Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elti görümce klasiği, kk üyeleri yardım:()
- Konu Sahibi Pcperisi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Boyle insanlar cok var
Ben buradaki yorumlara aynisini yap diyenlere katilmiyorum
Hic farketmemis gibi yapin ve bence herkes kendine yakisani yapar hic umursamamis gibi yapin eminim daha cok sinir olacaktir eger ki bilerek yaptiysa bilmeden yaptiysa da sorun yapacak birsey yok demektir
O kim ki evlenmeden once tanimadiginiz biri esiniz ve cocuklae hatrina bosveri
Gecmis olsun acil sifalar
Hic farketmemis gibi yapin ve bence herkes kendine yakisani yapar hic umursamamis gibi yapin eminim daha cok sinir olacaktir eger ki bilerek yaptiysa bilmeden yaptiysa da sorun yapacak birsey yok demektir
Herkes sizi tereddütsüz haklı bulunca ben konuyu mu yanlış anladım diye yeniden okudum. Görümceniz kaynınız eltiniz basit bir operasyon olmasına rağmen kalkıp geçmiş olsuna gelmişler hastaneye. Hasta ziyareti zaten kısa olur uzun uzun kalmamalarına alınmanız gereksiz. Kaynınız hastane ziyareti için almış bu önemli demişsiniz ne yapsaydı adam bütün iznini hastane odasında mı geçirseydi. Sonra akrabalar biraraya gelmişler eğlenmişler dolaşmışlar benim de yeğenlerim var çok çok da severim bir tanesi küçük bir operasyon geçirdi hastaneye on dakika uğradım çıktım hatırlamıyorum ama günün kalanında eğlenmişimdir belki ne var bunda. Çocuk tövbe yarabbim ciddi hastalık geçiriyor gibi karalar bağlayıp oturacaklar mıydı. Ayrıca çocuk yemek yiyen insan görünce canı çekiyor o yüzden yemeğe gelmesinler derseniz eltiniz de ta nereden kalktık geldik bir yemek yedirmedi diye terslenmiş olabilir. Tamam sizin çocuğunuz siz dilediğiniz gibi bütün hastane sürecini abartabilirsiniz kendinize ama akraba bile olsa insanlardan bunu beklemeniz yanlış
- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
bırakın kendi haline.İlk evlendiğim sıralarda da bi kaç kere bi konuşup, bi konuşmamışdı o zaman sormuştum sana öyle geliyor deyip, kestirip atmıştı. Tekrar sormak gereksiz çünkü en son ayrılırken hiç bir sorun yoktu.
böyle insanlar vazgeçilmez zannediyorlar.
- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
- 4 Temmuz 2018
- 837
- 1.535
- 33
Bence siz baştan sona yanlış anlamışsınız. Bu kadar insanın olumlu yorum yapması olayı doğru anladıkları için. Ben olayı en baştan anlatmak istedim daha iyi analiz edebilmeniz için. Sorun hastane odasında ne kadar kaldıkları değil, evime geldiği halde geçmiş olsun dememesi. Ayrıca geldikleri yol çok uzak değil, 1gün önce gelip kv de kaldılar basbayağı kahvaltı yapıp gelebilirler. Ayrıca küçücük çocuk orada açken ve hiçbişey yiyemiyorken basitte olsa bigün önce amaliyattan çıkardığım çocuğum varken yemek hazırlayamazdım. Bunu onların düşünmesi lazım. Ve geçmiş olsuna geldiklerinde durumumu izah edip yemek hazırlamadınm diye bi geçmiş olsun bile demediyse o da onun ayıbı. Herşey yeme içme değildir. Güler yüz, tatlı dildir. Yemek vermedim ama çay kahve vs şeyler verdim. Neyse