Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar yaklaşık 1 haftadan beri sizi takip ediyorum yazıları okuyorum sexi öncelikle seni kutluyorum tebrikler azmin başarın verdiğin kilolar ve arkadaşlara motive moral kaynağı oldugun için bu diyette çok önemlidir çünkü moral ve destek sende bunu cok iyi başarmışın destek olarak cidden tebrikler gelelim bana bende kilolu bi bayanım ve kilolarım yoyo gibi alıp veriliyo saglık sorunlarım cıkıyor ve bu hafta doktora gittiğimde cıkan sonuclarda acil kilo vermem gerektigi söylendi iştah kontrolü yapamıyorum malesef azmimde pek yok yapıp bırakıyorum daha dogrusu uzun zaman diyet yap kilo ver bırak sonra al olunca insanda azim istekde kalmıyor arkadaslar bakıyorumda genelinizde cok kilolu deilsiniz 65 kilo arkadaslar bile kilo verme cabasında kendimden utandım dogrusu :çok üzgünüm: kiloma gelince boyum 1.77 kilom 110 evli 2 cocuk annesiyim yas 31 bu kilolar nası gidecek bilmiyorum umarım bende sizin gibi bu elma diyetini yapıp basarabilirim benide aranıza alırsanız cidden cok sevinicem arkadaslar hepinize bol sanslar bol başarılar saglıkla sıhhatle
günaydın kızlar,bende kahvaltımı yaptım biraz yürüyüşe çıkıcam,sabah tartıldım 300gr daha vermiştim ehe kaydirigubbakcemile5
merhaba kizlar bende dün basladim bu diyete bugün ac karnina tartildim 74.3 ten 73.3 e inmisim bile kaydirigubbakcemile2
ben birde cok hareketteyim hergün yürüyüse cikarim kizimla ama maalesef bugün yagmurlu cikamayacam
sabah 8 de baslayip aksam 8 e kadar elma tabi kahvaltimi yapiyorum
ama bende tuvalete zor cikma durumu basladi elmanin yaninda bir tane de kuru kayisi yersem olur degil mi
dün basagrisiyla gecti yorgunluk falan ins bugün böyle olmam size sürekli yazamasamda haber vericem canlaryerimsenibenopuyorumnanaktan
Günaydınlar yaklaşık 1 haftadan beri sizi takip ediyorum yazıları okuyorum sexi öncelikle seni kutluyorum tebrikler azmin başarın verdiğin kilolar ve arkadaşlara motive moral kaynağı oldugun için bu diyette çok önemlidir çünkü moral ve destek sende bunu cok iyi başarmışın destek olarak cidden tebrikler gelelim bana bende kilolu bi bayanım ve kilolarım yoyo gibi alıp veriliyo saglık sorunlarım cıkıyor ve bu hafta doktora gittiğimde cıkan sonuclarda acil kilo vermem gerektigi söylendi iştah kontrolü yapamıyorum malesef azmimde pek yok yapıp bırakıyorum daha dogrusu uzun zaman diyet yap kilo ver bırak sonra al olunca insanda azim istekde kalmıyor arkadaslar bakıyorumda genelinizde cok kilolu deilsiniz 65 kilo arkadaslar bile kilo verme cabasında kendimden utandım dogrusu :çok üzgünüm: kiloma gelince boyum 1.77 kilom 110 evli 2 cocuk annesiyim yas 31 bu kilolar nası gidecek bilmiyorum umarım bende sizin gibi bu elma diyetini yapıp basarabilirim benide aranıza alırsanız cidden cok sevinicem arkadaslar hepinize bol sanslar bol başarılar saglıkla sıhhatle
günaydın kızlar
kaç gündür nedense yazamıyorum tam yazacam safya donuyo
melissa tatlım burcu neden yazmıyorsun demişsin ya tatlım sayfa donuyo benim netten kaynaklanan bişey yoksa yazmazmıyım gülüm.arda alya,sıla,sexy bebeğim,pelince sizi çok seviyorum kaç gündür konuşamadık.netten dolayı.tam açılıyo sayfa öyle donuyo kalıyooo offf ya neyse şimdi yazabiliyorum.bu arada diyet ii gidiyoo.bakalım inş bu hafta 4 ile 5 kilo arası veririm inş.herkese kucak dolusu sevgiler mucukka
kuru kayısının zararı olmaz tatlım..yiyebilirsin..bol su içmeyi yeşil çayı unutma oldumuŞenizbu arada bebiş var sanırım..benimde 8aylık oğlum var..
QUOTE=angel_34;8670161]herkese günaydın kıslarrr:))bugün itibariyle ben de başladımmmmm bu diyete:)))
geçmiş yazılarınızı okudum da hayran kaldım valla.ne güzel kilolar vermişsiniz.inşallah bende kilo veririm.gerçi şimdi ramazan nasıl yapacam bilmiyorum ama inşallah veririm bende.:çok üzgünüm: