Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merheba cicişler gece hiç uyuyamadım kardımda şiddetli bi ağrı vardı tabiki nedenide regli oldum.hala çok fena karnım ağrıyo.ve acayip şiştim.diyetim şahane gidiyo bugün 5.gün.fakat merak ettiğim bişey var ben bu cuma tartılsam mı ki?yada diyorum ki reglim bitsin öylemi tartılim.kafam karıştı.eğer şiş şiş tartılırsam kilomda oyna olmıyacak buda benim moralimi bozacak ne yapim kızlar.

burcu arkdaşlar 5 kilo gibi veriyor eğer sende öyle verirsen şişlikten dolayı1.5 kg en fazla farkeder bu durumda 3 kg en az vermiş olursun buda motivasyonunu yerinde tutar sanırım.

Tünaydın
Bir insanı fark etmeye 1 dakika, tanımaya 1 saat, anlamaya 1 gün, sevmeye 1 hafta, yeter ama unutmaya 1 ömür yetmez dostum!

slm kızlar 2. günüm benimde iyi gidiyorum ama gece uyurken çok acıktım ya :kedi: zar zor uyudum resmen ama bozmak yok diyete devam opuyorumnanaktan hihoyyyt bide sexybebek yanlış yazmışım hamile değil HAMİŞ olacak tı ya kaydirigubbakcemile3

sexybebek benide al listene sürekli giremiyorum 2 haftadır takip ediyorum.pazartesiden beride yapıyorum ama elma görmek istemiyorum.arada salatalık falan da yedim.adet düzensizliği için ilaç kullanıyorum onun için sanırım hiç vermedim 80 kiloyum veremesemde aranızda olmak istiyorum sizcede sakıncası yoksa

Bende tam gaz devam ediyorum ama kendimde öyle muazzam bir fark dörmüyorum bugün 8. günüm oluyor ama bakalım cuma günü ne göreceğiz

güzel sonuç olur inşallah tatlım..cumayı sabırsızlıkla bekliyorum sizin için..

Sıla gelmemıs hayırdır

geldim şekerim geldimm..bugün sabahtan işlerim vardı .şimdi geldim eve anca girebildim nete.

Sıla bebem ya ben ıÇemedım su Çayı 2 fıncan ıÇtım kaÇ fıncan ıÇecez ya valla ben 3.elmayı zor yedım canım ıstemıyo 3 lt su ıÇtım acep abarttım mı

içmeye çalış tatlım..sexykızın tarifi gibi yp çok güzel oluyor..

SILACIM SENDEN ÇOK ÜMİTLİYİM BU HAFTA..ÇOK GÜZEL BİR RAKAMLA ÇIKICAKSIN EMİNİM KARŞIMIZAvereliniortak

ay canım benim teşekkür ederim:1hug:a.s.şu an itibariyle bil benim için güzel bir rakamdayım zaten:dance:

saol şekerim senden esinlendim öyle başladım ayy valla oğluma öğle sıgara bögregi kızattım dayanamadım 2 tane yedim :tomato:

ay sevindim seni ben gaza getirdiğime benide saolsun sexybebk getirdi..

sılacım seni de okuyorum .hepiniz çok güzel gidiyosunuz..

bu arada imzanda barış akarsuyu görünce.rahnmetle anıyorum ve bende barış akarsu hayranıyım..barışı unutturmayalım canım..:1hug:

sizinde barış akarsu hayranı olduğunuza çok sevindimm:1hug:

barış akarsu unutulmamalıŞenizo bir efsaneŞenizonu çok seviyorum ben çokkkŞeniz

KIZ SUPERSIN YAAAAAAAA OY OY OY KILOLAR UCUYORRRRRRRRRRRRRR:teytey:

senin sayende tatlım.bize bu gücü istikrarı hevesi sen verdinŞenizŞenizbitanesin sen bitane:1hug::1hug:a.s.

