Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

şimcikkk kahvaltımı yaptım 2 kepekli ekmek yedimmmm
12 de de elmalarıma başlıycamm kıslarrr
ramazana kadar verdiğim kilo kardır sonrada devam edicem ama bakalım inş.verebilirim

pelince pelince nere kayboldun bacımm yaaa mirmirmirmir

Canım kahvaltımı yaptım yeşil elma o çok ekşi olanlarından kullanıyoruz biz mide problemi olanlar diğer elmalarıda kullanılabilir fakat aynı performansı göstermez diye okudum bi yerlerde.Yani aynı sıkıntıyı çekip daha az kilo vermek istemiyorsan koş markete tatlım

resimler harikaaaaaaaaa... süper bi değişim hatta daha da öte .. ben de başlıyorum yaaa artık. önümde üniversite var,bayram var vs vs =)

Kız o eksi elmadan yiyemem o kadar midem yanar bak şimdi yaa neşem kaçtı :çok üzgünüm:

Bende başladımm kızlar kilomu tam bilmiorum akşam tartılcamm hadi inş ramazana kadar 3 kilo falan veririm:dance:

tehooo rejim süper gidiyo kızlar ama çok meraktayım kaç kilo verdim acaba çünkü göbeğim küçüldü zayıfklıyorum bennnn.

bende yenıden baslıorum kızlarrrr 1 hafta boyunca bırkmak zorunda kaldım cok uzuluorm teyzmler kuznlerım geldıı gerı almadım kılo ama sımdı bugun tam gaz devam artık unıvrstlıde olduk mecbur gıdıcek bu kılolarr=)

bugün bende başladım sabah 08:45 tost ekmeğine peynir domates salatalık
şimdide 3 elma yedim elmalarım küçük çünkü

üff sabah sabah hiç çekilmiyomuş aç karna elma pfff

ya bu arada arkadşlar ben bu imzayı yapamadım. hazırladım linkimi ama yapıştırcağm imza bölümünü bulamıorummafoldumben

kontrpl paneline gir profil düzenle nin en altlarında kilo doğum takip çizelgesi var en altlarda oraya yapıştır değişikliği kaydet de canım

kızlar ilk elmalara 12 de başlamıyomuyuz ???
iki saat arayla ???
ben 12 yi bekliorum hoş acıkmadım ama yinede soriim dedim

günaydinlarrrrrr en kocamanindann
ohh misler gibi güzel bir hafta ve gün basladii ne güzel ins hepimiz diyetimizi güzel bi sekilde yapariz ve cuma günü güzel rakamlar görerek sevinirizz

ee napiyosuz bakalim kacamak macamak yapmiyosunuz dimiiiii

ben şahsen asla böyle şok tarzı diyetleri yapamam.
ama süper kilo vermişsiniz,
tebrikler..

merak ettim ama bi türlü bulamadım bu topikte.

gün içinde elma ve yeşil çay tüketiliyor sadece.
sabah da kahvaltı yapıylıyor öyle mi??

başka bi ayrıntı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…