Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kizlar bende dün basladim bu diyete bugün ac karnina tartildim 74.3 ten 73.3 e inmisim bile kaydirigubbakcemile2
ben birde cok hareketteyim hergün yürüyüse cikarim kizimla ama maalesef bugün yagmurlu cikamayacam
sabah 8 de baslayip aksam 8 e kadar elma tabi kahvaltimi yapiyorum
ama bende tuvalete zor cikma durumu basladi elmanin yaninda bir tane de kuru kayisi yersem olur degil mi
dün basagrisiyla gecti yorgunluk falan ins bugün böyle olmam size sürekli yazamasamda haber vericem canlaryerimsenibenopuyorumnanaktan

günaydın kızlar
kaç gündür nedense yazamıyorum tam yazacam safya donuyo
melissa tatlım burcu neden yazmıyorsun demişsin ya tatlım sayfa donuyo benim netten kaynaklanan bişey yoksa yazmazmıyım gülüm.arda alya,sıla,sexy bebeğim,pelince sizi çok seviyorum kaç gündür konuşamadık.netten dolayı.tam açılıyo sayfa öyle donuyo kalıyooo offf ya neyse şimdi yazabiliyorum.bu arada diyet ii gidiyoo.bakalım inş bu hafta 4 ile 5 kilo arası veririm inş.herkese kucak dolusu sevgiler mucukka

Günaydınlar yaklaşık 1 haftadan beri sizi takip ediyorum yazıları okuyorum sexi öncelikle seni kutluyorum tebrikler azmin başarın verdiğin kilolar ve arkadaşlara motive moral kaynağı oldugun için bu diyette çok önemlidir çünkü moral ve destek sende bunu cok iyi başarmışın destek olarak cidden tebrikler gelelim bana bende kilolu bi bayanım ve kilolarım yoyo gibi alıp veriliyo saglık sorunlarım cıkıyor ve bu hafta doktora gittiğimde cıkan sonuclarda acil kilo vermem gerektigi söylendi iştah kontrolü yapamıyorum malesef azmimde pek yok yapıp bırakıyorum daha dogrusu uzun zaman diyet yap kilo ver bırak sonra al olunca insanda azim istekde kalmıyor arkadaslar bakıyorumda genelinizde cok kilolu deilsiniz 65 kilo arkadaslar bile kilo verme cabasında kendimden utandım dogrusu :çok üzgünüm: kiloma gelince boyum 1.77 kilom 110 evli 2 cocuk annesiyim yas 31 bu kilolar nası gidecek bilmiyorum umarım bende sizin gibi bu elma diyetini yapıp basarabilirim benide aranıza alırsanız cidden cok sevinicem arkadaslar hepinize bol sanslar bol başarılar saglıkla sıhhatle

Günaydınlar yaklaşık 1 haftadan beri sizi takip ediyorum yazıları okuyorum sexi öncelikle seni kutluyorum tebrikler azmin başarın verdiğin kilolar ve arkadaşlara motive moral kaynağı oldugun için bu diyette çok önemlidir çünkü moral ve destek sende bunu cok iyi başarmışın destek olarak cidden tebrikler gelelim bana bende kilolu bi bayanım ve kilolarım yoyo gibi alıp veriliyo saglık sorunlarım cıkıyor ve bu hafta doktora gittiğimde cıkan sonuclarda acil kilo vermem gerektigi söylendi iştah kontrolü yapamıyorum malesef azmimde pek yok yapıp bırakıyorum daha dogrusu uzun zaman diyet yap kilo ver bırak sonra al olunca insanda azim istekde kalmıyor arkadaslar bakıyorumda genelinizde cok kilolu deilsiniz 65 kilo arkadaslar bile kilo verme cabasında kendimden utandım dogrusu :çok üzgünüm: kiloma gelince boyum 1.77 kilom 110 evli 2 cocuk annesiyim yas 31 bu kilolar nası gidecek bilmiyorum umarım bende sizin gibi bu elma diyetini yapıp basarabilirim benide aranıza alırsanız cidden cok sevinicem arkadaslar hepinize bol sanslar bol başarılar saglıkla sıhhatle

