- 11 Ağustos 2009
- 884
- 0
Sen yapma o zaman canım.
öneride bulundum sadece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yapma o zaman canım.
:teytey::teytey: 1. günü kaçamaksız atlattım yani sayılır sadece biraz halsizlik var
sizlerde durumlar nasıl yeni katılan arkadaşlar :jeyyar:
al bidene daha kahfaltı yapmayan cıktı :roflol: sexy gostert zopayı klava: delikafadulden [/B]
kıs koparttın beni...
rakı su misali demleniyosun demekkaydirigubbakcemile3
kahkahayı bastım benimkide karşımda rakı masasını kurmuş demleniyor bu arada
ben kahkahayı basınca tuhaf tuhaf bakıyor bana...
fıkra okudum da dedim bendedelikafadulden
evet bende açlık hissetmedim sende üzme kendini canınıda sıkma yeniden başla eminim vereceksin hepimiz vereceğiz :teselli:ben bugun ara verdim canim yarin basliycam
sanki cok kilo verdim ya kendimi dinlendiriyorumkaydirigubbakcemile3
aslinda bu diyetle aclik hissetmiyorum benimki psikolojik aclik
kilo veremedigim icin uzuldum ve yarin baslayinca cok dikkat ederek yapicam
bari bu defa iki kilocuk versem yeter oyle buyuk hedeflerim yok:1no2:
ekşi yiyemiyosan zor tabi o kadar elmayı yemekMerhaba kizlar,
tatli elma ile yapilirmi diye sormustum ama cvp gelmedi
neyse ben yinede tatli elmalarimi aldim e yarin basliyorum diyetime
umarim bende ramazana kadar 4-5 kilo veririm
su an ki kilom 63
hedefim 52
:teytey::teytey: 1. günü kaçamaksız atlattım yani sayılır sadece biraz halsizlik var
sizlerde durumlar nasıl yeni katılan arkadaşlar :jeyyar:
Dışardayım tatlılar oğlumun 3 kez burnu kanada dr ye gittim şimdide kardeşimin eczanesindeyim kılcaldamar çatlaması varmış biliyodum ama yinede korktum işte.Neyse seksi merak ettim seni yine maşallahın var.Üzülen arkadaşlar spor yap kalori hesapla demeden veriyoruz işte daha ne istiyelim.Bazı arkadaşlar astronomik vermiş ama bizde iyiyiz canımmmmmmmmmmmmmmm
sexybebk öncelikle bu saate kaldığım için çok özür dilerim bilgisayarımızda yaşadımız bir sorundan ötürü
bugün 7.ci günüm elma diyetinde 93 kiloyla başladım ve şu anki kilom 88 toplam 5kilo verdim
hedefime ulaşana kadar devam edeceğim bu diyete kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.
ayrıca sende 71 olmuşsun helal olsun tatlım hadi bakalım yolumuza devam..
Kızlar bende başlamak istiyorum. Kısmetse. Yarın 1 diyelim bakalım. Şu anda 75 kiloyum. 60 olmak için ne kadar zaman geçecek bakalım. Kızlar bilgilendirin. Bende size anlatırım bakalım.
Ana ba ba ba ba var tabüüüüüüü kızımmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3bişey dıcem kızlar dıyet lıstesı degıstı mı sabah kahvaltısı mı var
22:30 ta d de gÜzel fİlm var kızlar