Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

elitcim Allah korusun aklina kotu seyler getirme hemen
once bir dra git ve kabizligin icin ilac verir icinde rahat olur belliki bagirsaklarin iyi calismiyor olabilir ama bu hmen kotu bir hastalik belirtisi degilki canim donem donem herkeste olabilir

yani silacim yengene cok sasirdim super kilo vermis hemde bir kac gunde
kilosu oldukca fazlaymis ama boyle olunca kilo vermek daha kolay oluyor sanki
ben kacamak yapmiyorum dikkat ettigim halde haftada 1 kiloyu zor veriyorum kalan 5 kilo nasil gozumde buyudu dev oldu bilemezsin:çok üzgünüm:

verirsin tatlım verirsin gözünde büyümesin..tek formül mutluluk terapisi ve kurallara uymak..

gelinimiz tam 1haftada verdi 13 kiloyu ..

ben alınıyrm ama üzülyrm aglıyroumm hemennn yengec burcuu ve cok duygusalımm napimmmm ve sabırsızımm zaten 2 hafta surem varr oyuzdennn vermek ıstyrm

CANIM BAK HERKEZ SENIN IYLIGINI DUSUNUYOR BUNU UNUTMA FARKINDAYIM COK DUYGULSAL BIRISIN AMA CANIM NEOLUR KENDINE ONCE GUVEN SEN BUNU YAP BAK NASIL HEMEN KILO VERECEN
VE BIZIMLEN HERGUN KONUS AMA YAPAMIYORUM GIBI SEYLER DEME TAM TERSI YAPACAM DE HEM KENDINI HEM DE BASKASINI MOTIVE ETMIS OLUYORSUN Şeniz

tamam işte canım burda sohbetleşelim yaptıklarımızı yazalım ne yapman gerektiğini biliyosun madem maksimum vermek istiyosun kaçamak yok ne deniyosa burdada kim napıyor takip ediyoruz yanlışlarımızı görüyoruz daha ne olsun harfiyen uygularsan amacına ulaşırsın

tmm ablacım ben cuma gunu yazarım kac kılo verdıgımıı

CANIM BAK HERKEZ SENIN IYLIGINI DUSUNUYOR BUNU UNUTMA FARKINDAYIM COK DUYGULSAL BIRISIN AMA CANIM NEOLUR KENDINE ONCE GUVEN SEN BUNU YAP BAK NASIL HEMEN KILO VERECEN
VE BIZIMLEN HERGUN KONUS AMA YAPAMIYORUM GIBI SEYLER DEME TAM TERSI YAPACAM DE HEM KENDINI HEM DE BASKASINI MOTIVE ETMIS OLUYORSUN Şeniz

ölee yapmayıı denıcemm vee cumaya kadarr 5 kılooo verıcemmm kacamak yapomıcammm kendımee guvenıyrmmhihoyyyt

tmm ablacım ben cuma gunu yazarım kac kılo verdıgımıı

kiz sakin bana kirma valla senin dusundugum icin biraz sert oldum ki gor diye canim senin bizden farkin yok herkez verir bunu unutma ama insanin ellinde
ve hergun yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz valla :eek:klava: yoksa kusme lutfen ben burda kefim icin mi gelip yaziyorum saki isim kucum yokmus gibi ama sizelere yardim etmek icin cunku kilolu olmak nasil birsey cok iy biliyorum ki senin okadarda kilon yok onun icin lutfen moral 100 olsun ve yazzzzzzzzzzzzzzzz:1hug:

kiz sakin bana kirma valla senin dusundugum icin biraz sert oldum ki gor diye canim senin bizden farkin yok herkez verir bunu unutma ama insanin ellinde
ve hergun yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz valla :eek:klava: yoksa kusme lutfen ben burda kefim icin mi gelip yaziyorum saki isim kucum yokmus gibi ama sizelere yardim etmek icin cunku kilolu olmak nasil birsey cok iy biliyorum ki senin okadarda kilon yok onun icin lutfen moral 100 olsun ve yazzzzzzzzzzzzzzzz:1hug:

tmm ablacımmm kusuraa bakmaa kucuklugumee verrr tsk ederımmmm:eek:opuyorumnanaktan

ölee yapmayıı denıcemm vee cumaya kadarr 5 kılooo verıcemmm kacamak yapomıcammm kendımee guvenıyrmmhihoyyyt