kızlar günaydın güzel ablam merak etme sen sexybebeğe kendini bırak gerisini dert etme resimlerini gördünmü bilmiyorum ama görmediysen sayfa 84 ve 192 ye bak bi ayda nasıl fıstık oldu zemuszemus inşallah sende verirsin hepimizin derdi aynı inanıyorum verceksin ablacım opuyorumnanaktan

bende 8,30da kaltım kahvaltımı yaptım şimdi yeşilçayımı içiyorum birazdan sporumu da yapacam sonra banyoya girecem verecez bacılar başka kurtuluşumuz yok hihoyyyt hadi uyumayın ama kalkın sexy ne dedi erken kalkın vücut bu saatlerde yağ yakıyor diye kaydirigubbakcemile2 haydi öptüm herkesi sağlıklı ve bol zayıflamalar a.s.

günaydın kızlar,bende kahvaltımı yaptım biraz yürüyüşe çıkıcam,sabah tartıldım 300gr daha vermiştim ehe kaydirigubbakcemile5

selam kızlar. ben aranıza yeni katıldım. elma diyeti çok ilgimi çekti.ramazanda nasıl yapıyorsunuz.bilgi verirmisiniz.

saol cnm hamiscim baktım resimlere bakmaz olurmuyum süper olmus valla azmin zaferi diye boşuna dememişler oruc tutuyorum bugun başladım diyete bakalım ne olcak burdada sizlerin aranızda olursam heralde bu sefer iyi olcak hersey saol hamis desteğin için ablam

merhaba kizlar bende dün basladim bu diyete bugün ac karnina tartildim 74.3 ten 73.3 e inmisim bile kaydirigubbakcemile2
ben birde cok hareketteyim hergün yürüyüse cikarim kizimla ama maalesef bugün yagmurlu cikamayacam
sabah 8 de baslayip aksam 8 e kadar elma tabi kahvaltimi yapiyorum
ama bende tuvalete zor cikma durumu basladi elmanin yaninda bir tane de kuru kayisi yersem olur degil mi
dün basagrisiyla gecti yorgunluk falan ins bugün böyle olmam size sürekli yazamasamda haber vericem canlaryerimsenibenopuyorumnanaktan

kuru kayısının zararı olmaz tatlım..yiyebilirsin..bol su içmeyi yeşil çayı unutma oldumuŞenizbu arada bebiş var sanırım..benimde 8aylık oğlum var..

QUOTE=angel_34;8670161]herkese günaydın kıslarrr:))bugün itibariyle ben de başladımmmmm bu diyete:)))[/QUOTE]

günaydın,hadi bakalım kolay gelsin tatlım..

canım aramıza hoşgeldin sexbebk arkadaşımız seni listeye yazar..

şuna inan burada bu kiloları verirsin..
bak sana heman gaza gelmen için bir örnekte vereyim gelinimiz var yaş 33 kilosu 103.1haftada 13 kilo verdi şu an 90..
yani sende daha çabuk verirsin bize takıl yeter..
bua arda bende 2haftada 10 kilo verdim sporssuz

yetreki sabırlı olalım ve azmedelim..

günaydın kızlar
kaç gündür nedense yazamıyorum tam yazacam safya donuyo
melissa tatlım burcu neden yazmıyorsun demişsin ya tatlım sayfa donuyo benim netten kaynaklanan bişey yoksa yazmazmıyım gülüm.arda alya,sıla,sexy bebeğim,pelince sizi çok seviyorum kaç gündür konuşamadık.netten dolayı.tam açılıyo sayfa öyle donuyo kalıyooo offf ya neyse şimdi yazabiliyorum.bu arada diyet ii gidiyoo.bakalım inş bu hafta 4 ile 5 kilo arası veririm inş.herkese kucak dolusu sevgiler mucukka

canım aynı şekil bizdede oluyor bugünlerde..

kkda sorun var sanırım:sinifsinif:
canım benim bizde seni çok seviuyoruz ve özlüyoruz..

oooooo bak diyette güzel gidiyormuş hadi bakalım cuma güzel sonuçlar bekliyoruz..Şeniz

kızlarrr hepinize güzel bir gün olsun..günaydın...

