Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ayy kızlar hergun okuyorum yazdıklarınızı nası ımrenıyorum sıze anlatamam.beni de aranıza alın demeyı cok ıstıyorum ama sanırım benım bunyem dayanmaz cok zayıf mafoldumben vermem gereken 8 kılo kadar fazlalıgım var ramazanda geldı hıc veremıcem şimdi mafoldumben

toplam 14 kisi 46,2 verdi bir haftada haftaya ortalama 60/70 kg grup
olarak vermemiz lazim

sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 71,4 hedef 58 (7 GUNDE 5,6 KG VERDI)
akrep33 67 55.6 (7GUNDE -8,4 KG VERDI )
kraliche 63 -59,2- 49(11 günde -3,8 kg VERDI)
hickes 63,6 61,8 53 (5gunde -1,8 verdi)
pelince 66 64,7 56(2 günde -1,3kg VERDI)
sila55 93 88 60 ( 7GUNDE -5 KILO VERDI)
twilight11 66 64 53 ( 5gun -2 KG VERDI)
aysee1905 96,2 90,8 58(7 günde -5,4 kg verdi)
ARDA-ALYA 75 71 55( 6 günde -4 kg verdi)
dkeser 107 -104,5- 70( 4 GUNDE - 2,5 kg VERDI)
adml 72,3-68,8- 60(9 günde -3,5 kg VERDI)
dumaniach 63,4 62,2 57 (3GUNDE -1,2KG VERDI)
meliSSAil 67 ? 60 (-700gr verdi :) )
galatasarayli 95 94 65 (1GUNDE -1 KG VERDI )
minni 73 72,3 53 ( 3gunde -700gr verdi)

IKINCI TAKIM BU HAFTA CEZALI CUMAYA KADAR (5/6 KG GIDECEK ONA GORE )

emelyucel 62 ? ?
.Z.E.Y.N.O. 73,2 71,4 60
agliycamama 75 ? 60
saziye19 75 ? 65
shopaholic 77 73,5 55
bakela 75 ? 58
helinaa72 81,8 81 68
Tuana2008 63 ? 52
¤ decemBer ¤ 60 ? 48
naselaslan 80 ? 65
burcum24 96 ? ?
YAREM 61 ? 57
begumgul 77 ? 60
missdance 58 ? 55
hamile 60 ? 50
misis 77 ? ?
nurnida 78 ? 58
suzi19 74 ? 60
leloss ? ? ?

NOT CUMA SABAH TARTIYA CIKILCAK (kac gunde kac kilo verildi)

bugün 3.günüm süperrrrrr gidiyor ikinci günümde dayanamadım tartıldım ama bugün tartının yanına bile yaklaşmadım:)) cumayı bekliyorum ... görenler süzüldün sen diyolar. mutluyum enerjiğim sıcak bile etkilemiyor .elmalarımla mutluyum .ne kadar pozitifim bugün:)))) iyi ki varsınız .sexybebek süper motive ediyosun.sağol sağol sağol ... hepinize iyi uykular.sabah çok güzel bir güne uyanın.

Kızlar bende geçen hafta iki gün yaptım, diğer günlerde az yiyerek meyve ağırlıklı beslendim. Şimdi tokken 58 kiloyum =) bir kilo vermişim sadece ama diyete bugün yeniden başladım. Cuma bende tartyaa cıkcam hadi hayırlı olsn. Bu arada başlangıç kilom 59, şimdiki 58, hdef 50 ,,, vee arkadaşlar bir kaç arkadaşım fark ettiler yaaa çok sevindim, çok mutlu oluyor insan yaaaa

bende deneyım bari kızlar, 1 aydır dıyetteyım 6 kılo verdım, elma ıle hızlandırayım bari şu işi, yavaşlayınca moralım bozuluyor çünkü. ben doganın bugday ezmesi ile 6 kilo verdım tavsıye ederım. marketlerde satılıyor sabah meyve püresıne 2 kaşık attım mı öglene kadar tok tutuyor, öğlen yoğurda atıyorum acayıp tok tutuyor kalorısı yok denecek kadar az, ve bagırsakları çalıştırıyor, kabızlık sorunum yok. arada da elma yerım yeşil çay içemıyorum GNC den yeşil çay kapsulum var onları da yuttum mu? 36 beden olurum gari :))) hihoyyyt

