kızlar ben meraktan tartılıyorum valla..dayanamıyorum
kızlarr ben pazartesi başladım cuma 5. günüm oldu tartılayım mı sizce ???
eeeee tatlım durum nekızlar ben meraktan tartılıyorum valla..dayanamıyorum
Tünaydın
Bir insanı fark etmeye 1 dakika, tanımaya 1 saat, anlamaya 1 gün, sevmeye 1 hafta, yeter ama unutmaya 1 ömür yetmez dostum!
Bende tam gaz devam ediyorum ama kendimde öyle muazzam bir fark dörmüyorum bugün 8. günüm oluyor ama bakalım cuma günü ne göreceğiz
Sıla gelmemıs hayırdır
eeeee tatlım durum ne
tünaydın da canımmmmmmmmm bu özlü söz ne içindi:))
Sıla bebem ya ben ıÇemedım su Çayı 2 fıncan ıÇtım kaÇ fıncan ıÇecez ya valla ben 3.elmayı zor yedım canım ıstemıyo 3 lt su ıÇtım acep abarttım mı
SILACIM SENDEN ÇOK ÜMİTLİYİM BU HAFTA..ÇOK GÜZEL BİR RAKAMLA ÇIKICAKSIN EMİNİM KARŞIMIZAvereliniortak
saol şekerim senden esinlendim öyle başladım ayy valla oğluma öğle sıgara bögregi kızattım dayanamadım 2 tane yedim :tomato:
sılacım seni de okuyorum .hepiniz çok güzel gidiyosunuz..
bu arada imzanda barış akarsuyu görünce.rahnmetle anıyorum ve bende barış akarsu hayranıyım..barışı unutturmayalım canım..:1hug:
KIZ SUPERSIN YAAAAAAAA OY OY OY KILOLAR UCUYORRRRRRRRRRRRRR:teytey:
bence tartıl canım..5gündede iyi sonuç alırsın..
merheba cicişler gece hiç uyuyamadım kardımda şiddetli bi ağrı vardı tabiki nedenide regli oldum.hala çok fena karnım ağrıyo.ve acayip şiştim.diyetim şahane gidiyo bugün 5.gün.fakat merak ettiğim bişey var ben bu cuma tartılsam mı ki?yada diyorum ki reglim bitsin öylemi tartılim.kafam karıştı.eğer şiş şiş tartılırsam kilomda oyna olmıyacak buda benim moralimi bozacak ne yapim kızlar.
kızlarr ben pazartesi başladım cuma 5. günüm oldu tartılayım mı sizce ???
sexybebek benide al listene sürekli giremiyorum 2 haftadır takip ediyorum.pazartesiden beride yapıyorum ama elma görmek istemiyorum.arada salatalık falan da yedim.adet düzensizliği için ilaç kullanıyorum onun için sanırım hiç vermedim 80 kiloyum veremesemde aranızda olmak istiyorum sizcede sakıncası yoksa
selam kislar
bugun 5ci gunum diyeti hic bozmadan devam ettirdim ama sabah dayanamadim tartiya ciktim
cunki kendimde eksilme hissetmiyorum acaba durum ne merak ettim
malesef hakli ciktim hic diyeti aksatmadim gunde 5 bardak yesil cay ayriyeten 2 lt kadar su ve gunune gore elmalari yedim aksam 7 den sonra yemeyi biraktim ama gide gide yine 700 gr gitmis anlamadim sorun neki nerde hata yapiyorum hani uyurgezer degilimki gece yiyorum desem degil kacamak hic yapmadim buna ragmen yine veremedim belki cok hareketli degilim diyemi desem ama bu diyeti yapan herkes cok gusel kilo veriyor
birde bir akadasimin tartisina ciktim benimkimi yanlis diye ona gorede 1 kilom gitmis yani sonuc hic ic acici degil simdi nasil vericem bilmiyorum
gecen ay bir ay diyetle 9 kiloyu verdim ama geriye 6 kadar kilom kaldi gitmiyor gitmek istemiyorr yaa