şekerler,bende biliyosunuz bu diyeti oruç tutarak yapanlardanım..valla oruçta bile zorlanmıyom bu diyette elma ve yeşil çaylar çok tok tutucu olduğundan mide alıştı..

kızlar ben şu an çıkıyorum biraz sonra evden çıkacağımm.

akşam üstü geleceğim..kendinize iyi bakın sevgiyle kalın ..kaçamak yok bol hareket..

sılacım selam süpersiniz hakikaten sizin yanınızda olupdaa gaza gelmemek kilo vermemek mümkünmü acaba zaten kilosu cok olunca kilo verme oranıda daha fazla oluyo bunu biliyorum evlilik dogumlar sezeryanlar filan bu hale geldim işde kilomu hic göstermiyorum boyum var şükür ama saglık porblemleri cogalmadan vermem lazım bende istiyorum eski halime dönebilmek buda sizlerin sayesinde olcak sanırım mootivasyon cidden cok önemli saol şekerim

kuru kayısının zararı olmaz tatlım..yiyebilirsin..bol su içmeyi yeşil çayı unutma oldumuŞenizbu arada bebiş var sanırım..benimde 8aylık oğlum var..

QUOTE=angel_34;8670161]herkese günaydın kıslarrr:))bugün itibariyle ben de başladımmmmm bu diyete:)))

günaydın,hadi bakalım kolay gelsin tatlım..[/QUOTE]

saol canimŞeniz bol su iciyorum ama dün sadece 3 bardak icebildim yesil cayi pek hoslanmiyorum tatlandirici da kullansam iskence gibi bisey mecburen katlancam napalim
benim de kizim var canim onunla sürekli hareketteyim oturtmuyo sipam:asigim:

selam kızlar hepinizi tebrik ederim çok gayretlisiniz.bence kilo verme tek başına başarılabilcek birşey değil buradaki paylaşım çok güzel. birbirinizi çok güzel motive ediyorsunuz.

arkadaşlar oruç tutanlar bu diyeti nasıl uyguluyo ve ne jadar etkili oluyor merak ediyorum zayıfladığınızı gördükçe acayip gaza geliyorum

geçmiş yazılarınızı okudum da hayran kaldım valla.ne güzel kilolar vermişsiniz.inşallah bende kilo veririm.gerçi şimdi ramazan nasıl yapacam bilmiyorum ama inşallah veririm bende.:çok üzgünüm:

geçmiş yazılarınızı okudum da hayran kaldım valla.ne güzel kilolar vermişsiniz.inşallah bende kilo veririm.gerçi şimdi ramazan nasıl yapacam bilmiyorum ama inşallah veririm bende.:çok üzgünüm:

merhaba tatlım ben sana dün neler yaptığımı söyleyim.dün oruçtum bugün malesef tutamadım.neyse tatlım iftarda istediğn çorbadan bi tabak içebiliyorsun.1 dilim kepek ekmeğiyle birlikte.çok az yağlı salata,bul su iç.mümkünse çorbadan 1 saat sonra 4 yada 5 elma ye 3lt suyunu iç.ayrıca 3 yada 4 bardak yeşil çay tüket.ben liptonun limonlu yeşil çayını içiyorum tadı harika.sahurda bir tost ye domates,salatalık,1 yumurta ve yine 2 3 elma yemeye çalış suyu unutma 1 haftada mutlaka 4 5 kilo verirsin canım.umarım sorunun cvp almışsındır ben böyle yapıyorum.zaten sexy bebekte önceki sayfalarda yazmıştır.bol kilo vermeler canım

daisy 13 yukarıda cvp sanaydı yanlış alıntı yapmışım.aozcan canım azimle diyetini yap mutlaka verirsin kuşum

X