gece 2 den beri 174 sayfayı okudum:) saat 6 iki saat sonra çıkıp elmalarımı yeşil çayımı ve esmer ekmeğimi almaya gidiyorum sayfaların birinde ramazan için bi liste yapmışsın ama tekrar bulamadım bi zahmet yine yazabilirmisin sexybebem:) 62 kiloyum ve 50 olmak istiyorum hadi bakalım ben neler yapıcam...

ayrıca eklemek istedim başka sitelerdede baktım hakkaten normalde 5 günde 6kilo verdiriyormuş bu diyet tabi metabolizmaya göre değişiyormuş benim gibi yeni görüp denemek isteyen arkadaşlar için paylaşmak istedim...

günaydın kızlar ben dün başladım ama devam ettiremedim şimdi kahvaltımı edip yola devam ediyorum bakalım bari 3 gün yapayım 57 kiloydum 60 oldum 3 kilo vermem gerekiyor benimde.hadi herkese güzel sabahlar :KK70:

canim bende ayniyim bugun 4 gunu bitirdim ve kendimde hic eksilme hissetmiyorum
geriye bir kac kilo fazlaligim kaldi onlari vermeye zorlaniyorum veremiycem diye gozumde buyutmeye basladim

aynen canım yaa benim de son 5 kilom hedef için...
bende çok zorlanıyorummm :sinifsinif:
bgn 3.günüm çok çok hafiflediğimi söyleyemem ama hiç tartılmadım şuana kadar...
inş. veririmm 2-3 kilo
senin olduğu gibi benimde regl dönemim yaklaşıyo acep ondan mı bu gerginlik şişkinlik :uhm:

]Günaydın arkadaşlar bugun 3.gündeyim gayet iyi gidiyor tartılmadım ama vucudum hafilemiş gibi rahatım
herkeze kolay gelsin arkadaşlar.opuyorumnanaktan

GUNAYDIN SEKER TANELERI
BENDE KAHVALTIMI ETTIM SIMDI EVI TOPLUYAYIM SONRA SU YESIL ÇAY ELMA BEKLE BENI GELIYORUM AKSAMA MISAFIR VAR YEMEKLI AMA BEN BOZMUYACAM DIYETI
KIZ SEXYBEBEK DUN BOZMADIM BOZMADIM AKSAM KOCAM ELIYLE 2 TANE UZUM VERINCE DAYANAMADIM NE OLCAK 2 UZUMDEN DIMI KIZkaydirigubbakcemile3

selammm şekerlerr
bende şincikk 2 dilim kepekli ekmeğim ve üzerine incecik sürme peynirimle ettim kahvaltımı hadi bakalımmm başladık bu günede..

gunaydin kizlarrrrr

gununuz huzur ve nese dolsun
bugun kacinci gunum unuttum bile :KK70:
artik bu yesil elma hayatimda var diorum ve yoluma dvm
umarim bugun her gune gore iki kati yag yakariz yesil elma ve yesil cay ile kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

mmm yeşil çayımı içiyorum şimdi ama günde 1-2 bardak içebiliorum ben kızlarrr
onun haricinde uyuyorum ama diyeime harfiyenn

Bende tam gaz devam ediyorum ama kendimde öyle muazzam bir fark dörmüyorum bugün 8. günüm oluyor ama bakalım cuma günü ne göreceğiz

Bende tam gaz devam ediyorum ama kendimde öyle muazzam bir fark dörmüyorum bugün 8. günüm oluyor ama bakalım cuma günü ne göreceğiz

GERÇİ SENİN 8 GÜN OLMUŞ GÖREMİOSUN AMA BENDE GÖREMİORUM CANIM 3.GÜNÜM...
LAHANA DİYETİNDE 2.3, GÜNLERDE ANLAMIŞTIM KENDİMDEKİ DEĞİŞİKLİĞİ İNŞALLAH VERMİŞİMDİRR YAAA mafoldumben

X