- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi Ezg123456789
-
Tamam ses çıkarmamaya devam edin, kadını sık boğaz etmeyin. Alırsa amenna almazsa canı sağolsun deyip geçin. Elti ile de samimi olmak zorunda değilsinizBen rahat bırakıyorum ki kadın hayla yapacağım diyor sana zamanla ses etmiyorum ben sadece almadan eltime söylüyor alacağım ona bilezik diye ona bozuluyorum çünkü eltimle aram iyiken bir tel parçası yüzünden bozulacak çok değişti 1 tanecik bilezik aldı diye şaştım kaldım .
Evet öyle kabul ettiKirayı KV ödüyor çünkü
Tabiki iyi olmak zorunda değilim ama kötü de olmak zorunda değilim hepimiz hep iyi olalımTamam ses çıkarmamaya devam edin, kadını sık boğaz etmeyin. Alırsa amenna almazsa canı sağolsun deyip geçin. Elti ile de samimi olmak zorunda değilsiniz
Aaa evliyken eşya borcunu size mi ödetiyor aileniz. Ama bu gelenek ve göreneklere uygun değilBen yazdım zaten eşyamı da aldı diye taksit ile 12 ay 6 sini o ödedi geri kalanını ben ödüyorum
Kv ödüyorAaa evliyken eşya borcunu size mi ödetiyor aileniz. Ama bu gelenek ve göreneklere uygun değil
Nasıl ya kiradaki gelinin de kirasını mı ödüyorKv ödüyor
Evet ben sizi kiraya çıkardım eve okadar emek verdin iki cocugunla birde nasıl kira vereceksin diyerektenNasıl ya kiradaki gelinin de kirasını mı ödüyor
Sizin aldığınız eşyayı aileniz ödemeliydi sizin göreneklerinize göreKayınvalidem aldı dedim yalnız yarisini o ödedi fındığa götürdü bizi eşimin ailesinin findikligina fındık işleri hallolsun diye daha 10 günlük gelindim eltim gelmedi bile 5 gün geldi durdu gezdi gitti haliyle eşim fındık işiyle uğraşırken 3 ay boyunca maaşlı bir işten para alamazdi o yüzden yarısını ödedi yoksa ödemek mecburiyetinde değil elbet
herseye karısmak ıcın buyukler yapıyor..evlenecek gencler herseyını kendı yapsa oraya mısafır gıbı gelebılecekler cunku..boyle herseye karısma hakları oluyor...su bılezık vb olayları adet ıste tıpık turk adetlerı..oysa bılezıklerı kocalar bozduruyo zatenAaa evliyken eşya borcunu size mi ödetiyor aileniz. Ama bu gelenek ve göreneklere uygun değil
Eltı bunların evde oturuyormuş. Bunlar gelince onlar kiraya gitmiş onlarında kirasını ödüyormuş.Nasıl ya kiradaki gelinin de kirasını mı ödüyor
Ama konu sahibi bu durumdan şikayetçi değil.herseye karısmak ıcın buyukler yapıyor..evlenecek gencler herseyını kendı yapsa oraya mısafır gıbı gelebılecekler cunku..boyle herseye karısma hakları oluyor...su bılezık vb olayları adet ıste tıpık turk adetlerı..oysa bılezıklerı kocalar bozduruyo zaten
Eltı bunların evde oturuyormuş. Bunlar gelince onlar kiraya gitmiş onlarında kirasını ödüyormuş.
Aynen öyle kendi oğullarına yapıyorlar belki kollarda geziyoruz ama gene alan oğulları oluyorherseye karısmak ıcın buyukler yapıyor..evlenecek gencler herseyını kendı yapsa oraya mısafır gıbı gelebılecekler cunku..boyle herseye karısma hakları oluyor...su bılezık vb olayları adet ıste tıpık turk adetlerı..oysa bılezıklerı kocalar bozduruyo zaten
Bu genel bir yargı hikayedeki kaynananın yaptıkları bu genelleme dışında olduğunu gösteriyor.herseye karısmak ıcın buyukler yapıyor..evlenecek gencler herseyını kendı yapsa oraya mısafır gıbı gelebılecekler cunku..boyle herseye karısma hakları oluyor...su bılezık vb olayları adet ıste tıpık turk adetlerı..oysa bılezıklerı kocalar bozduruyo zaten
Evlerden ırak yaAllah düşmanımın başına vermesin böyle gelinleri ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?