Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar merak ettğim ve kafama çok takılan bişey var.
sigara içmek kilo vermeyi yavaşlatıyo diye bişey duydum doğru mu acaba. siz bu diyeti yaparken hızlı kilo verdiniz ama sigara içeniniz var mıydı aranızda?

TatlıŞlar yaa
ben Çok tokum 2 elma yedım ama zorlaaa
mecbur mu tok olsak da yemek ???acıkınca mı yesek yoksa ???

kizlar ben bu diyeti nette baktim ve sadece 6 gün uygulanmali diyor.siz aylarcami uyguluyorsunuz???
bende denemek isitoryum benim en fazla 10 kilo vermek istiyorum ne kadar süre yapmam lazim elma diyetini ozaman
ben gördün bir arkads 6 günde 9,5 kilo vermis.bende ayni sekilde uygularsam 10 kilo verebilirim ki.birde yarin bir gün regl olcam zayiflamam uzun mu sürer regl ken baslarsam????????

aaaaaaa amanın diyim ben sana ilk defa duydum bunu ben
bilmiyorum tatlım ama utanarak söylüyorum ki ben sigara kullanıyorum
neyse tatlım eğer sabredersen cuma günü tartılacam
sigara içen biri olarak zayıflıyacam mı zayıflamıyacammı sana söylerim.

canımcım kimse sana kesin bişii diyemez şukadar verirsin şu kadar zamanda diye...
çünkü herkesin metabolizma hızı,bünyesi,kilosuna göre (Azsa ya da çoksa) değişir ona göre verirsin ....
ki senin boyunu bilmesemde kilon çok fasla değil gibi 80-90 larda canımm
işin özü sana ve bünyene bağlı :)))

bende kullanıyorum ve bugun başladım bu diyete.
metabolizmayı çok yavaşlatıyo diye duymuştum onun için her sigara içişimde sanki yemek yemişimde diyeti bozmuşm gbi suçluluk hissediorummafoldumben

bu gün başladım bende sabah 2 dilim kepek ekmegi bir salata yedim ögle 1 dilim yagsız kepek ekmegi tost 2 fincan yeşil çay 2 lt su içmişim elmalarında yarını yedim ama bi tuhaf oldum yiyemiyorum yaa ayy napim kızlar :1no2:

elma diyeti yapmaya takımların gedikli demirbaşı tombul amazon serseri geldibiraz daha okumam gerekiyor sayfaları gittim ben iyice inceleyeyim ondan sonra gelicem yine tepenize:kedi::lepi:

aşem sendemi buraya takılıyon
kıs yoksa sendemi kilo mu aldın kaydirigubbakcemile3
bende geçen haftadan beri buraya takılıyorum ama daha cesaret edemedim başlamaya

hadi sen incelede konuşuruz.

merhaba arkadaslar bende bugun basladım elma dıyetıne sabahtan berı 11 bardak su ıctım 1 dılım kepek ekmeğı yedım 3 tane ekşi elma yedım ınş. işe yarar

sabah kahwaltımı yaptım. 2 elma yedim we 2 litre su içtim.
bırakın acıkmayı nerdeyse çatlıycak gibiyim fazla doydumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…