Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sen evlisin cocugun bile var canim ben bu durumda cocuk dogurmus olsam heralde top gibi olururum.cok cooook kilo vermem lazim :lepi: ve bunu basaracigimdan eminim sonucta yillar öncede 2 bucuk aya 22 kilo vermistim ich werde es schaffen

sen evlisin cocugun bile var canim ben bu durumda cocuk dogurmus olsam heralde top gibi olururum.cok cooook kilo vermem lazim :lepi: ve bunu basaracigimdan eminim sonucta yillar öncede 2 bucuk aya 22 kilo vermistim ich werde es schaffen

KIZ BEN EVLI DEGILIM COCUK DA YOK kaydirigubbakcemile3

Canım ekmeklerı tost makınasında kızartayım mı yoksa beyaz peynırle yagsız tost yapılacak

pardon canim sana dememistim sexybebek. birde sana birsey sorcaktim ben iki gündür elmayi iki saatde bir yiyemedigim icin bütün güne bölüp yiyorum is yerinde sorun olmaz heralde degilmi???

pardon canim sana dememistim sexybebek. birde sana birsey sorcaktim ben iki gündür elmayi iki saatde bir yiyemedigim icin bütün güne bölüp yiyorum is yerinde sorun olmaz heralde degilmi???

yani gune kac kere boluyon bebis 4 keremi falan mumkunse iki saate olacak nedennide su elmalar hemen tok tuyor ama iki saat sonra geri aclik olur normalde onun icin her iki saat sart mide nekadar calirsa okadar cok yag yakar bunu unutma

cok s ictigim icin iki gündür acikmadim sexybebek dün yaklasik 5 litre su bugünde 4 litreye yakin su ictim aclik kesinlikle his etmiyorum aksine patlicak gibiyim.sen hangi sporu yapiyorsun benim evde cross/ heimtrainerm var onu yapsam yeterli olurmu ilk bastá??izinden sonrada fitnesse yazilmayi düsünüyorum zaten

burcuuuuuuuuuuu hosgeldin kuzummm

nbrsin nasil gidiyo diyet bakemm

hoşbuldum dalum kıymatlım tarlam takımım
diyet süper şekerim
regli olup şişmem dışında herşey harika
sadece bu cuma tartılmıyacam
reglim ne zaman bitecek ozaman çıkacam tartıyaaaaa
senin durumun nasıl
incelme hissediyormusun canım

cnmm aferim sanaa basaricaksin ve basaricaz ins cnmm kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

cok s ictigim icin iki gündür acikmadim sexybebek dün yaklasik 5 litre su bugünde 4 litreye yakin su ictim aclik kesinlikle his etmiyorum aksine patlicak gibiyim.sen hangi sporu yapiyorsun benim evde cross/ heimtrainerm var onu yapsam yeterli olurmu ilk bastá??izinden sonrada fitnesse yazilmayi düsünüyorum zaten

canim sabah kalkar kalkmaz hemen crosstrainer var 70 daka stop yapmadan yapiyorum ve gun icinde kopeklen 7/8 kere 30 daka yuruyorum ve bu yeterli ama crosstrainer super birsey hem kolar hem bacaklar hemde tum vucut caliyor

canim 3 hafta da verdim bu hafta 4 ay olacak yani bir ay yerimseniben valla kendime inanamiyorum bir ay hep elma yedim aferim bana haha valla her hafta 15 kilo elma aliyorum ama zengin ettim elmacilari haha

hoşbuldum dalum kıymatlım tarlam takımım
diyet süper şekerim
regli olup şişmem dışında herşey harika
sadece bu cuma tartılmıyacam
reglim ne zaman bitecek ozaman çıkacam tartıyaaaaa
senin durumun nasıl
incelme hissediyormusun canım

benim durumlarda iyi gidiyo cnm valla incelme olmazmi hissediyorum tanio eskidn sikan kotlarim simdi hafif bollasdi bakalm daha cok gidecek ins sonuclar süper olucakk

kıskanma kızzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5o hepimzizin bitanesizemuszemus

ben onun türkiş aşkıyım bak sen ona benden yakınsınna.s

aşkım diyen dillerini yerim yer yerrŞenizopuyorumnanaktanŞeniz

yeme kiz kalmis zaten bir kac kilo onu da sen ye isketlettim cikar hahazemuszemus:1hug: ozamanda yemek tarifleri verirsiniz kilo almam icin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yeme kiz kalmis zaten bir kac kilo onu da sen ye isketlettim cikar hahazemuszemus:1hug: ozamanda yemek tarifleri verirsiniz kilo almam icin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sexkbebişime kıyamam .yemek tarifi veririm ama fazla yemek yokk...:eek:lmaz:
bak kilokaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 vermek için ne çok uğraşıyoz..

sexkbebişime kıyamam .yemek tarifi veririm ama fazla yemek yokk...:eek:lmaz:
bak kilokaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 vermek için ne çok uğraşıyoz..

valla bebis iskalettim ciksa bile artik bir gram ya giremez vucutuma bu kilolar bana neller yasatti bir ben bilirim bir de allah valla citir olmak daha da guzel canim yemek tariflerini sil at kaydirigubbakcemile3 cunku ilerde istesekde yemicez mide olacak elma kadar hahahahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X