Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

:teytey::teytey: 1. günü kaçamaksız atlattım yani sayılır sadece biraz halsizlik var
sizlerde durumlar nasıl yeni katılan arkadaşlar :jeyyar:

sexy bebek canim ben iki kez yazdim not almmissin benim kaybim 700gr oldu
suan 67.2 yim
diyeta baslarken 67.9 dum
hedefim 60 olabilmek
yarin yine basliycam bir kez daha deniycem bu kez kacamak yapmadan vede bol su yesil cay icicem

:teytey::teytey: 1. günü kaçamaksız atlattım yani sayılır sadece biraz halsizlik var

ben bugun ara verdim canim yarin basliycam
sanki cok kilo verdim ya kendimi dinlendiriyorumkaydirigubbakcemile3
aslinda bu diyetle aclik hissetmiyorum benimki psikolojik aclik
kilo veremedigim icin uzuldum ve yarin baslayinca cok dikkat ederek yapicam
bari bu defa iki kilocuk versem yeter oyle buyuk hedeflerim yok:1no2:

Merhaba kizlar,

tatli elma ile yapilirmi diye sormustum ama cvp gelmedi :KK70:
neyse ben yinede tatli elmalarimi aldim e yarin basliyorum diyetime
umarim bende ramazana kadar 4-5 kilo veririm
su an ki kilom 63
hedefim 52

sexybebk ben 2gündürde reğliyim sanırım ondanda şişliğim olduğu için 5kilo gitti belkide dahadaçok gitçekti kilo.çünkü daha çok kaybım olur diye düşünüyordum ama bunada şükür yavCADIARZU..6günde 5kilo gittidelikafadulden:teytey:hihoyyyt

al bidene daha kahfaltı yapmayan cıktı :roflol: sexy gostert zopayı :eek:klava: delikafadulden [/B]

KIZ SEN BILIYORDUN KAVALTI OLDUGUNU AMA OBURU DUNYADAN HEBERI YOK ASIKMISIN GIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

he ben biliyodum kızzzz delikafadulden
aşkmı o kim delikafadulden

kıs koparttın beni...

rakı su misali demleniyosun demekkaydirigubbakcemile3

kahkahayı bastım benimkide karşımda rakı masasını kurmuş demleniyor bu arada
ben kahkahayı basınca tuhaf tuhaf bakıyor bana...
fıkra okudum da dedim bendedelikafadulden

benimkide kafa yapıo kızzzz arada donuyo beyle :bbo:
delikafadulden delikafadulden :roflol:

ben bugun ara verdim canim yarin basliycam
sanki cok kilo verdim ya kendimi dinlendiriyorumkaydirigubbakcemile3
aslinda bu diyetle aclik hissetmiyorum benimki psikolojik aclik
kilo veremedigim icin uzuldum ve yarin baslayinca cok dikkat ederek yapicam
bari bu defa iki kilocuk versem yeter oyle buyuk hedeflerim yok:1no2:
evet bende açlık hissetmedim sende üzme kendini canınıda sıkma yeniden başla eminim vereceksin hepimiz vereceğiz :teselli:

Merhaba kizlar,

tatli elma ile yapilirmi diye sormustum ama cvp gelmedi :KK70:
neyse ben yinede tatli elmalarimi aldim e yarin basliyorum diyetime
umarim bende ramazana kadar 4-5 kilo veririm
su an ki kilom 63
hedefim 52
ekşi yiyemiyosan zor tabi o kadar elmayı yemek
sende tatlı elma yiyerek yap bakalım sayende bizde öğrenmiş oluruz yapılıyormu diye
sexybebeğin daha açıklayıcı bilgi vereceğinden eminim belki mesajını görmemiştir
kolay gelsin şeker :1hug:

canım bende bugün başladım halsiz değilim ben ama su içmekte zorlanıyorum midem bulanıyor içtikten sonra...elma midemi şişiriyor tıka basa yemiş gibi oluyorum ama öğle ve akşam 1 dilim kepek ekmek yedim.hadi hayırlısı bakalım:eek::eek:

üfff bende yapmak ıstıyom ama elmanın yanında baska seylerde yıyom yawwww yardım edın dıyom kımse yohmuuu sexyy banada bı el at da zayıflayım bacım yaaa kafamçokkarıştı

Kızlar bende başlamak istiyorum. Kısmetse. Yarın 1 diyelim bakalım. Şu anda 75 kiloyum. 60 olmak için ne kadar zaman geçecek bakalım. Kızlar bilgilendirin. Bende size anlatırım bakalım.

