- 14 Şubat 2025
- 47
- 22
- 3
- 23
- Konu Sahibi esraawyldz
Eşimin 3 ablası var ikisiyle çok iyi anlaşırım gayet iyi niyetli insanlar ama en küçük görümcem her yaptığı şeyi hava atıyor bu iki sene önce torpille eşi ona memur maaşıyla bir iş ayarladı işe girdikten sonra tamamen değişti maddi durumları iyi olduktan sonra ehliyet ve araba aldılar hatta kendisine senin için çok iyi oldu eliniz rahatlar sende kafa dağıtırsın yeni işin hayırlı olsun gibi sözler söyledim neyse kadın sesiz sakin bir kişilik iken eline imkanlar geçince gözümüze sokmaya başladı.Her bize geldiğinde yada onlara gittiğimizde tek muhabbeti arabası yaptıgı harcamalar aldığı parfüm tatile şurayı düşünüyoruz bilmem ne egosunu tatmin etmeye çalışmasından sıkıldım işi de parası ve yaşantısı da beni ilgilendırmese de tek sohbetı hava cıva yapmak pohpohlanmak mı istiyor millet onu kıskansın mı istiyor anlamadım böyle bir insana mesafe koysam da sosyal medyadan paylaşımları denk geliyor yarın da diğer kardeşini yemeğe çağırdı benı de arayıp istersen gel falan yaptı şimdi gidip onun havasını da çekmek istemıyorum eşimi de kıramıyorum tavrım ne olmalı bilemedim