saygılar düşüncenize. Aynı durumu yaşarsanız alınmazsınız siz ne güzel.Herkes sizi tereddütsüz haklı bulunca ben konuyu mu yanlış anladım diye yeniden okudum. Görümceniz kaynınız eltiniz basit bir operasyon olmasına rağmen kalkıp geçmiş olsuna gelmişler hastaneye. Hasta ziyareti zaten kısa olur uzun uzun kalmamalarına alınmanız gereksiz. Kaynınız hastane ziyareti için almış bu önemli demişsiniz ne yapsaydı adam bütün iznini hastane odasında mı geçirseydi. Sonra akrabalar biraraya gelmişler eğlenmişler dolaşmışlar benim de yeğenlerim var çok çok da severim bir tanesi küçük bir operasyon geçirdi hastaneye on dakika uğradım çıktım hatırlamıyorum ama günün kalanında eğlenmişimdir belki ne var bunda. Çocuk tövbe yarabbim ciddi hastalık geçiriyor gibi karalar bağlayıp oturacaklar mıydı. Ayrıca çocuk yemek yiyen insan görünce canı çekiyor o yüzden yemeğe gelmesinler derseniz eltiniz de ta nereden kalktık geldik bir yemek yedirmedi diye terslenmiş olabilir. Tamam sizin çocuğunuz siz dilediğiniz gibi bütün hastane sürecini abartabilirsiniz kendinize ama akraba bile olsa insanlardan bunu beklemeniz yanlış
- 4 Temmuz 2018
- 837
- 1.535
- 33
Çok teşekkür ederimBoyle insanlar cok var
- 4 Temmuz 2018
- 837
- 1.535
- 33
Çok haklısınızSimarik bir cocuk gibi eltiniz... siz ona aynisini yapsaniz isyan edip „sana öyle geliyor“ demenizi kabul etmez gibime geliyor. Sakin üstüne gitmeyin terbiyesizin ... kendini birsey sancak.
- 4 Temmuz 2018
- 837
- 1.535
- 33
Amin çok teşekkür ederimRabbim yavrunuza şifa versin inş
- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
- 4 Temmuz 2018
- 837
- 1.535
- 33
Çok teşekkür ederim, burada beni hiç tanımayan insanlar bile geçmiş olsun diyor. Allah razı olsunYedi kat el bile bir geçmis olsun lafını esirgemez. Bir çocuk ameliyat olmuş onun da yeğeni sayılır. Ben olsam dayanamaz yüzüne vururdum. Bu arada cok gecmis olsun
- 4 Temmuz 2018
- 837
- 1.535
- 33
Umursamamayı düşünüyorum bende yorumlardan da yola çıkarak. Sanırım ben ona fazla anlam yüklemişim.Anlatımınız gayet makul ve suçlayıcı değil. Hastalık basit de olsa normal bir beklenti. Gerektiği zaman kısas yapın bence. Ya da umursamayın en iyi cevap olsun. Haklısınız.
- 4 Temmuz 2018
- 837
- 1.535
- 33
Değilmi? Üstelik bir gün önce akşam geldiler kv ye eğer sırf bu yüzden g. Olsun demediyse yazıklar olsun.benim oğlunuzun yemek istemesi gerçekten içimi parçaladı onlardaki vicdana aklım ermedi
- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
aynen yazıklar olsun öyle akrabaya benim bile boğazım düğümlendi kendi oğlumu yerine koydum ben bile yemek yemezdim ki evime yemekli misafir alayımDeğilmi? Üstelik bir gün önce akşam geldiler kv ye eğer sırf bu yüzden g. Olsun demediyse yazıklar olsun.
- 4 Temmuz 2018
- 837
- 1.535
- 33
Çok teşekkür ederim. Bende onun ikili ilişkilerde sıkıntılarını olduğunu artık daha fazla düşünmeye başladımoncelikle Allah evladina sifa versin. gecmis olsun. gel git akilli diyoruz bunlara. hiic takilma onemseme. insan iliskilerinde belli ki sikintisi var.