Dışardayım tatlılar oğlumun 3 kez burnu kanada dr ye gittim şimdide kardeşimin eczanesindeyim kılcaldamar çatlaması varmış biliyodum ama yinede korktum işte.Neyse seksi merak ettim seni yine maşallahın var.Üzülen arkadaşlar spor yap kalori hesapla demeden veriyoruz işte daha ne istiyelim.Bazı arkadaşlar astronomik vermiş ama bizde iyiyiz canımmmmmmmmmmmmmmm

cokk gecmis olsun cnmm cok üzüldüm :1hug:

sexybebk öncelikle bu saate kaldığım için çok özür dilerim bilgisayarımızda yaşadımız bir sorundan ötürü

bugün 7.ci günüm elma diyetinde 93 kiloyla başladım ve şu anki kilom 88 toplam 5kilo verdim

hedefime ulaşana kadar devam edeceğim bu diyete kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.

ayrıca sende 71 olmuşsun helal olsun tatlım hadi bakalım yolumuza devam..

eferim kiz sana da bravo diyorumm:lepi:kaydirigubbakcemile5

ayy bugun azcik moralim bozuk azcik iyi bi sekilde dolandim durdum.kafamçokkarıştıama bi hirs geldi bana pöfff zaten vardi aslinda ama hic de kacamak yapmamisdim gicik oldum kendime,heralde bende gec kalkiyodum son 2 gün erken kalkmaya basladim bide ben fazla elma yemiyodum ya cünki hic aclik hissetmiyorum ama neyse aklim basima geldi demek fazla elma yencek fazla yesil cay icilecekk zemuszemuszemuszemus

ve kislar hani demisinizya 2 hafta daha cok kilo veriliyo hakkat 2 . hafta daha cok verrmiyim yoksa yine 4 kilo verrmiyom heee bide ben 2 gündür kondisyon bisikletimle yarim saat öglen 15 dk aksam olmak üzere 2 defa bisiklet sürüyorum bide kol bacak ve karin hareketleri yapiyorum bakalim bu hafta kac kilo gitcek valla eger gine 3 4 kilo giderse kendimi dövecemmmm:mymeka:

[

Kızlar bende başlamak istiyorum. Kısmetse. Yarın 1 diyelim bakalım. Şu anda 75 kiloyum. 60 olmak için ne kadar zaman geçecek bakalım. Kızlar bilgilendirin. Bende size anlatırım bakalım.

basla cnm basla süer bi diyet gercekden ve sexy hatunumuz bize cok moral veriyo bak pisman olmican takil bize zayifla zemuszemuskaydirigubbakcemile5

sexy bebek ben de yazmıştım ama görmedin galiba, listeye gecmemişsin...5 günde 1.8 kilo verdim 63.6 --- 61.8 şuanki kilom
bugün benm tatil oldu, yarın devam edicem diyete, cünkü dışardaydım bugün , kumpir ve dondurma yedim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: cumartesi yeniden yeni bir başlangıç yapıcam inşşş :eek:

sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 71,4 hedef 58 (7 GUNDE 5,6 KG VERDI)
akrep33 67 55.6 (7GUNDE -8,4 KG VERDI )
kraliche 63 -59,2- 49(11 günde -3,8 kg VERDI)
hickes 63,6 61,8 53 (5gunde -1,8 verdi)
pelince 66 64,7 56(2 günde -1,3kg VERDI)
sila55 93 88 60 ( 7GUNDE -5 KILO VERDI)
twilight11 66 64 53 ( 5gun -2 KG VERDI)
hasretim34 71,5 ? 55
emelyucel 62 ? ?
MIZMIZ 66 61 50

aysee1905 96,2 90,8 58(7 günde -5,4 kg verdi)
ARDA-ALYA 75 71 55( 6 günde -4 kg verdi)
minni 73 ? 53
shopaholic 77 73,5 55
suziyldz 81,2 ? 70
Tiptoniq 84,5 ? 75

meliSSAil 67 ? 60
dkeser 107 -104,5- 70( 4 GUNDE - 2,5 kg VERDI)
.Z.E.Y.N.O. 73,2 71,4 60
apple_cheek 74.4 ? 74.4

helinaa72 81,8 80 68
kedigen 71 ? ?
adml 72,3-68,8- 60(9 günde -3,5 kg VERDI)
annmayra 73 ? 58
aynalar 85 ? 50
saziye19 75 ? 65
Liva 85 82 60
dumaniach 63,4 62,2 57 (3GUNDE -1,2KG VERDI)
topraksuu 60 ? 56

NOT CUMA SABAH TARTIYA CIKILCAK

X