Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tsk ederim bebis birinci foto 1 ay once falan cekildi
ikinci foto sali gunu cekildi
3cu foto dun aksam cekildi
EVET CANIM BU YAZDIGIMGIBI UYGULARSAN HAFTADA KESIN 4KILO GIDER AMA ONDAN AZ GITMEZ
AMA BAKLAVA PIDELER FALAN DA FISTIKLAR YERSENIZ OZAMAN BENDEN KACINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNklava::1hug:
merhaba arkadaslar, ben geldım gece kusu sız kacmıssınız, neyse. bugun gunduz ıyı gectı. aksam dan sonra fecı basagrısı basladı. bende bundan korkuyordum. o yuzden hap ıcmek ıcın bıraz yedım aksam. bıraz yogurt bırazcık menemen bırazcık ekmek. ama gun boyunca tamamen uydum. tam uyamasamda olumlu sonuclar beklıyorum. gıttım uc kılo daha elma aldım. yanı ben 5 veremesem de 3 verırım mesela. o kadar onemlı de degıl.. elımden geldıgı kadar sadık kalıcam. kızım bıle farkettı bılıyormusunuz. habıre elımde elmayı gorunce o da cok sever. ya anne sen neden yıne mı elma yıyorsun deyıp durdu aksama kadar. o da benımle beraber yedı hep.. sızlerı opuyorum yarın mesajı mı gorursunuz artıkın...ıyı uykular sıze canlar..
soruma cvp verseydin bari arkadaş sevaba girerdin yanii yasakkelime
kizlar yesil elma olacak gecmis sayfalarda tarifler yaziyor hem normal hem ramazan diyetti hemde buzlu yesil cay
simdi bana yazin kim bu diyetti yapacak bak cuma gunu tartilacaksiniz ve hergun mutlaka yazsin neyaptiniz ne ettiniz bizde sizi yardimci olalim demi amakaydirigubbakcemile5
sexybebek beni 61 yapınız, 2 gün önce götürdüğüm kurabiyeler beni 61 yapmış mafoldumben
imzama kilo takip şeysi de koydum, ordan da görüncek bakalım..
Hoşgeldinnnnnnnnnnnn yeşil ekşi elma aldın dimi lelosssBenide listeye yaza bilirsiniz sabah 1 saat yürüyüş yaptım 2 kg elmamı kepek ekmegimi aldım geldim evime hadi bakalım hayırlısı hihoyyyt
sabah tartıldım 66 kilo hedef 58
Hoşgeldinnnnnnnnnnnn yeşil ekşi elma aldın dimi lelosss