selam kislar
bugun 5ci gunum diyeti hic bozmadan devam ettirdim ama sabah dayanamadim tartiya ciktim
cunki kendimde eksilme hissetmiyorum acaba durum ne merak ettim
malesef hakli ciktim hic diyeti aksatmadim gunde 5 bardak yesil cay ayriyeten 2 lt kadar su ve gunune gore elmalari yedim aksam 7 den sonra yemeyi biraktim ama gide gide yine 700 gr gitmis anlamadim sorun neki nerde hata yapiyorum hani uyurgezer degilimki gece yiyorum desem degil kacamak hic yapmadim buna ragmen yine veremedim belki cok hareketli degilim diyemi desem ama bu diyeti yapan herkes cok gusel kilo veriyor
birde bir akadasimin tartisina ciktim benimkimi yanlis diye ona gorede 1 kilom gitmis yani sonuc hic ic acici degil simdi nasil vericem bilmiyorum
gecen ay bir ay diyetle 9 kiloyu verdim ama geriye 6 kadar kilom kaldi gitmiyor gitmek istemiyorr yaa

merheba cicişler gece hiç uyuyamadım kardımda şiddetli bi ağrı vardı tabiki nedenide regli oldum.hala çok fena karnım ağrıyo.ve acayip şiştim.diyetim şahane gidiyo bugün 5.gün.fakat merak ettiğim bişey var ben bu cuma tartılsam mı ki?yada diyorum ki reglim bitsin öylemi tartılim.kafam karıştı.eğer şiş şiş tartılırsam kilomda oyna olmıyacak buda benim moralimi bozacak ne yapim kızlar.

hayir canim regl bitikden iki gun sonra tartil sabah ve bize ozaman bildir obur regli arkadaslarda oyle yapacaklar

sexybebek benide al listene sürekli giremiyorum 2 haftadır takip ediyorum.pazartesiden beride yapıyorum ama elma görmek istemiyorum.arada salatalık falan da yedim.adet düzensizliği için ilaç kullanıyorum onun için sanırım hiç vermedim 80 kiloyum veremesemde aranızda olmak istiyorum sizcede sakıncası yoksa

canim cuma listeye alirim cunku boyle motive olmaz cumadan cumaya tartililcak sen istersen bugun basla cuma seni listeye alacam ve kilolar gidecek sozzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

selam kislar
bugun 5ci gunum diyeti hic bozmadan devam ettirdim ama sabah dayanamadim tartiya ciktim
cunki kendimde eksilme hissetmiyorum acaba durum ne merak ettim
malesef hakli ciktim hic diyeti aksatmadim gunde 5 bardak yesil cay ayriyeten 2 lt kadar su ve gunune gore elmalari yedim aksam 7 den sonra yemeyi biraktim ama gide gide yine 700 gr gitmis anlamadim sorun neki nerde hata yapiyorum hani uyurgezer degilimki gece yiyorum desem degil kacamak hic yapmadim buna ragmen yine veremedim belki cok hareketli degilim diyemi desem ama bu diyeti yapan herkes cok gusel kilo veriyor
birde bir akadasimin tartisina ciktim benimkimi yanlis diye ona gorede 1 kilom gitmis yani sonuc hic ic acici degil simdi nasil vericem bilmiyorum
gecen ay bir ay diyetle 9 kiloyu verdim ama geriye 6 kadar kilom kaldi gitmiyor gitmek istemiyorr yaa

canım benim bozma moralini 1 kilo 1 kilodur.eminim veraceksin kilolarını.bu arada bende regli oldum.karta vedim cuma günü tartılmıyacam.çünkü ben regli dönemi bitene kadar şiş şiş geziyorum.bakalım bakalım haftaya benden kaç kilo gitmiş olcak.hoş yüzüm baya bi süzüldü ama görecez.öpüldün şeker şey.hı buarada veremedim diyip diyeti bozma.

X