- 28 Şubat 2021
- 49
- -207
- 1
- Konu Sahibi Ezg123456789
Siz çok mu iyisiniz pardon ???Allah düşmanımın başına vermesin böyle gelinleri ne diyeyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz çok mu iyisiniz pardon ???Allah düşmanımın başına vermesin böyle gelinleri ne diyeyim.
KvTamamen merakımdan soruyorum. Kız tarafı beyaz eşyaları, yatak odasını vs. alır onları kv mi aldı yoksa kendi aileniz mi?
Ben melek gibiyim size nazaran.Siz çok mu iyisiniz pardon ???
Kalp kırıyorsunuz ben kadının boğazına yapismadim yap diye dikkatli okursanız eltimin öyle yaptığını anlayabilirsiniz yapacağım dedi sağolsun sözünde durdu geçte olsa yaptı hakkını yiyemem demek istediğim konu alırken eltime söylüyor alacağım ona diye söylesin istemiyorum gözü dönüyor kadjnin çünküEvlerden ırak ya Bu tipte gelin getirse valla evlatlıktan reddederim.
Eltinle ne derdin var tam olarak ? Kıskanıyor musunKalp kırıyorsunuz ben kadının boğazına yapismadim yap diye dikkatli okursanız eltimin öyle yaptığını anlayabilirsiniz yapacağım dedi sağolsun sözünde durdu geçte olsa yaptı hakkını yiyemem demek istediğim konu alırken eltime söylüyor alacağım ona diye söylesin istemiyorum gözü dönüyor kadjnin çünkü
Yatak odası ailem koltuk takımı Kv beyaz eşyası eşim ile ortak çalışıp oduyiruz
yok ya gelın hanımı alt daıreye almıs..onunla daha ıletısımde olucak ben kabul etmezdım acıkcasıEvlerden ırak ya Bu tipte gelin getirse valla evlatlıktan reddederim.
Ee kv daha ne yapsın? Almaması gerekenleri bile almış hala ne bileziği pardon? Kira da vermiyo anladığım kadarıyla.
valla eltı gemısı yurumez demısler..çekememezlık var bence ıkı taraflıEltinle ne derdin var tam olarak ? Kıskanıyor musun
Hayır asla çok seviyorum oda seviyor sanıyordum.. ama 2 gün öncesine kadar bana bilezik almadan önce ona da söylemiş alacağım bilezik diye sonra bana karşı çok değişti konuşmalar yaptı bugün zoruma gitti kayınvalidem ile eskiye dayalı hazmedemedigi şeyler varmış acısını benden mi çıkarmaya çalışıyor anlayamadkmEltinle ne derdin var tam olarak ? Kıskanıyor musun
bence ses etme eltınle olan konuda keske sen cıksaydın kırayaAynen öyle kendi oğullarına yapıyorlar belki kollarda geziyoruz ama gene alan oğulları oluyor
Ee tamam o zaman kim kime ne yapmış ne almış elti şunu demiş bunu demiş ona aldı bana almadı vs. vs. uzatmayın varsın onun 5 bileziği sizin 1 olsun. Seviyorsanız hoşunuza da gider hemHayır asla çok seviyorum oda seviyor sanıyordum.. ama 2 gün öncesine kadar bana bilezik almadan önce ona da söylemiş alacağım bilezik diye sonra bana karşı çok değişti konuşmalar yaptı bugün zoruma gitti kayınvalidem ile eskiye dayalı hazmedemedigi şeyler varmış acısını benden mi çıkarmaya çalışıyor anlayamadkm
Keşke alttan allttan hep söylüyor çok üzülüyorumbence ses etme eltınle olan konuda keske sen cıksaydın kıraya
Söyler niye biliyor musun? Kadının bedava evlerinde oturuyorsunuz. Eşyalarınızı almış. Taktığınız altınları yapmış yapıyor. Para kaynağı kv yani para onun istediğini söyler. Peki merak ediyorum kocalarınız ne işe yarıyor? Cidden soruyorum bir halt yapamamışlar. Yani hiç mi utanmıyorlar? Yaşlı analarına parazit gibi yapışmış evlatları ınsan biraz utanır ar eder.Kalp kırıyorsunuz ben kadının boğazına yapismadim yap diye dikkatli okursanız eltimin öyle yaptığını anlayabilirsiniz yapacağım dedi sağolsun sözünde durdu geçte olsa yaptı hakkını yiyemem demek istediğim konu alırken eltime söylüyor alacağım ona diye söylesin istemiyorum gözü dönüyor kadjnin çünkü
Oluyoeum zaten ama oda olsun istiyorum Kv yapmış yapacağını ona bana yaparken neden zoruna gidiyor anlayamiyorjm
uzulme bosver..bunlar daha baslangıc..her soylenenı duyma..senı oraya koydu dıye kıskandı herhalde..bence mesafelı dur..kaynana rakasından konusma laf gecerKeşke alttan allttan hep söylüyor çok üzülüyorum
Konunuzdan hiçbir şey anlamadık ki, bir noktalama işareti, paragraf falan koysanız?? Anlamayınca bizi fırçalıyorsunuz.Ben zaten rahat bırakıyorum yapması gerekenleri yapmasını bekliyorum sadece ama eltim fazlasını kendine isteyip duruyor hakkini aldığı halde aranıp duruyor yazımı dikkatli okumanı tenzih ederim.
