Elti ile anlaşmazlık yardım akıl bekliyorum lütfennnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlerden ırak ya Bu tipte gelin getirse valla evlatlıktan reddederim.
Kalp kırıyorsunuz ben kadının boğazına yapismadim yap diye dikkatli okursanız eltimin öyle yaptığını anlayabilirsiniz yapacağım dedi sağolsun sözünde durdu geçte olsa yaptı hakkını yiyemem demek istediğim konu alırken eltime söylüyor alacağım ona diye söylesin istemiyorum gözü dönüyor kadjnin çünkü

Eltinle ne derdin var tam olarak ? Kıskanıyor musun

Eltinle ne derdin var tam olarak ? Kıskanıyor musun
Hayır asla çok seviyorum oda seviyor sanıyordum.. ama 2 gün öncesine kadar bana bilezik almadan önce ona da söylemiş alacağım bilezik diye sonra bana karşı çok değişti konuşmalar yaptı bugün zoruma gitti kayınvalidem ile eskiye dayalı hazmedemedigi şeyler varmış acısını benden mi çıkarmaya çalışıyor anlayamadkm

Kadın kendi bilerziklerini satmış gerçekten size ne bu durumdan? Bilerzik istiyorsanız eşinize kaçmışsınız ondan isteyin. Kadının geline bilerzik almak, ev yapmak, kira ödemek gibi borçları yok. Ona ne yani.

Ee tamam o zaman kim kime ne yapmış ne almış elti şunu demiş bunu demiş ona aldı bana almadı vs. vs. uzatmayın varsın onun 5 bileziği sizin 1 olsun. Seviyorsanız hoşunuza da gider hem

Söyler niye biliyor musun? Kadının bedava evlerinde oturuyorsunuz. Eşyalarınızı almış. Taktığınız altınları yapmış yapıyor. Para kaynağı kv yani para onun istediğini söyler. Peki merak ediyorum kocalarınız ne işe yarıyor? Cidden soruyorum bir halt yapamamışlar. Yani hiç mi utanmıyorlar? Yaşlı analarına parazit gibi yapışmış evlatları ınsan biraz utanır ar eder.

Ben zaten rahat bırakıyorum yapması gerekenleri yapmasını bekliyorum sadece ama eltim fazlasını kendine isteyip duruyor hakkini aldığı halde aranıp duruyor yazımı dikkatli okumanı tenzih ederim.
Konunuzdan hiçbir şey anlamadık ki, bir noktalama işareti, paragraf falan koysanız?? Anlamayınca bizi fırçalıyorsunuz.

Bu bana yapması gereken. Bilezik her kadının hakkıdır sizler kendiniz mi yaptınız da böyle diyorsunuz
Yooo değil. Ona bakılırsa kız tarafının da yapması gereken şeyler var sizin mantığınıza göre. Yatak odası, beyaz eşya vb. Sizin aileniz yaptı mı?? Hayır. Ama Kimse buna bir şey diyemez çünkü sizin durumunuz özel, kaçarak evlendiniz siz değil mi? Ama bu özel durum erkek tarafını kapsamıyor tabi, kayınvalideniz kaçarak, hiçbir sorumluluk almadan evlenen siz ve eşinizin gönlünü hep hoş etmek zorunda.

çok özür dilerim ama biraz yüzsüzlük bu.
Sen ne yaptın ? Ne aldın ne faydan oldu? Ailen kaç bilezik taktı Allah aşkına söyle bi Pardon şu yaşta evlenip anca karı koca elti kayın birilerine kambur olmaktan başka neyiniz var?
Aynen öyle, kayınvalideye gelince her şeyi yapmak zorunda, ama daha kendilerinde icraat yok. Kaçarak evlen, plan yapma, yük ol. Bir de her şeyi kayınvalideden bekle. İnanılmaz.
Tamamen merakımdan soruyorum. Kız tarafı beyaz eşyaları, yatak odasını vs. alır onları kv mi aldı yoksa kendi aileniz mi?
Ailesi almamış tabi ki. Çünkü kaçarak evlendiği için ailesinden istemeye yüzü yoktur bence. Çekiniyordur. Ama kayınvalidesinden bilezik, ev , eşya vb isteyebiliyor, hatta bunun hesabını bile yapabiliyor. Ona bakılırsa erkek tarafı size dedi mi senin ailen neden almıyor etmiyor, takı takmıyor falan diye?? Çifte standart var ortada, yaptığınız çok ayıp.
inanılmaz.
Kayınvalideye yazık, her 2 oğlu da ona güvenerek kız kaçırıp evlenmiş. Sorumluluk sıfır. Evlat diye de kıyamıyor kadın.

kadın bısuru cocuk yapmıs genc yasta kız bulup everme derdınde..aslında yoneten kaynana..sımdı benım oglum var 10 yasında esım rahmetlı oldu..ılk ıstedıgım..özgur olması ekmeyını kazanması..genc yasta evlendırme pesıne dusmem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…