ISTE BUUUUUUUUUUUUUUUU SEN BASARACAN BEBISIM SANA SOZ VERIYORUM HIC KACAMAK YAPMA HER HAFTA KOLAY KOLAY VERIRSIN SONRADA DERSIN SEXY DEMISTI DIYE INSAN KENDINE GUVENI OLURSA DUNYAYI ELLE ALIR CANIM GUVEN + SABIR = ZAFER BUNU SAKIN UNUTMA :1hug:

ISTE BUUUUUUUUUUUUUUUU SEN BASARACAN BEBISIM SANA SOZ VERIYORUM HIC KACAMAK YAPMA HER HAFTA KOLAY KOLAY VERIRSIN SONRADA DERSIN SEXY DEMISTI DIYE INSAN KENDINE GUVENI OLURSA DUNYAYI ELLE ALIR CANIM GUVEN + SABIR = ZAFER BUNU SAKIN UNUTMA :1hug:

başarıcammmmm:lepi: tsk ederımmmmopuyorumnanaktan

2.gunum bugun ben bıraz kacamak yaptım ama sonraa yuryuss yaptımm amaa sözz yrndan ıtıbaren cumaya kadarr 5 kilooo gıdıcekkk tartıyıdaa kaldırıyrmm sımdıııııı yemınde edıyorum elmadan baskaa bısee yemıcemmmm..............................................yerimsenibenyerimseniben

ayyy evet dgrr yaa ben 2 haftadaa hıc kacamak yapmassam 10 kılo verrmıyım acaba?

aferim sana ohh bee cnm sonunda gördün gercegiii
bebisim bak hersey kafada bitiyo okk
sen eger ben bunu yapicam ve bu kilolarimdan krtulup mutlu olucam dersen inan önüne koca pasta dilimi gelse bakmazsin
ben hep ne dedim arkidislere ben kendime asla hakim olamayan bi insandim eger ben kendime hakim olabiliyoam inanki herkes olur düsün esim benim yanimda hamburger yiyo dondurma yiyo ben diyorum ama ona asla cnm cekmez ye diye ve 1 gr cnm cekmiyoo
LÜTFENNN SANA YALVARIYORUMM BUNU BEYNINE YAZ ASKITOO BEN BASARICAMM DE
ve görceksin süper olucak sonuc seni sevorummm

hee demsinya bide 10 kilo verebilirmiyim diye verirsin bence ama önce neymis hersey beynde bitiyomuss okkkopuyorumnanaktan

kizceler ben geldim basim felaket agriyoo uyudum da bugun ama felaket acikdim ve susadm demekki ben bu diyetle oruc tutmayi beceremiyorm ALLh günah yazmasin ama yarindan itibaren normal elma diyetime devam edicemm sevorumm sizi
gecmisi bi okuyumm barii

off inanmıyorum yaa keşke 1 ay önce görseydim bu başlığı :KK43:( ramazanda oruç tutarak bu diyet nasıl yapılır kızlar bi fikriniz varmııı

off inanmıyorum yaa keşke 1 ay önce görseydim bu başlığı :KK43:( ramazanda oruç tutarak bu diyet nasıl yapılır kızlar bi fikriniz varmııı

canim elma diyeti oruc icin var

RAMAZAN DA ELMA DIYETTTI

ramazdan da aksam yeme istediginiz corba ve bir dilim esmer ekmek ve salata 3/4 barda yesil cay ve 2/3 lit su unutmayin ve mumkunse her gun 1 kg elmayi tukettin aksam yemekde 3/4 yatmadan once 2 saat once bitmis olsun savurda salam yada yumurta birgun salam yerseniz obur gun yumurta yiyin ve bir tost salata tomates ve cay ve 2/3 elma yiyin

ama ben de zorlaniyorum bide biz avrupada yasiyoruz saat 21 da aciliyor bugun 3 gun oldu ama dayanilcak gibi degil ben yarinden sonra normal elma diyetti yapcam allah nasip ederse subata orucumu tutacam

gecmis olsun alya ablacim iyisindir insallah simdi

saol tatlim iyi sayilirim basim falan catliyoo ama olsun orucu acdikdan sonra bi agri kesici alirim gecerrr

ee sen napiyosn cnm nasil gidiyo diyet
hee buarada ben kacirmisim ya sen kac gündür yapiyosun bide kac yasindaydn merak dan sordm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

sexy cim avatr fotosu koymak isdiyosun heralde cnm hani burada yazisken görünsün diye dimi
acaba cok mu büyük geliyoda koyamiyon yoksa profil fotosumu yatnda burada görünmüyo bide avatar fotosu olarak dene bakalim ne olcak sekercigimm

X