Ben başından beri tam uygulamadım zaten,hala da sizin gibi yapmıyorum canım, kendime göre yapıyorum..
kahvaltıda 1 dilim ekmek salatalık domates peynir yumurta vs..mesela bu yumurta yağda da oluyo haşlanmış da ...o sabahki keyfime göre ... yani sabah gayet iyi bi kahvaltı yapıyorum..
sonra yeşil cay+elma+ su faslı başlıyoo, elmayı da ölçmüyorum acıkcası 1 kilo, 1,5 kilo 2 kilo yemem lazım şeklinde , başlıyorum elma yemeye, allah ne verdiysee,, akşama kadar,sabah erken yada gec kalkma durumuma göre, 3-5-7 ne kadar giderse yaniii...akşam eşimle yemek saatinde bir tabak hangi yemekten yaptıysam ondan, yanında da karpuz veya salata veya yoğurt vs...
gün içerisinde evde şaşal şişem hiç boş durmuyo , içtikten sonra hemen yeniden dolduruyorum gözümün önüne koyuyuorum, yudum yudum, akşama kadar 2-3 lt gidiyo zaten ..bir de ben saat 20.00 de elma yemeyi kesmiyorum...bir yerde okumuştum, yatarken elma yemek hem cildi güzelleştirirmiş, hem de sindirimi hızlandırıp, yattığımız yerde de metabolizmanın calışmasını sağlar ve kilo vermemizi kolaylaştırımışşmışşmışşş opuyorumnanaktan o yüzden ben de yatmadan önce hem elmamı hem yeşil çayımı içip öyle yatıyorum...
tabiki doğal olarak sizlerden az kilo veriyorum..hatta belki de bu hafta en az kiloyu veren benm sanırım....5 günde 1.8 kilo..ama acelem de yok zaten..böyle de gidiyo kilolarr :lepi:
yalnız önümüzdeki hafta ramazan ,ve büyük ihtimal kilo veremiycem, bu hafta nekadar verirsem o kadar kar, o yüzden bu hafta bu yukarıki yazdıklarıma ek olarak günlük 30 dk twist&stepper'a başladım..bakalımm cuma görücez tartıda :Saruboceq: