Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tsk ederim bebis birinci foto 1 ay once falan cekildi
ikinci foto sali gunu cekildi
3cu foto dun aksam cekildi

inanmıyorum ya bu nasıl bi değişim hemde 1 ay gibi kısa bi sürede. walla canm çok tebrk ediorum senii. böyle görünce daha çok gaza geldim yarndan itibaren başlıyorum. we burda hepnze söz weriorum 17 kilo werip bende böyle resimlerimi koyucam:eek:

EVET CANIM BU YAZDIGIMGIBI UYGULARSAN HAFTADA KESIN 4KILO GIDER AMA ONDAN AZ GITMEZ

AMA BAKLAVA PIDELER FALAN DA FISTIKLAR YERSENIZ OZAMAN BENDEN KACINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:eek:klava::1hug:

anaaaaa yeterki 4kilo gitsin haftada:eek:lmaz: yermiyim kız baklva börek bayramda fıstık gibi hatun olmak varken.:dance::dance:

Kızlar yaa ben konuyu açan arkadaşın resimlerini gördüm ve hemen derhal acilen aranıza katılmak istiyorum ayy feci heyecan yaptım hee yarın başlim ben bu diyete ayol ama bana acil bi açıklama yeşil ekşi elmamı yoksa normal yeşil elmamı hmm acil yanıt bekliyomm sengözlerimebaksanab

merhaba arkadaslar, ben geldım gece kusu sız kacmıssınız, neyse. bugun gunduz ıyı gectı. aksam dan sonra fecı basagrısı basladı. bende bundan korkuyordum. o yuzden hap ıcmek ıcın bıraz yedım aksam. bıraz yogurt bırazcık menemen bırazcık ekmek. ama gun boyunca tamamen uydum. tam uyamasamda olumlu sonuclar beklıyorum. gıttım uc kılo daha elma aldım. yanı ben 5 veremesem de 3 verırım mesela. o kadar onemlı de degıl.. elımden geldıgı kadar sadık kalıcam. kızım bıle farkettı bılıyormusunuz. habıre elımde elmayı gorunce o da cok sever. ya anne sen neden yıne mı elma yıyorsun deyıp durdu aksama kadar. o da benımle beraber yedı hep.. sızlerı opuyorum yarın mesajı mı gorursunuz artıkın...ıyı uykular sıze canlar..

merhaba arkadaslar, ben geldım gece kusu sız kacmıssınız, neyse. bugun gunduz ıyı gectı. aksam dan sonra fecı basagrısı basladı. bende bundan korkuyordum. o yuzden hap ıcmek ıcın bıraz yedım aksam. bıraz yogurt bırazcık menemen bırazcık ekmek. ama gun boyunca tamamen uydum. tam uyamasamda olumlu sonuclar beklıyorum. gıttım uc kılo daha elma aldım. yanı ben 5 veremesem de 3 verırım mesela. o kadar onemlı de degıl.. elımden geldıgı kadar sadık kalıcam. kızım bıle farkettı bılıyormusunuz. habıre elımde elmayı gorunce o da cok sever. ya anne sen neden yıne mı elma yıyorsun deyıp durdu aksama kadar. o da benımle beraber yedı hep.. sızlerı opuyorum yarın mesajı mı gorursunuz artıkın...ıyı uykular sıze canlar..

soruma cvp verseydin bari arkadaş sevaba girerdin yanii yasakkelime

kizlar yesil elma olacak gecmis sayfalarda tarifler yaziyor hem normal hem ramazan diyetti hemde buzlu yesil cay

simdi bana yazin kim bu diyetti yapacak bak cuma gunu tartilacaksiniz ve hergun mutlaka yazsin neyaptiniz ne ettiniz bizde sizi yardimci olalim demi amakaydirigubbakcemile5

kizlar yesil elma olacak gecmis sayfalarda tarifler yaziyor hem normal hem ramazan diyetti hemde buzlu yesil cay

simdi bana yazin kim bu diyetti yapacak bak cuma gunu tartilacaksiniz ve hergun mutlaka yazsin neyaptiniz ne ettiniz bizde sizi yardimci olalim demi amakaydirigubbakcemile5

ok canım da ben bugun basladım sız haftada bır mı tartılıyorsunuz. 4 gun falan olcak. ben varım benı yazabılırsın canım su an kılom 61, ıstedıgım 57.. verecegım ınsallah ıyı bırsey olur.. sen neler yaptın bugun. benım bıraz sancılı oldu aksam saatlerınden sonra..

