- 6 Şubat 2009
- 637
- 9
Sen yapma o zaman canım.kızlar sağlıksız bi diyet bu yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yapma o zaman canım.kızlar sağlıksız bi diyet bu yaa
Sen yapma o zaman canım.
Ya kızlar yeni farkettim topici. öğlen ve akşam yemekleri yok mu sadece elmamı yeniyor??
ELMA DIYETTI
SABAH: IKI ESMER EKMEK BIRAZ PEYNIR BIRAZ ZEYTIN YESIL SIYAH FARKETMEZ
TOMATES BIBER SALATALIK CAY SOGUK YADA SICAK + KAVE
ICINENLER MAX GUNDE IKI BARDAK ICEBILIR MUMKUNSE SEKER YOK
SUT LIGT OLSU`N
2SAATTE YESIL ELMA YENECEK BIRINCI GUNU BIR KG IKINCI GUNU 1,5KG
UCUNCU GUNU 2 KG YESIL ELMA OLCAK 3/4 BARDAK YESIL CAY ICILCEK
ELMALARI GUN ICINDE BULUN KABUKLU YENE`CEK EN GEC 20DE BITECEK AC
OLMAZSANIZDA 2SAATE O ELMALAR BITECEK BENI SINIR ETMEYIN HAAAAAAA
2.5/ 3 LIT SUUUU ICILCEK
VE AKSAM ELMALAR BITINCE VE ACLIK HISEDENLER SALATALIK MARUL GIBI SEYLER YIYEBILIR
BUNU YAPANLAR VE DIYETTEN CIKMIYANLAR HAFTADA 5/6 KG KESIN VERIYORLAR HADI KIZLAR :1hug:
ben buldum birazda benim hatam oldu galiba az vermem erken kalkmıyorum gec kalktıgım için sanırım az elma yiyorum ama kahfaltı yapmıyorum ordan yedeklemek lazım bide akşam ustleri kan beynime fırlıyor salatayı cok yiyom galipa delikafadulden
GICCIK CADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ERKEN YAT ERKEN KALK HER IKI SAAT YENECEK ELMALAR AC OL YADA OLMA HER IKI SAAT ELMA YENECEK YOKSA SENI DOVERIMklava:delikafadulden
ayyy biraz once kendimde bişey farkettim kendime gulmekten yarıldım açtım eşime anlattım başımıza demci cıkacan diyo kaydirigubbakcemile3
ben cayın tadını sevmiyorum fazla bir yudum çay içiyorum arkasından bi yudum su ve ben gunlerdir boyleyimmmmm delikafadulden
bi rakı bi su hesabı delikafadulden
baya baya demleniyom he koptum kkendime delikafadulden :roflol:
kızlar elma olmazsa salatayla yapsam bişey olur mu sizce? aynı şekilde ?
Ramazan diyeti biraz kasar sanrım bebeğiiiiiiimRamazan dıyettı
savur da yenecekler bırtane yumurta/ obur gunu salam/ obur gun peynır ıstedıgınız zaman destırın bebısler bır tane esmer ekmek zeytın saltalık tomates yesıl cay ve 3/4 bardak su max 3 elma yenecek
aksam yemege ıstedıgınız corba olabılır buyuk bır tas bır esmer ekmek
bolcana salata ıstedıgınız kadar 3 bardak yesıl cay 2 lıt su
ve max 4/5 elma yenecek
ayyy biraz once kendimde bişey farkettim kendime gulmekten yarıldım açtım eşime anlattım başımıza demci cıkacan diyo kaydirigubbakcemile3
ben cayın tadını sevmiyorum fazla bir yudum çay içiyorum arkasından bi yudum su ve ben gunlerdir boyleyimmmmm delikafadulden
bi rakı bi su hesabı delikafadulden
baya baya demleniyom he koptum kkendime delikafadulden :roflol:
tmm bakayım dnemeye başlayınca haber veririm:) aynı şeydir diye dşündüm bakalım artk
hahaha farketmez canim nasil icersen icccccccc ama iccccc ve benim sozumden cikma yoksa seniiiiiiiiiiklava:kötükedihüso
Salata elma gibi tok tutmuyorayni sey degil canim elma da baska seyler var asit falan ve yaglari eritmeye yardimci ama sen gene dene salata diyetti dedigim gibi her iki saat de ye tabi zeytin yag falan olmazsin
iki gun sonra tartil bize yaz belki buda guzel olur bir hafta onu yapariz bir hafta bunu hahahhaha RESMEN OTCU OLDUK HAAAAAAA INEKDEN FARKIMIZ YOK :teytey::1hug:
Ramazan diyeti biraz kasar sanrım bebeğiiiiiiim
Çok komiksinnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3Ben yeşilçay 2 kupalık demliyorum içine yarım limon sıkıp o limonu kabuğuyla içine atıyorum bide diyet şeker azcık iyi oluyo bi dene istersen
dmm bebiş yarın erken kakcam bugun erken yatcam erken yatmasamda erken kakcam kalkamasamda saati kurcam uyku bassada direncem :lepi:
acı bana :çok üzgünüm:
:lepi: