Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

SLM BEBISLER NASILSINIZ ANCAK GELEBILDIM

KIZ SILA DUN NERDEYDIN VALLA KUSTUMMMMMMMMM SANA BI GITTIN BIT GITTIN mafoldumben-tatlicadiarzu-

[
burcum tabiki veremedim diye diyeti bozmuycam yine devam edicem son zamanlarda kilo vermek cok yavasladi verilicek kilom azaldi ondan diyorum ramazandada dikkat edicem diyete uyucam insallah bayrama bu kalan 6 kiloyuda vermis olucam
sende reglin bitince tartil zaten kendin hissediyorsan yuzunden falan verdigini vermissindir inaniyorum sende sexy bebek gibi basarirsin

sexy bebek canim yaa banada birseyler soyle ben niye veremiyorum sorun nee bilmiyorum
5 gun diyeti cok gusel uyguladim ama sadece 1 kilo gitmis ya onca yedigim elmaya neoldu

kızlar iki gündür evde değildim, gittiğim yerlerde de uyamadım,yani ben bu hafta diyet yapmadım sayılr..bugün ve yarın dikkat edicem..cuma günü bildireceğim kilo 2 günlük diyetin kilosu olcak yani maaleseff

sexy bebek canim yaa banada birseyler soyle ben niye veremiyorum sorun nee bilmiyorum
5 gun diyeti cok gusel uyguladim ama sadece 1 kilo gitmis ya onca yedigim elmaya neoldu

CANIM PES ETME ONCE BUNU BILLLL SONRA KILON KAC SENIN CANIM VUCUT DIRENIYOR OLABILIR KAFANA BUNU TAKMA ZAYIFLIYORUM DIYE NORMAL DAVRAN KENDINE VE MUMKUNSE KAFANI DAGAT CANIM NEOLURSUN KENDINI POSETIEF ENERGIE VER :1hug:

sexbebek selam nasılsın

BEN SUPERIM CANIM HAVA GUZEL HAYAT GUZEL BEN GUZELLIM DAHA NE OLSUN sırnaşık şey

SEN NASILSIN NASIL GIDIYOR VE TAM GAZ DEVAM OLDUMU ZAFER BIZIM OLACAK SAVAS ACTIK :enbuyukkk:turkbayragi YABANCI MATELER GIRDI VUCUTTA EEE VE BIZDE BUNLARI YOK EDECEZ ANACIM Şeniz

sexybebek fotolarını gördüm süper olmuşsun arkadaşım kaydirigubbakcemile5işte azmin zaferi:hooray:

SAGOL CANIM AMA DAHA BITMEDI BIRAZ DAHA ZAMAN GECSIN MANKEN OLACAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

HAHAH VE INANIYORUM EN KISA ZAMANDA SIZDE FISTIK OLACAKSINIZ:1hug:

şekerim senin bu moral vermen ne güzel senden ricaetsem yeni fotonu koyarsan bize moral olacak canım ben pazartesi tartılacam çünkü öyle başlamıştım .
ramazan geliyor liste vermiştin bu denenmişmi acaba
ben hep diyetlerde yüzden veririm inşallah basenler gider bu diyetle senin köpeğin varmış onu gezdirmeyle günlük sporunu rahatlıkla yapmışsındır
bizler ramazanda yürüyüş yapsak incelme olurmu yoksa kasmı olur kalın bacaklara sahipmi olacağız
benim gibi popo basenler kalın bir turlu incelmiyor :kedi:

bak şimdi kendini motive edip süper bi gazla diyete devam ediyorsun.sonra bak bakalım 6 kilo vermek demekmiş sen 8 kilo bile verirsin.bi bakmışsın yep yeni bi kadın var aynanın karşısında daha minik popolu,taş gibi bi hatun kimmi o sensin be anam babam sensin.herkes sana melissa ne yaptın anacım sen kendine,kızım harikasın,süper görünüyorsun...ve bilumum sözler...hehehe anam sen havardayın ayakların bile yere basmıyor....gözlerini kapat ve dediklerimi düşün yemişim senin metobolizmanı haaaaaaaaa.hehehehehehhehee hadi gözüm dediklerimi hafife alma kilo vermeye tam gazzz.böcüğüm benim hemide bal böcüğü

MERHABA ARKADAŞLAR,2 GÜNDÜR BÜTÜN YAZILARI OKUDUM. DÜN AKŞAM ALMALARIMI ALDIM.BU SABAH TARTILDIM92.2 VE BAŞLADIM .ŞU ANA KADAR İYİ SAYILIR, ELAMLARIMI YİYORUM, 1,5 LİTRE SU İÇTİM 2 KUPA YEŞİL ÇAY İÇTİM. UMARIM BENDE KİLO VEREBİLİRİM,fisfisfis

SLM BEBISLER NASILSINIZ ANCAK GELEBILDIM

KIZ SILA DUN NERDEYDIN VALLA KUSTUMMMMMMMMM SANA BI GITTIN BIT GITTIN mafoldumben-tatlicadiarzu-

küsmene dayanamam bitanemm:1no2:sen neşemiz enerjimizsin işlerim vardı ondan fazla giremedim nete.
tamam bida öle uzun gitmem .gidersemde haber bırakırım bitanemmŞenizŞeniz

CANIM PES ETME ONCE BUNU BILLLL SONRA KILON KAC SENIN CANIM VUCUT DIRENIYOR OLABILIR KAFANA BUNU TAKMA ZAYIFLIYORUM DIYE NORMAL DAVRAN KENDINE VE MUMKUNSE KAFANI DAGAT CANIM NEOLURSUN KENDINI POSETIEF ENERGIE VER :1hug:
sexy bebegim canim kilom 67 ydi simdi 66 olmusum once hedefim 58 di baktim yavas veriyorum 60 a ciktim yine olmadi hedefim 62 olsun barii ama diyete devam pes etmiycem valla gidecek bu fazlaliklarr

ayy canim burcum valla beni oyle bir gaza getirdinki delikafadulden
bunca gusel soz yetti banaa:1hug:
uc bes kilonun ustesinden gelicem valla hoplayip ziplayip yine vericemm:sm_cool:

birde kislar bu diyetle belki istedigim gibi kilo veremiyorum ama cildimde gozle gorulur degisiklikler oldu
bayagi puruzsuzlesti duzeldi yuzume renk geldi sanki
normalde elmayi nerdeyse hic yemem eve alirdim ve helede yesil elmanin hic tadina bakmazdim cocuklarim yerdi bundan sonra istedigim kiloya insemde elma yemekten vazgecmiycem cildi cok gusellestiriyor

tamam yarin bir foto daha koyarim ama sadece size motive etmek icin buarada bende acayip verdim haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

appelim sana osaman gel öpecem mucukka amnında nede dadluymuşsun.bu arada kız yazdıklarımdan sonra benim bile motivasyoyum tavan yaptı.şimdi bu hızla ben 3,4 bardak yeşil çay içip üstüne 2 de elma yerim.aman kim korkar hayin kilodan puhuhahahaaha walla ben bu kiloları çok kızdırıyorum resmen erol taş modunda davranıyorum onlara elbet korkup gidecekler hele bi gitmesinler daha gaddar olup yıldıracam onları

kızlarr yaaa işteyim ve simit saatimizz miss gibi sıcacıkk kokuyoooo ((
yardım edin banaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…