ona bilezik yapacağım demesini istemiyorum onu Kv ile konuşsam mı diye konu açtım çünkü eltim benimle saçma sapan bu konu yüzünden bir konu açtı söyleme ki bana karşı bir festalik beslemesinMasrafsız olsun diye kabul edip kaçtıysan sende bişeycik isteyemezsin kusura bakma.
Ablam allah şimdiden senin gelinlere yardım etsin4 unude ıdare eder kaynanada boyle dusuncesız davranırsa daha cok kavga cıkar..ya herkese aynı seyı yapıcak..yada hıcbırıne hıcbırsey..
Biri beni bıçaklasın
Yapacağım diyor ne diyebilirim 3 tane kendi ailemden var zaten yapacağım diyene ne diyeyimAy kıskanılmak istemiyorum yazmışsın bir de.
İsteme o zaman o bileziği “Annecim kalsın, senin omzunda zaten çok yük var. Eşyalarımızın yarısını ödedin, evini açtın, biz eşimle yuvarlanıp gideriz hiç aklın kalmasın.” de. Ama demezsin. Bilezik haktır canım, sen kendi anne babanın hakkını gözetmemişsin ki kaçarak evlenmişsin. Bu kadar haklı adaletli olmayın kız cennette bize yer kalmayacak
Kopyacı agjjkk
Bu sefer eltim o istemedi bana yap der öyle bulur bir şey uydurur ben alayım o almadı der ona yapıldığı haldeYapacağım diyor ne diyebilirim 3 tane kendi ailemden var zaten yapacağım diyene ne diyeyim
Ablacım ne boş yaptın ya ne diyorsun sen umarım oğlun için hayal ettiğin gibi bir gelecek olur. Ama öyle olmuyor hiç bir şey oğlun kaçıracam derse kaçırır nasıl engel olacaksın ona ellerini kollarınımı bağlayacaksın. Kadın yıllarca bakmış büyütmüş 4erkek çocuğu sen bir taneye bakıyorsun kim bilir ne zorluklar çektin o kadında çekmiştir kv yi neden kötülüyorsun şimdi. Unutma allah kınadığın herşeyi elbet birgün başına verir büyük konuşma.bılezık pazarlıgıyla gelın alma derdım olmayacagına gore..ogluma elın kızınıda kacır demem..kızlarda aılelerıyle sorun yasıyosa kacıyo genelde..yagmurdan kacarken doluya tutuluyolar
Başka bıçak yoktuKopyacı agjjkk
Böyle güzel konussaniz keşke belliki sorunumu yanlış anlattım çünkü gerçekten akıl bekliyordum hakaret değilSiz kaynananizla iki teneke parçası için konuşmayın. yuzgoz olmayın eltinizlede... Vardır bil bildiği kaç yaşında kadın 4 oğlan yetiştirmiş sizimi idare edemiyecek.