Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar takriben 3 saatir okuyorum yazdıklarınızı imrendim kıskandım acayip hırslandım yarın bende başlıyorum....... yani bugün yerimseniben sexy beni de ekle sınıfa hemen kaydımı yaptırıyorum yaş:38 kilo:75 hedef kilo:58 öpüyorum hepinizi

ilk 3 sayfayı okudum hayretim şaştı.. bu elmanın kilosu ne kadar bacılar??

sexybebek bende varım geçen hafta 3 gün tatlı elma ile yaptım ve tam
uyamadığım için sanırım istedğim kadar kilo veremedim.
bu hafta tekrar deniyorum

Başlangıç : 81,8
Şuan ki kilom 81,00
Hedefim: 68

ya kızlar dün farkettim topicinizi tebrikler valal harika vermişsiniz. ben de yarın başlamayı düşünüyorum pazartesi yazarım kilomu falan beni de eklersinizzz. ramazanda zor olur da 5 gün yapayım bari kar kardır.kaydirigubbakcemile3

Gunaydin kizlar,
sexybebegim benide eklermisin
baslangic kilom 63
hedefim 52
bugun ilk gunumm
ins basarabilirimmm
yenilmem cikolatalara cipslere :KK43:(((
banada yardim ol sexybebegim bende kurtulayim su fazlaliklarimdannn

günyadın sılacım..dün bu sayfa çok yoğundu tamtakip edemedim..canım kaç günde kaç kilo verdin?ve bedeninde değişiklik var mı?

günyadın sılacım..dün bu sayfa çok yoğundu tamtakip edemedim..canım kaç günde kaç kilo verdin?ve bedeninde değişiklik var mı?

günaydın canım...

canım ben 6.cı günün sonunda tam 5kilo verdim ve diyete devam ediyom

ve hala vermeyede kilo devam ediyom.birde şu an reğliyim onun etkiside oluyordur yani şişlik falan.yani 5kiloda güzel bir sonuç oldu benim için..

merhabalar şekerler
2. güne harika başladım
maşallah şimdilik iyi gidiyorum
4 kilo versem yeter bana
inşallah herkes hedefine ulaşır

oyoyyy demeyin yahuu CADIARZU
yarın beni de alın o vakittt güzel insanlar..
şeceremi sayam..

başlangıç kilom: 60
hedef: 48

48 dedim diye bana kızmayın boyum kısa, 158.. imkanım varken yaş kemale ermeden ideal kiloma inmek istiyorum..
öpüyorum yerimseniben

Günaydın mı diyim tünaydın mı diyim yaaaaaaaaaaaa sabah beri kk ya giremedim hemde işimi gücümü toparladım burda ciciklerimle lak lak yapıym diye oturdum pc'ye yokkkkkkkkkkk kk yok sinir oldummmmm.Şimdide çıkıcam evden.Nasılsınız tatlılar ne güzel dimi hergün incelmek hedefe ulaşmak için umutlu olmak kısa süre sonra olmak istediğine adım adım yürümek.Sağlıkla inşallah.Bebeğim sağol kızzzzzzzzzzzzzzz ne güzelde diyetler bulurmuş benim bebişim.ŞenizHepinize güzel bir gün diliyorummmmmmmmmmzemuszemus

sexbebek benide listeye eklermisin 2 defa sana kilomu yazdım baktım listede yokum...bugün 2 .günüm eklemeyi unutma emi arkadaşım...

kızlar benim dün ikinci günümdü akşamüstü başım döndü gözüm karardı ben diyeti biraz daha yumuşatıp yapıcam artık bu arada 2 günde 1 kilo verdim, birazda çok yoruldum ondan oldu sanırım dün oğlumun doğum günü partisi vardı sizlere başarılar dilerim kilo vermeye devam inşallah

herkese slm bende yeni üye oldum(bugün)elma diyetine başladım.ilk günüm bugün.bana yardımcı olun ne olur

X