Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba sexybebek beni listeden çıkarabilirsin canım bu gün çok kötüydüm bırakmak zorunda kaldım hala çok kötüyüm başım dönüyor midem bir tuhaf tansiyonum da çok düşük yükseıtmeyle uğraşırıyorum herşey için teşekkür ederim
devam edenlere başarılar diliyorum
slm kizlar nasilsiniz ben bugun evde yoktum yeni geldim cok guzel bir gun kaydirigubbakcemile2
slm kızlar dün gece tüm yazdıklarınızı okudum ve cidden çok başarılısınız hepinizi tebrik ederim.bugün elmalarımı aldım yarın bende başlıyorum inş. desteklerinizi bekliyorum..
off ben hala başlayamadım...
annem dün kıyameti kopardı tek elmayla olmaz geberecen başıma diye :mymeka:
ama babam eve kendiliğinden yeşil elma almışş artık engel yoookk hihoyyyt
yarın işe gitcem oraya da elmamı götürcemm bacılarım beni de ekleyin listenizeee.
bu arada yulaf ezmesi var etinin ben 1 haftadır onu yiyom, rahatlatıyodu ayıptır sölemesi, açlığımı da tıkıyo.. bu elimdeki yulaf bitene bitse öle kepek ekmeği alsam olur dimi?
bi de ben gece çok acıkıyorum, geç yatıyorum bazen de. o zaman da elma yiyebiliyoz mı yoksa akşam belli saatte bırakmamız mı gerekiyo?
cvplar için şimdiden teşekkürler.. :1rolleyes:
bol kalorili fakat ben sadece elmalrımla yetindiğim gündü bugün
eşimle ve çocuklarımla dışarıdaydık,herşeye rağmen diyetimi bozmadım
eşim artık gözü korktu benden bu sefer başaracaksın dedi..
ve kesinilkle başarıcam..kilolarımla hergün vedalaşıyorumm
bu misafir kiloları kovuyorumm,böyle misafirler gelmesin dimi kızlar..
yaa sexybebek canm sen resimlerini koymuşsun sanırım ama göremedişm yok galiba şu anda. lütfen bende görebilir miym çok merak ediyorum son halini. çok fena gaza geldm ayrın bende başlıyorumm
yaa benim regl dönemim yaklaşıyoo..bacaklarım çokk ağrıyoo....off yaaa kesin bu hafta regl den dolayı kilo veremiyecem çok canım sıkıldı bak şimdi.
off ben hala başlayamadım...
Annem dün kıyameti kopardı tek elmayla olmaz geberecen başıma diye :mymeka:
Ama babam eve kendiliğinden yeşil elma almışş artık engel yoookk hihoyyyt
yarın işe gitcem oraya da elmamı götürcemm bacılarım beni de ekleyin listenizeee.
Bu arada yulaf ezmesi var etinin ben 1 haftadır onu yiyom, rahatlatıyodu ayıptır sölemesi, açlığımı da tıkıyo.. Bu elimdeki yulaf bitene bitse öle kepek ekmeği alsam olur dimi?
Bi de ben gece çok acıkıyorum, geç yatıyorum bazen de. O zaman da elma yiyebiliyoz mı yoksa akşam belli saatte bırakmamız mı gerekiyo?
Cvplar için şimdiden teşekkürler.. :1rolleyes:
en gec 20 de bıtecek elmalar bebıs
ve en gec 24/1 arası yatılcak sabah 7/8 ayakta oluncak
CANIM VERIRSIN AMA TARTIYA CIKMA CUNKU REGL DONEMDE INSAN SISIYOR AMA BITIKDEN SONRA DAHA FAZLA VERMIS OLACAN BENCE DEVAM ET CUNKU BEN IKINCA HAFTA OLDUM VE BITIKDEN SONRA TARTILDIM VE 7 KILO BIRSEY VERMISTIM :1hug: