- 28 Ocak 2009
- 987
- 10
Sayın sexybebek,
burası bir forum ve burada yazılan herşeyde senin istediğin gibi yazıolacak değil lutfen yazdıklarımıza dikkat edelim,kimse kusura bakmasın herkes istediğini düşünmekte serbest ve düşüncelerimizi paylasalım diye boyle bir forum var o yuzden ben bir seyi tutmak falan zorunda değilim...herkes hadi yürü diye iyi yorum yazacak olursa burası yorum platformu olmaktan cıkar...
Elmada ne kadar vitamin oldugunun da farkındayız içinde B12 VE Fe olmadıgınında....o yuzden yeterli vitaminler var demekle olmuyor...Acıklama istersen onu da yazalım;
100 gr. elmada
B9 0,012
A 0,070
C Antioksidan. Organizmanın savunmasını güçlendirir. 5
B1 Kas ve sinir sistemi için mutlaka gereklidir. 0,03
B2 Hücrelerin iyi çalışması ve dokular için gereklidir 0,02
PP Hücre enerjisi, ergenlik ve genel fonksiyonlar için gereklidir 0,3
B5 Yağ ve şekerlerin kullanımında önemlidir; saç, deri ve kas sağlığı için gereklidir 0,1
B6 Yaşamsal mekanizmaların anahtar vitaminidir. Amino asit ve protein metabolizması için gereklidir.0,05
E Antioksidan. Cilt yaşlanmasına karşı koruyucudur. 0,6
twilight11 ,
senin yorumun cok daha mantıklı olmus eklemeler yapılabiliyor ise protein gibi diyette uygulanabilir duruma gelebilir yorumun icin tesekkur ediyorum...
Hic_Kes,
son yazdıgın diyete eklemeler de bence super olmuş opuyorum seni arkadasım bu şekilde uygulamak ve yaklasım bana da daha mantıklı gorundu...
evet katılıyorum burası bır forum ve herkes düşüncelerını paylasabılır sızın yazdıklarınız doğru dıye bırsey yok..bıldıklerımızı paylasıyoruz.evet guzel kılolar verılıyordr doğru cunku ucut tek tıp beslenmeye alışıyor metbolızma once hızlanıp sonra yavaslıyor.neyse acıklama yapılmasına gerek yok herkes bılıyor metabolızmanın nasıl calıştıgını hemen hemen...ayrıca sınırlenıp tepkı vermek cok yanlış...zaten bırkac sayfa sonra sexy de anlamıs bosuna gerıldıgını...sadece aplasım ıcın yazıldı hepsı bu bellı herke ıyı nıyetlı amac kımse zarar gormeden sağılıklı kılolar versın...hepınızın fotolarını gormek ıstıyoruz.nem u dıyetı yapmıyorum ama okumak hosuma gıdıyor yasadıklarınızı...basarılar......
Son düzenleme: