Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bu sabah tostum yiycemmmmmmmmm öğlende salata yoğurt ve 4 adet köftemi yiycemmmmmmmmm sonra elma çay bu şekilde yapıyorum bence buda yeterli olacak haftada 3 kilo versem ne istiyim akşam yemeyini kestim iki gündür bu şekilde besleniyorum 1300 gr verdim durma olana kadar bu şekilde gidicemzemuszemus

ilk sayfadakı diyetımı canım yanı şöle

1. gün sabah kepeklı ekmet lıght peynır ıstediğin kadar elma ve 3 lt su bu kadar mı yanı sıra bısey yaprın mı spor falan

evet canım aynen spor yapmadım halsizlik vardı reglden dolayı yürüyüşe başlamayı düşünüyorum düzenli olarak yerimseniben

teşekkürler canım opuyorumnanaktan

evet canım aynen spor yapmadım halsizlik vardı reglden dolayı yürüyüşe başlamayı düşünüyorum düzenli olarak yerimseniben

anladım canım valla tebrık ederım p.tesı bende baslıcam ramazandan snra nişanım var 168 boyunda 81 kg yım bende kendı çabalarımla 11 kg verdım hazıran basından beri

günaydinlarr
mafoldumbenmafoldumben yaaaaaaaaaaaaa herkes ne güzel kilolar vermis ben nie bu kadar az verdim ya kafayi siyirmak üzereyim valla aglicam yaa hatta agliyorummm offf offf hic disina cikmadim dietin ama gide gide koskoca 6 gündee 4 kilo off herkes nerdeyse hergün 1 kilo vermiss acba benim metabolizmam mi yavas deli olucam yaa 75 dim 71 oldum ve cumartesi baslamisdim diyete

canım süpersin tebrik ederim kaydirigubbakcemile5 sen kaç günde verdin bu kiloyu şeker?
teşekkürler şeker...bugün bugün 8. günüm toplamda 11
:lepi:kıııss bekliyodum ama bu kadarı benide şaşırttı..dün gelen misafirlerden beni 1 ay önce gören biri çok şaşırınca ben de merak ettim kilomu..haliyle insan kendini hergün aynada görünce çok farkedemiyor farkın büyüklüğünü..
50 küsürlü rakamlar geçen yıl beni için çok uzaktı ama işte isteyince yapamayacağımız hiç bişey yok şekerleropuyorumnanaktan
teşekkürler şeker..
evet akrepcim yaa kaç günde verdin kilon düşük hemde vermen zor kilolulara göre ???
canım benim..
işte zor diye bişey yok insan isteyince..
okadar mutluyum ki sanki bulutların üstündeyim...
akrep naptın sennnnnnnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım yaptıklarını paylaş lütfen sporda mı yaptın sen?bir de beden olarakta çok incelme var mıhihoyyytkıskandım valllaaaa seni yaaa:jeyyar:
tatlış spor yapmadım..
ama süper bir şekilde mutluluk oyunu oynadım hep...
pespembe bulutların üzerinde gezindim bir hafta boyunca..
hiçbir sıkıntı ve stresin beni yıkmasına izin vermedim..
ve müzik....
ve deee kitap...
evde taktım kulağıma kulaklıkları...yapmam gerekn işleri dinlediğim müzikle yaptım..
ve sanki aşıkmışım gibi hep aşk ve sevgi dolu müzikler dinledim..ve midemde kelebekler uçuştu hep..
okuduğum kitabın baş kahramanı oldum sonra...
ve aklıma hiç yiyecek gelmedi böylece.. ama 2 saatte bir midemi boş bırakmadım elmalarımı yedim..
Bi bombada seksiden gelicek bence hazırlıklı olunnnnnnnnnn
evet şeker bende bekliyorum onu..

bende canım...
yarından itibaren başlıyorum spora bende...inşallah

Canım benim neden bu kadar üsülüosunnnn
çok çok iyi 6 günde 4 kilo....
haftaya olacak toplamda devam edersen 8 kilo kaydirigubbakcemile2
herkesin metabolizması farklı nolur üzülme ve tam gaz devam.... :teselli:

akrepciğim napıcan şimdi dah devam edicen mi

şeker...
aynen devam etmem de değiştiricem azcık..
sabah öğle yicem akşam yemek yerine elma yicem..aralarda da meyve tüketirim yine
ve düzenli yürüyüş ve egzersize başlicam yarından sonra...

şekerler yürüyüş grubuna sizleride beklerim hepbirlikte yürüyüş zamanlarımızı yazarız
olurmu............

şeker kesinlikle canını sıkmadan ve kendini kasmadan devam et....
stres kilo vermeni zorlaştırıyor..aman uzak dur..

aysecigimmm
akrepcigim vepelincecimm hepinizi ayakdaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis bravo ya sizeee off ben nie sizin kadar veremedim aysecim biz senle ayni gün baslamisdik yanilmiyosam ama bravo size tekrar

arda alya bence üzülme canım 4 kiloda çok ii bir rakam bence..bak akrep in bu hafta daha çok oldu kilo kaybı belki senin de öyle olurkaydirigubbakcemile5

Arda yapma canım allah aşkına bu diyeti tanımadan önce hafta da 4 kilo vermek hayal değil miydi hedefin kaç bilmiyorum ama 60 sa 3 hafta sonra olmak istediğin olacaksın akrebi çok çok kutluyorum çok sevindim ama sende harikasın diyetisyenler ayda 4 kilo diyor sen bir ayı 1 haftada yaşadın
Akrepciğimmmmmmmm noldu devam mı tamam mı

Canım benim neden bu kadar üsülüosunnnn
çok çok iyi 6 günde 4 kilo....
haftaya olacak toplamda devam edersen 8 kilo kaydirigubbakcemile2
herkesin metabolizması farklı nolur üzülme ve tam gaz devam.... :teselli:

şeker kesinlikle canını sıkmadan ve kendini kasmadan devam et....
stres kilo vermeni zorlaştırıyor..aman uzak dur..

cok tesekürler arkadaslar valla asla birakmayi düsünmüyorum ama sizlerin verdigi kiloyu görünce ee bide hic disina cikmayinca dietin ben diyodum heralde hergün 1 kilo gider neyse dünden itibaren sporda yapiyorum yavas yavas

acaba fazla elma yemiyodum ondan olmus olabilir mi????CADIARZU

Arda yapma canım allah aşkına bu diyeti tanımadan önce hafta da 4 kilo vermek hayal değil miydi hedefin kaç bilmiyorum ama 60 sa 3 hafta sonra olmak istediğin olacaksın akrebi çok çok kutluyorum çok sevindim ama sende harikasın diyetisyenler ayda 4 kilo diyor sen bir ayı 1 haftada yaşadın
Akrepciğimmmmmmmm noldu devam mı tamam mı

arda alya bence üzülme canım 4 kiloda çok ii bir rakam bence..bak akrep in bu hafta daha çok oldu kilo kaybı belki senin de öyle olurkaydirigubbakcemile5

cook cok saolun arkadaslar ya haklisiniz grcekden valla ben bu dieti cok sevdim bide sizleride cok sevdim sexy bebek ve sizler cok yardimci ve desdekcisiniz bu böyle oldukcada inanin ki insanlar vaz gecmez kolay kolay bu dietden cok saolunkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…