Kraliçe sabah kahvaltısı yapmıyomusun bakıym sennnnnnnnnnnn
tebrıkler tatlım süpersexybebk öncelikle bu saate kaldığım için çok özür dilerim bilgisayarımızda yaşadımız bir sorundan ötürü
bugün 7.ci günüm elma diyetinde 93 kiloyla başladım ve şu anki kilom 88 toplam 5kilo verdim
..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3süpersinkaydirigubbakcemile3ayyy biraz once kendimde bişey farkettim kendime gulmekten yarıldım açtım eşime anlattım başımıza demci cıkacan diyo kaydirigubbakcemile3
ben cayın tadını sevmiyorum fazla bir yudum çay içiyorum arkasından bi yudum su ve ben gunlerdir boyleyimmmmm delikafadulden
bi rakı bi su hesabı delikafadulden
baya baya demleniyom he koptum kkendime delikafadulden :roflol:
Salata elma gibi tok tutmuyor
canim 8 saat yatacan valla bak haftaya kadar 6/8 kilo arasi vercen yoksa benden gunah giderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah kavalti yapacan ve her iki saat elma yenecek sana bir hafta zaman 6/8 kilo arasi ver yoksa gozume gorunmeeeeeeeeeeekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
pelınsu gecmıs olsun tatlım opuyorumnanaktan
tebrıkler tatlım süperopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3süpersinkaydirigubbakcemile3
bende 1 cam şişeye demliyorum 1.7 lıtrelık içine 1 yemek kasiği yesılcay katıyorum (benımkı yesılkutuda olan bergamutlu)bbirazda limon kabugu dolaba koyuyorum gunde 4 fıncan ıcıyorum annemde ıcıyor hergun yenısı demlenıyor yanı
abbbbbboooooooooooowwwww :kedi:
kız kahfaltı yapmasam olmasmı o zaman ben kilo alırım die korkuyom yhaf kafamçokkarıştı bide oldum olası kahfaltıyı sefmem zaten ...
acı bana ne olurrrr
:çok üzgünüm:
bişey dıcem kızlar dıyet lıstesı degıstı mı sabah kahvaltısı mı var
ay bende bergamutlu alcaktım sora vazgectim belki olmaz illa yeşil cay deyince :)
bitsin bende ondan alam ...
tadı deişikmi onun kıs ...
bişey dıcem kızlar dıyet lıstesı degıstı mı sabah kahvaltısı mı var
canım ben hep bundan kullandıgımdan dıgerlerı nasıldır bılmıyorumyerimseniben
şeker koymuyorum tatlım bende yarım limon sıkıp ufak bi limon parcası atıom içine ama ben kupa ile yapmıom buyuk koal bardakları varya onlarla işde demlene demlene içiom :roflol: :roflol: :roflol:
abbbbbboooooooooooowwwww :kedi:
kız kahfaltı yapmasam olmasmı o zaman ben kilo alırım die korkuyom yhaf kafamçokkarıştı bide oldum olası kahfaltıyı sefmem zaten ...
acı bana ne olurrrr
:çok üzgünüm: