Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yaw benim canım bugün hiç iş yapmak istemiyo ama mutfağım bulaşık doluuuuuuuuuuuuuu....

heheheehe kalk kiz yap isini gücünüü tembel tenkeeeelülülülülülü
ben geleyimde yardim edeyim bari sanaa sende benim oglusuma bakarsinkaydirigubbakcemile3

eet cnm sabah kahvaltida yapiyorzz

heheheehe kalk kiz yap isini gücünüü tembel tenkeeeelülülülülülü
ben geleyimde yardim edeyim bari sanaa sende benim oglusuma bakarsinkaydirigubbakcemile3

eet cnm sabah kahvaltida yapiyorzz

pamam pamam ya al işte didiyorum.hı
oh ya ben denizede gidecem bugün ohh yaaa
ama önce bulaşıklarımı yıkayım.
bu arada ben o senin pammığı yirim yirim.eltimde yeni doğum yaptı bayramdada onun bebeğini yiyicem

himmmmmmmm bide denizede gidecekk kiz sen simdi beni orta yerimden catlaticaksin ac kapiyi 5 dk ordayimm heheheheeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

saol datlumm ben senin yerine yidimm simdii ohhh acc kapiiyiii kiz geldimm yersin simdii hahah
bu arada allh anali babli büyütsün eltinin bebisini

Son düzenleme:
arkadaşlar nasılsısınız bugün

diyetimiz tam gaz gidiyor değilmi

ben harika gidiyorum bugünn de

bida kaçamak yok pelincim ozaman..

hadi yolumuza devam bitanemm

tebrik ederim arkadaşım..

herşey beyinde bitiyor çünkü.sende bu zayıflama işini beyinde bitirmişsin..

benide bu haftaki listeye alır mısnız canm. 77 kiloyum şu anda. cumaya 74 olcam inşyerimseniben
çünkü ben bunun yanında sporda yapıyorum. gerçi çok falza sayılmaz bisiklete biniyorum ama olsun oda yeter herldekaydirigubbakcemile3

slm kızlar diyetim güzel gidiyo paylasmak ıstedım ben sıze gore az kılo versemde hıc yoktan ıyıdır
azimliyim okullar açılana kadar devam edicem bakalım sexybebek sayesinde neler olucak=)

canisler ben kacar eecük is yapiyim sonrada kondisyon bisikletimle bi yarm saat bisilet süreyim sonrada azcik göbek kalcak haeketleri yapayim hadii bana kolya geleeekaydirigubbakcemile2

saol kuşum camil cümlemizinkini neyse bu arada işimi yaptım gidim azıcıkta sauna eşşofmanımı giyip dans edim toksinleri atim.bu arada yeşil çayda elimden düşmüyoo.herkese bol zayıflamalar.yeni gelenlerede hoş geldiniz der bulçuu kaçarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…