Hanımlar sizlere akıl danışmak istiyorum biraz uzun yazacağım lütfen okuyunuz cevaplarınız benim icin çok önemli şimdi ben 20 yaşında evli bir kadınım benden büyük ve ilk gelin bir eltim var kendisi 26 yaşında nişanlanip kaçarak evlenmiş 18 yaşındayken 2 çocuğu var kayınvalidem çok düşer üstlerine asıl sorum şurada bunlar evlenmiş bir kaç ay sonra kayinepder vefat etmiş tahmin edersiniz ki kayınvalidem 4 erkek çocuklaryla yalnız kalmış eşya yapamamış 1 sene beraber yaşamışlar sonra da kendi üst kata eltimi de alt kata bırakmış bütün esyasini mutfak dolabına kadar o yapmış tek bileziğini bozup mutfak dolaplarına vermiş eşim biraz rahatsız biz evlenince kaynanam eltimle kaynima sizi kiraya vereyim kiranizi ben öderim demis ve ödemeye devam ediyor rahatsız olduğu için onu kiraya yollamak istemiyorum elim hep ustunde olsun istiyorum demiş ve beni eltimin evine soktular bütün eşyalarımi yaptı kaynanam benim kaynanam bilezikleri de parça parça yapıyor hepsini birden yapmaya gücü yetmiyor onada öyle yapmış bana da öyle yapacak yapacak diyorum çünkü 9 aylık evliyim ancak şimdi bir tanesini 2 gün önce aldı eltim de bana alinmadan bir kaç gün öncesinden kaynanamla konuşma yapmis ben mutfak dolaplarımi yaptım bileziğimi bozup kullanmadım da dolapları doğru düzgün sen şimdi benim için demiş diğer gelinine bilezik yaoiyorsun diye yani bana yap ilk önce diyor aslında çok iyiyizdir neden cekemedi bilezik mevzusunu bilemiyorum birde kaynanam gidip ona bilezik yapmayı düşünüyorum ona demiş benim için ne diye ona söylüyor bana alınacak şeyi onu ne ilgilendirir aldıktan sonra görse ne diyebilir ona ben geline bilezik yapmayı düşünüyorum niye diyor bana ona mutfak dolaplarına karşılık bilezik yapacağını söylemedi ama bana yapılacak olanı ona anlatıyor bu konu ile kayinvalime tepki göstermeli miyim göstersem bile nasıl gösterebilirim kendisi bileziklerini hep satıp durdu satmasaydi banane beni ne ilgilendirir ben Allah korusun eşimle anlasamayp ayrılsam banane kendi çıktı geldi diyecek kaçtım çünkü bende ama bana bilezik alınırken neden söyleniyor onada banane desin bana akıl verin çok fesat tavırlarını görmeye başladım hiç böyle değildi aniden döndü gerçek yüzünü bana altın yapılınca gördüm desem yeridir kayınvalidemle konusma yapayım mı eltimle arama mesafe koyayım mi ?????
Yooo değil. Ona bakılırsa kız tarafının da yapması gereken şeyler var sizin mantığınıza göre. Yatak odası, beyaz eşya vb. Sizin aileniz yaptı mı?? Hayır. Ama Kimse buna bir şey diyemez çünkü sizin durumunuz özel, kaçarak evlendiniz siz değil mi? Ama bu özel durum erkek tarafını kapsamıyor tabi, kayınvalideniz kaçarak, hiçbir sorumluluk almadan evlenen siz ve eşinizin gönlünü hep hoş etmek zorunda.Bu bana yapması gereken. Bilezik her kadının hakkıdır sizler kendiniz mi yaptınız da böyle diyorsunuz
Aynen öyle, kayınvalideye gelince her şeyi yapmak zorunda, ama daha kendilerinde icraat yok. Kaçarak evlen, plan yapma, yük ol. Bir de her şeyi kayınvalideden bekle. İnanılmaz.Sen ne yaptın ? Ne aldın ne faydan oldu? Ailen kaç bilezik taktı Allah aşkına söyle bi Pardon şu yaşta evlenip anca karı koca elti kayın birilerine kambur olmaktan başka neyiniz var?
Ailesi almamış tabi ki. Çünkü kaçarak evlendiği için ailesinden istemeye yüzü yoktur bence. Çekiniyordur. Ama kayınvalidesinden bilezik, ev , eşya vb isteyebiliyor, hatta bunun hesabını bile yapabiliyor. Ona bakılırsa erkek tarafı size dedi mi senin ailen neden almıyor etmiyor, takı takmıyor falan diye?? Çifte standart var ortada, yaptığınız çok ayıp.Tamamen merakımdan soruyorum. Kız tarafı beyaz eşyaları, yatak odasını vs. alır onları kv mi aldı yoksa kendi aileniz mi?
kadın bısuru cocuk yapmıs genc yasta kız bulup everme derdınde..aslında yoneten kaynana..sımdı benım oglum var 10 yasında esım rahmetlı oldu..ılk ıstedıgım..özgur olması ekmeyını kazanması..genc yasta evlendırme pesıne dusmem..Söyler niye biliyor musun? Kadının bedava evlerinde oturuyorsunuz. Eşyalarınızı almış. Taktığınız altınları yapmış yapıyor. Para kaynağı kv yani para onun istediğini söyler. Peki merak ediyorum kocalarınız ne işe yarıyor? Cidden soruyorum bir halt yapamamışlar. Yani hiç mi utanmıyorlar? Yaşlı analarına parazit gibi yapışmış evlatları ınsan biraz utanır ar eder.