toplam 14 kisi 46,2 verdi bir haftada haftaya ortalama 60/70 kg grup
olarak vermemiz lazim

sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 71,4 hedef 58 (7 GUNDE 5,6 KG VERDI)
akrep33 67 55.6 (7GUNDE -8,4 KG VERDI )
kraliche 63 -59,2- 49(11 günde -3,8 kg VERDI)
hickes 63,6 61,8 53 (5gunde -1,8 verdi)
pelince 66 64,7 56(2 günde -1,3kg VERDI)
sila55 93 88 60 ( 7GUNDE -5 KILO VERDI)
twilight11 66 64 53 ( 5gun -2 KG VERDI)
aysee1905 96,2 90,8 58(7 günde -5,4 kg verdi)
ARDA-ALYA 75 71 55( 6 günde -4 kg verdi)
dkeser 107 -104,5- 70( 4 GUNDE - 2,5 kg VERDI)
adml 72,3-68,8- 60(9 günde -3,5 kg VERDI)
dumaniach 63,4 62,2 57 (3GUNDE -1,2KG VERDI)
meliSSAil 67 ? 60 (-700gr verdi :) )
galatasarayli 95 94 65 (1GUNDE -1 KG VERDI )
minni 73 72,3 53 ( 3gunde -700gr verdi)

IKINCI TAKIM BU HAFTA CEZALI CUMAYA KADAR (5/6 KG GIDECEK ONA GORE )

emelyucel 62 ? ?
.Z.E.Y.N.O. 73,2 71,4 60
agliycamama 75 ? 60
saziye19 75 ? 65
shopaholic 77 73,5 55
bakela 75 ? 58
helinaa72 81,8 81 68
Tuana2008 63 ? 52
¤ decemBer ¤ 60 ? 48
naselaslan 80 ? 65
burcum24 96 ? ?
YAREM 61 ? 57

sexybebek beni 61 yapınız, 2 gün önce götürdüğüm kurabiyeler beni 61 yapmış mafoldumben
imzama kilo takip şeysi de koydum, ordan da görüncek bakalım..

bende bgn itibariyle başlıyorummmm
hadi bakalım kolay gelsin hepimize kilom 61 bu arada 56 hedefim kızlar.....

Bigünlük kaçamak bana 800 gr olarak döndü kendimi kutluyorum bu diyetten sonr kilonun oturması için uzun zaman çok dikkat etmek gerekiyor aldığım ders budur.Şimdi cumaya kadar tartılmıycam bebeğim.Yılmak yok yola devam

Benide listeye yaza bilirsiniz sabah 1 saat yürüyüş yaptım 2 kg elmamı kepek ekmegimi aldım geldim evime hadi bakalım hayırlısı hihoyyyt
sabah tartıldım 66 kilo hedef 58

kızlar bugün bende başladım elma diyetine
sabah kahvaltı gün içerisinde de acıktıkça bi kilo yeşil elma ve istediğim kadar yeşil çay içeceğim
bakalım bir haftada ne kadar kilo vereceğim dün tartıldım 57 kg çıktım hedefim 50 olmak

günaydın canlarım.bugün 3.gün ve diyet gayet ii gidiyo.ama günde 3 öğün tartılan ben diyete başladığımdan beri tartılmadım.çokk merak ediyorum.şu cuma biran önce gelsin artık.neyse güne elma sirkemi içerek başladım.sonra yarım tostumu yedim yanında domates.yeşil çayımı içtim.gün içerisindede elma yiyecem.herkese kolay gelsin bayramam kadar bomba gibi olacaz.herkes şok olacak.

X