canım benim bozma moralini 1 kilo 1 kilodur.eminim veraceksin kilolarını.bu arada bende regli oldum.karta vedim cuma günü tartılmıyacam.çünkü ben regli dönemi bitene kadar şiş şiş geziyorum.bakalım bakalım haftaya benden kaç kilo gitmiş olcak.hoş yüzüm baya bi süzüldü ama görecez.öpüldün şeker şey.hı buarada veremedim diyip diyeti bozma.
sexy bebek canim yaa banada birseyler soyle ben niye veremiyorum sorun nee bilmiyorum
5 gun diyeti cok gusel uyguladim ama sadece 1 kilo gitmis ya onca yedigim elmaya neoldu
sexbebek selam nasılsın
sexybebek fotolarını gördüm süper olmuşsun arkadaşım kaydirigubbakcemile5işte azmin zaferi:hooray:
BEN SUPERIM CANIM HAVA GUZEL HAYAT GUZEL BEN GUZELLIM DAHA NE OLSUN sırnaşık şey
SEN NASILSIN NASIL GIDIYOR VE TAM GAZ DEVAM OLDUMU ZAFER BIZIM OLACAK SAVAS ACTIK :enbuyukkk:turkbayragi YABANCI MATELER GIRDI VUCUTTA EEE VE BIZDE BUNLARI YOK EDECEZ ANACIM Şeniz
[
burcum tabiki veremedim diye diyeti bozmuycam yine devam edicem son zamanlarda kilo vermek cok yavasladi verilicek kilom azaldi ondan diyorum ramazandada dikkat edicem diyete uyucam insallah bayrama bu kalan 6 kiloyuda vermis olucam
sende reglin bitince tartil zaten kendin hissediyorsan yuzunden falan verdigini vermissindir inaniyorum sende sexy bebek gibi basarirsin
SLM BEBISLER NASILSINIZ ANCAK GELEBILDIM
KIZ SILA DUN NERDEYDIN VALLA KUSTUMMMMMMMMM SANA BI GITTIN BIT GITTIN mafoldumben-tatlicadiarzu-
sexy bebegim canim kilom 67 ydi simdi 66 olmusum once hedefim 58 di baktim yavas veriyorum 60 a ciktim yine olmadi hedefim 62 olsun barii ama diyete devam pes etmiycem valla gidecek bu fazlaliklarrCANIM PES ETME ONCE BUNU BILLLL SONRA KILON KAC SENIN CANIM VUCUT DIRENIYOR OLABILIR KAFANA BUNU TAKMA ZAYIFLIYORUM DIYE NORMAL DAVRAN KENDINE VE MUMKUNSE KAFANI DAGAT CANIM NEOLURSUN KENDINI POSETIEF ENERGIE VER :1hug:
bak şimdi kendini motive edip süper bi gazla diyete devam ediyorsun.sonra bak bakalım 6 kilo vermek demekmiş sen 8 kilo bile verirsin.bi bakmışsın yep yeni bi kadın var aynanın karşısında daha minik popolu,taş gibi bi hatun kimmi o sensin be anam babam sensin.herkes sana melissa ne yaptın anacım sen kendine,kızım harikasın,süper görünüyorsun...ve bilumum sözler...hehehe anam sen havardayın ayakların bile yere basmıyor....gözlerini kapat ve dediklerimi düşün yemişim senin metobolizmanı haaaaaaaaa.hehehehehehhehee hadi gözüm dediklerimi hafife alma kilo vermeye tam gazzz.böcüğüm benim hemide bal böcüğü
sexy bebegim canim kilom 67 ydi simdi 66 olmusum once hedefim 58 di baktim yavas veriyorum 60 a ciktim yine olmadi hedefim 62 olsun barii ama diyete devam pes etmiycem valla gidecek bu fazlaliklarr
ayy canim burcum valla beni oyle bir gaza getirdinki delikafadulden
bunca gusel soz yetti banaa:1hug:
uc bes kilonun ustesinden gelicem valla hoplayip ziplayip yine vericemm:sm_cool: