bende seni canummmmmmmmmmmmmmmŞenizkızlar ben kilo veren bebişleri tebrik edemedim o gerginlikle hepinizi opuyorum yanacıklarınızdan Şeniz
supersiniz :lepi:
Dışardayım tatlılar oğlumun 3 kez burnu kanada dr ye gittim şimdide kardeşimin eczanesindeyim kılcaldamar çatlaması varmış biliyodum ama yinede korktum işte.Neyse seksi merak ettim seni yine maşallahın var.Üzülen arkadaşlar spor yap kalori hesapla demeden veriyoruz işte daha ne istiyelim.Bazı arkadaşlar astronomik vermiş ama bizde iyiyiz canımmmmmmmmmmmmmmm
Dışardayım tatlılar oğlumun 3 kez burnu kanada dr ye gittim şimdide kardeşimin eczanesindeyim kılcaldamar çatlaması varmış biliyodum ama yinede korktum işte.Neyse seksi merak ettim seni yine maşallahın var.Üzülen arkadaşlar spor yap kalori hesapla demeden veriyoruz işte daha ne istiyelim.Bazı arkadaşlar astronomik vermiş ama bizde iyiyiz canımmmmmmmmmmmmmmm
sexybebk öncelikle bu saate kaldığım için çok özür dilerim bilgisayarımızda yaşadımız bir sorundan ötürü
bugün 7.ci günüm elma diyetinde 93 kiloyla başladım ve şu anki kilom 88 toplam 5kilo verdim
hedefime ulaşana kadar devam edeceğim bu diyete kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.
ayrıca sende 71 olmuşsun helal olsun tatlım hadi bakalım yolumuza devam..
kızlar pazartesi diyordum pazar kaçamak yaparım belki diye ama sanırım dayanamıcam :))
ve yarın bende aranıza katılcam 61 im şuan haftaya cumaya yani ramazana kadar yapmak istiyorum...
yalnız yapan arkadaşlara bir kaç sorum olacak...
benim kabızlık problemim var ve bu diyette çok fazla bir şey yenmediği için daha kötü olurmuyum ??? bu birrrrrrrr :)))
ikincisi yeşil çay içemiyorum diyetteki etkisi nedir çok mu önemli içmem bu ikiiiiiiiii :))
ve son olarak sodanın rejimlere takviye olduğunu biliorum zayıflatıcı özelliği olduğunuda eğer yeşil çay yerine soda içsem rejimi bozmuş olurmuyum bu da üçççç :)))
canim super iy vermisiniz cok sevindim hadi 88 oldugun haftaya 70 icinde olursun :1hug:
moral kaynağım benim teşekkür ederim.Şeniz
bana az gibi geldi bu kilo ama.sanırım 2.ci hafta daha çok veriliyor.hihoyyyt
akrep33arkadaşımız bak 2.ci haftada daha çok kilo vermiş tebrik ederim onudaŞeniz
saolasın sexykız valla bize bu diyeti önerdiğin için .zor değil artık yaşam biçimim oldu bu diyet hiç zorlanmıyorum canımda hiç birşey çekmiyor çok güzel gidiyor.ramazandada inşallah böyle güzel veririz kilo..
gecmiş olsun canımcım dr ne dedi peki onemli bi durummuymuş neden olmuş sıcaktan falanmı ...
ahh yeni okudum pelincem çok geçmiş olsun canım benim yiğenimdede aynı sorun var ufacık bir darbede kanıyor hemde öyle böyle deil çok felaket çok dikkat edin canım tekrar geçmiş olsun
COK GECMIS OLSUN BEBIS ALLAH SIFA VERSIN INSALLAH KUTTU BIR SEY DEGILDIR :1hug: