Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmıs olsun canım bu kadar rahatsızlık verdıyse tabı kı bırak. bugun benımde ılk gunum artık basım agrımaya basladı. bıraz uyusam nasıl olur acaba. halsızım tabıkı.. hemen toparlarsın uzulme vucut ıste dayanma gucu aynı degıl.. hakkında hayırlısı canım..
toprak su gecmis olsun canim
bende ilk denedigim de gece tipki yazdigin gibi olmustum cok rahatsizlandim ara verdim
sende ara vermissin zaten
ve verilicek cok kilonda yokmus baska yollarla kolayca verirsin
cokk cokkk gecmis olsun cnmm
sağol ardacım umarım bende yapabilirim bu diyeti bi çok diyet denedim 78kg şu anda ve bir ay sonra kız kardeşimin düğünü var.. yani acilen toparlanmalıyımm:kedi:
tamam gomutanım. ramazanda neetcez peki, sahurda mı elma yiyip yatcaz öneriniz nedir?
hepinize çok teşekkür ederim kıslar çok saolun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şu an biraz daha iyiyim zaten normalde hep tansiyon düşüklüğü çekiyorum tamamen tuzdanda uzak durunca böyle oldu benim bünyeye uymadı yoksa açlıkla ilgisi yok zaten bu diyette aç kalınmıyorki a.s
ben 44 yaşındayım kıslar boy 1,60 kilomda şu an 59 kg 2 kilocuk versem yeter bana onuda yavaş yavaş artık vermeye çalışacam hihoyyyt
hepinize başarılar diliyorum hedeflerinize en kısa sürede ulaşırsınız inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
sexybebek fotoğraflarını gördüm gerçekten çok güzel bir başarı umarım bizde senin gibi azimli olur ve başarırız..tabi sizlerin desteğiyle..ramazan konusuna bende takıldım..
ohh cok iyi yapmisin cnm yememkle eferim sana
eet tatlisim bu misafir kilolar gidecek ve hic bir zamn misafirlige tekrardan gelmeyecekkk:sm_cool::dance:
yaa fotoğraflar nerde
ahhh ben bugün iyi etmedim ve anlamış değilim noldu sabah kalktım kahvaltımı yaptım düzgünce akşam üstü çıktık işimiz vardı ama gün içinde 1 elma yedim sonra dışarda pidenin 3 dilimini yedim eve geldim tartıldım sabahta tartılmıştım 1400 gr fark etmişim şimdi yarın sabahı bekliyorum bu nasıl şey ya yediklerim bu kadar tutmazzzzzzzzz canım sıkldı yarın itibari ile birerbir uyacağım diyete ama ya verdikten sonra bu hızla alırsak oldum seksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ahhh ben bugün iyi etmedim ve anlamış değilim noldu sabah kalktım kahvaltımı yaptım düzgünce akşam üstü çıktık işimiz vardı ama gün içinde 1 elma yedim sonra dışarda pidenin 3 dilimini yedim eve geldim tartıldım sabahta tartılmıştım 1400 gr fark etmişim şimdi yarın sabahı bekliyorum bu nasıl şey ya yediklerim bu kadar tutmazzzzzzzzz canım sıkldı yarın itibari ile birerbir uyacağım diyete ama ya verdikten sonra bu hızla alırsak oldum seksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
RAMAZAN DA ELMA DIYETTTI
ramazdan da aksam yeme istediginiz corba ve bir dilim esmer ekmek ve salata 3/4 barda yesil cay ve 2/3 lit su unutmayin ve mumkunse her gun 1 kg elmayi tukettin aksam yemekde 3/4 yatmadan once 2 saat once bitmis olsun savurda salam yada yumurta birgun salam yerseniz obur gun yumurta yiyin ve bir tost salata tomates ve cay ve 2/3 elma yiyin
gecmis olsun canimallah sifa versin tez zamanda :1hug:
topraksu canım geçmiş olsun..
ve kocamannnn maşallah kilon süper valla ..yaşın hele daha güzel..
inan samimiyetle söylüyorum..44yaşında bir bayan sın kilon mükemmel tebrik ederim ablacım..
çok saol canım Şeniz
inşallah sizler o yaşlarda daha güzel olusunuz opuyorumnanaktan
gelmicekler gelmicekler artık bu misafir kilolar:lepi:lülülülülülülülülülülülü
gelirseler bu seferklava:klava:klava:klava:
Ay canım yaaaaaaa ben kendi yöntemimle iyiydim bugün sapıtınca oldu bu kadardan bişey olmaz dedim yarın itibari ile çok daha dikkatli olucammmmmmmm sözzzzzzzzpelincim gün içinde içtimiz sular ve çaylar la okadar çıkmışsındır 1400 kilo
sabah tartıldığında gerçek kilon çıkar tatlım..
bu arada pide falan ne iş kızklava:klava:klava:yenilmek yok kızzkötükedihüso
ah ahh pardon sen tam olarak uygulamıyordun değilmi pelincim..
şimdi bilmem sen mi beni döversinnklava:klava:
ben kaçayımm:tomato::tomato:
sexykız bu ramazan diyetiylede yine aynı şekil kilo verebilirmiyizki
h