Elti görümce klasiği, kk üyeleri yardım:()

aynen yazıklar olsun öyle akrabaya benim bile boğazım düğümlendi kendi oğlumu yerine koydum ben bile yemek yemezdim ki evime yemekli misafir alayım
Bizde öyle yiyemedik eşimle. İlk gün geldik yemek yiyemediğini bildiği için istemez zannettik bişeyler hazırladm yerken gördü bi görseniz gözleri kocaman açıldı, gözü masada bana da verin diye tutturdu. Gi. Yiyemeden kalktık. Ben bu durumda nasıl yemekli misafir kabul edeyim

çok haklısın gerçekten insanın içi acıyor ben burada kötü oldum sen nasıl üzülmüşsündür sabret geçecek bu günler Allah ın izniyle

Geçmiş olsun öncelikle. Evlat söz konusu olunca en ufak bir rahatsızlık bile anne ve baba için çok can sıkıyor. Kırılmakta haklısınız.
Eltiniz dengesizler sınıfına giriyor. Bir günü diğer gününü tutmayan kişiler acaba ne dusunurek hareket ediyorlar çok merak ediyorum.

Çok teşekkür ederim. Çok haklısınız

Gün gelır devran döner sende aynısını onlara yaparsın

Ayıp valla. Madem geçmiş olsun demeyecek, bir merhaba demeyecek o zaman çıkıp da evime gelmeyecek arkadaş! Gerçekten bu insanlar edep görgü nedir hiçbir yerden öğrenmiyorlar mı?

Iste boyle boyle akrabalik baglari siforlandi.birisi hala digeri amca ve esi gaytte 1. Dereceden akraba ama insnalar kendisine birsey olmaz saniyor yazik

Ya sana birşey diyim mi aynı olay bende de var dengesizlik yani bir gün çok iyi ama 2 gün sonra insanjn yüzüne bakmıyo ilk başlarda dert ettim acaba bişey mi yaptım dedim baktım döngü hep bu şekilde en sonunda ben onu hep görmemezlikten geldim hala öyleyim görmüyorum duymuyorum da yani evimle ilgileniyorum boşşşvversene ya elin kızını kendine hiiiiç takma bırak

Eltiniz benim galiba :))

Şaka bi yana gitgelleri olan bir kadin olabilir. Bende oyleyim bazen şen şakrak herkesle konusur eglenir bazen kimsenin yuzune bakmam bakasim gelmez konusasim gelmez. Evet gecmis olsun diyebilirdi ama dememiş.. zamani geriye donduremez ama araniza meaafe koyabilirsniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…