ilk sayfadakı diyetımı canım yanı şöle
1. gün sabah kepeklı ekmet lıght peynır ıstediğin kadar elma ve 3 lt su bu kadar mı yanı sıra bısey yaprın mı spor falan
AYŞECİĞİM AKREPCİĞİM HARİKASINIZ ŞEKERLER YA BENDE CUMA GÜNÜNÜ İPLE ÇEKİYODUMopuyorumnanaktan SÜPERSİNİZZZZZZZZZZZZZZ...AKRAPCİĞİM KAÇ GÜNDE VERDİN BU KİLOYU BEN SENİ OYCELLİN SAYFASINDADA TAKİP EDİYODUM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA:)opuyorumnanaktan
canım 1 haftadamı ne yaptın kı bole ay ne guzel ya
evet canım aynen spor yapmadım halsizlik vardı reglden dolayı yürüyüşe başlamayı düşünüyorum düzenli olarak yerimseniben
kaçamaksız diyete uydum şeker
daha öncesinde de 3 kilo vermiştim tabi o zaman biraz kaçamaklar yapmıştım..
teşekkürler şeker...bugün bugün 8. günüm toplamda 11canım süpersin tebrik ederim kaydirigubbakcemile5 sen kaç günde verdin bu kiloyu şeker?
:lepi:kıııss bekliyodum ama bu kadarı benide şaşırttı..dün gelen misafirlerden beni 1 ay önce gören biri çok şaşırınca ben de merak ettim kilomu..haliyle insan kendini hergün aynada görünce çok farkedemiyor farkın büyüklüğünü..YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Bu ne kızım yaaaaaaaaaa yok olmuşsun sen bu bir kk rekoru alla alla ben dedim dimi 60 hedef diyodu bu 59 der sabah diye naptın sen yaaaaaaaaaaaa anlamadın mı bu kadar olduğunu aaaaaaaaaaaa valla şok oldum çok kutlarım canım öperim nanaklarından sen şimdi mezun mu oldun akrepciğim
Bu arada ben de yazayım 2 günlük diyet sonucum 1.3 kg seksiciğimyani başlangıç 66 şu an 64.7 hedef 56 haftaya inşallah 61 falan dersem yeter bana akrebi aşamayız biz :kedi:
teşekkürler şeker..AYŞECİĞİM AKREPCİĞİM HARİKASINIZ ŞEKERLER YA BENDE CUMA GÜNÜNÜ İPLE ÇEKİYODUMopuyorumnanaktan SÜPERSİNİZZZZZZZZZZZZZZ...AKRAPCİĞİM KAÇ GÜNDE VERDİN BU KİLOYU BEN SENİ OYCELLİN SAYFASINDADA TAKİP EDİYODUM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA:)opuyorumnanaktan
canım benim..evet akrepcim yaa kaç günde verdin kilon düşük hemde vermen zor kilolulara göre ???
tatlış spor yapmadım..akrep naptın sennnnnnnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım yaptıklarını paylaş lütfen sporda mı yaptın sen?bir de beden olarakta çok incelme var mıhihoyyytkıskandım valllaaaa seni yaaa:jeyyar:
evet şeker bende bekliyorum onu..Bi bombada seksiden gelicek bence hazırlıklı olunnnnnnnnnn
evet canım aynen spor yapmadım halsizlik vardı reglden dolayı yürüyüşe başlamayı düşünüyorum düzenli olarak yerimseniben
günaydinlarr
mafoldumbenmafoldumben yaaaaaaaaaaaaa herkes ne güzel kilolar vermis ben nie bu kadar az verdim ya kafayi siyirmak üzereyim valla aglicam yaa hatta agliyorummm offf offf hic disina cikmadim dietin ama gide gide koskoca 6 gündee 4 kilo off herkes nerdeyse hergün 1 kilo vermiss acba benim metabolizmam mi yavas deli olucam yaa 75 dim 71 oldum ve cumartesi baslamisdim diyete
akrepciğim napıcan şimdi dah devam edicen mi
günaydinlarr
mafoldumbenmafoldumben yaaaaaaaaaaaaa herkes ne güzel kilolar vermis ben nie bu kadar az verdim ya kafayi siyirmak üzereyim valla aglicam yaa hatta agliyorummm offf offf hic disina cikmadim dietin ama gide gide koskoca 6 gündee 4 kilo off herkes nerdeyse hergün 1 kilo vermiss acba benim metabolizmam mi yavas deli olucam yaa 75 dim 71 oldum ve cumartesi baslamisdim diyete
günaydın kızlar açılış benden olcak herhalde kimsecikler yok burda
bugün elma diyetinin 7.gününe girmiş bulunuyorum..
başlangıç kilom : 96.200
şuanki kilom : 90.800
verdiğim kilo : 5.400
sizin sonuçlarınızı merakla bekliyorum
evet şekerler
hani birkaçkişinin verdiği kiloyu görüpte öyle yazmak istedim ama daha fazla dayanamicam yaaa
işte kilomu yazıyorum şekerler..
55,6
öceki kilo 64
şimdi 55.6
toplam 8.4 kilo vermişiimmm:lepi:
YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Bu ne kızım yaaaaaaaaaa yok olmuşsun sen bu bir kk rekoru alla alla ben dedim dimi 60 hedef diyodu bu 59 der sabah diye naptın sen yaaaaaaaaaaaa anlamadın mı bu kadar olduğunu aaaaaaaaaaaa valla şok oldum çok kutlarım canım öperim nanaklarından sen şimdi mezun mu oldun akrepciğim
Bu arada ben de yazayım 2 günlük diyet sonucum 1.3 kg seksiciğimyani başlangıç 66 şu an 64.7 hedef 56 haftaya inşallah 61 falan dersem yeter bana akrebi aşamayız biz :kedi:
Canım benim neden bu kadar üsülüosunnnn
çok çok iyi 6 günde 4 kilo....
haftaya olacak toplamda devam edersen 8 kilo kaydirigubbakcemile2
herkesin metabolizması farklı nolur üzülme ve tam gaz devam.... :teselli:
şeker kesinlikle canını sıkmadan ve kendini kasmadan devam et....
stres kilo vermeni zorlaştırıyor..aman uzak dur..
arda alya bence üzülme canım 4 kiloda çok ii bir rakam bence..bak akrep in bu hafta daha çok oldu kilo kaybı belki senin de öyle olurkaydirigubbakcemile5
Arda yapma canım allah aşkına bu diyeti tanımadan önce hafta da 4 kilo vermek hayal değil miydi hedefin kaç bilmiyorum ama 60 sa 3 hafta sonra olmak istediğin olacaksın akrebi çok çok kutluyorum çok sevindim ama sende harikasın diyetisyenler ayda 4 kilo diyor sen bir ayı 1 haftada yaşadın
Akrepciğimmmmmmmm noldu devam mı tamam mı