- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
-
- Konu Sahibi deniz diyette
Sabah güzel bi kahvaltı yaptım balım, 4 dilim tbe yediGunaydin yavrum
Bugün günü planladinmi neler yiyeceksin .
Maşallah sana canım dikkat et hasta olma.Kanka iftari sadece corba ile yaptim.
6 kepce tarhana corbasi ictim hahhahaha rekor :)
Simdi de soguk sütümü yudumluyorum. Bu sivi detoks cok populermis ünlüler yapiyormus hep bbunu
Portakal suyu ictim cay su iyiyim simdilik. Sen neler yedin.
Sahurda yapmıyormusun?Ben bugün oruc ve sivi diyeti seklinde planladim.
Dün sivi diyeti ya da detoksu ne derseniz o sekilde gunu kapattim.
Bugunde aynen olacak. Zaten bi iftarda yiyorum onda da corbaya abanmak oldukca keyifli oldu.
3 gune tamamlamak istiyorum. Bakalim insallah olur.
Bugün çocuklar i gezmeye götürdüm dışarıdan yedik bugünü ödül günü yarın kabak yapacağım dengelemek içinSabah güzel bi kahvaltı yaptım balım, 4 dilim tbe yedi
Akşama da etli patlıcan yemeği ve salata.
8-16 ya devam
Sen ne yapacaksın bugün kuzum
Olmus artık yarın atarsın fazlalığı canım, bazen salmak lazımBugün çocuklar i gezmeye götürdüm dışarıdan yedik bugünü ödül günü yarın kabak yapacağım dengelemek için
O kadar kilo verdik bu günde böyle olsun bakalım ama ben bir haftadır diyet modunda n çıktım yarın toparlayacagim ins.Olmus artık yarın atarsın fazlalığı canım, bazen salmak lazım
Ben şimdi arkadaşıma gidicem ve tatlı alıp gidicem, ne güzel değil mi
Evet kuzum bugün de böyle olsun nedeeekkkO kadar kilo verdik bu günde böyle olsun bakalım ama ben bir haftadır diyet modunda n çıktım yarın toparlayacagim ins.
Hepimizin bi motivasyona ihtiyacı var sanırsamO kadar kilo verdik bu günde böyle olsun bakalım ama ben bir haftadır diyet modunda n çıktım yarın toparlayacagim ins.
Tartıda artilar i görürsek motive oluruzHepimizin bi motivasyona ihtiyacı var sanırsam
Noo no noooooooTartıda artilar i görürsek motive oluruz
Teşekkürler canımÖSYM koordinasyon merkezleri var o okullar dan degistirebilirsin canım bizim okulda yok mesela bende 1 ay önce gittim değiştirdim.
Baya erken kapatmışsın günü balım sabahı zor edersin, ben de gece onda iki tane tatlı yedim aferin banaBen 15 .30 itibaren yemeyi kestim ama çok yedim 56 gelsem sevinecegim