Harikasın :)bugün ikinci günüme başladım.
19.04.2016 85kg
20.04.2015 84kg
:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın :)bugün ikinci günüme başladım.
19.04.2016 85kg
20.04.2015 84kg
:)
Harikasın :)
bende kilo vermek istiyorum ama şu iştahım benı delırtıcek 53 kıloyla evlendım bır senelık evlıyım tam 70 kılo oldum offf offf
E başla canım sen de işte :))
Çok da zorlamıyor inan :)
hayırlı olsun hadi bakalım :)Bügün başladım cnm
hayiiir, bir ark denemisti; sutu kesilmisti; ara ogun olarak ye ic sen.Emzirirken yapılabilr mi acaba bu tarz şok diyetler
Ya emzirirken zayıflamak neden bu kdr zor ben gerçi yemiyorum ama sütüm kesilmedi su içiyorum sanırım ondanhayiiir, bir ark denemisti; sutu kesilmisti; ara ogun olarak ye ic sen.
karatay yap canim :)Ya emzirirken zayıflamak neden bu kdr zor ben gerçi yemiyorum ama sütüm kesilmedi su içiyorum sanırım ondan
Ya ben öle uzun uzun listeli diyetlere dayanamıom tek çeşit olsun istiorum :)) ama az daha beklemem lazım sanırımkaratay yap canim :)
Harikasın ben sirket etkinliği ile bozmuş durumdayım. Bugun devam19.04.2016 85kg
20.04.2015 84kg
21.04.2015 83.30 Kg
Harikasın ben sirket etkinliği ile bozmuş durumdayım. Bugun devam
Merhaba arkadaslar ben bu diyete 10 gun once baslayacaktim ama surekli aciktim ve dayanamadim. Daha sonra bu diyeti yapmadan once midemi kucultmeye ve toksinlerden arinmaya karar verdim. Gecen hafta 7 gunluk detoks yaptim. Adi: 7 days drink detoks (internette buldum) ve 5kg verdim ama bunu ben kilo vermekten ziyade toksinlerden arinmak icin yaptim. Ve verdiklerimi almamak icinde bugunden itibaren elma diyeti yapacagim. Sizlerde baslamissiniz cok mutlu oldim hadi birlikte yapalim. Diyete baslamadan once 83.6 kg'ydim simdi 79.3 kg'yim. Hadi birlikte yapalim
Cok mutlu oluyorum sürecini izlemekten harikasın bayılıyorum azimli güçlü kadınlara:) ben de başladım net ben haftalık paylaşacağım yoksa demoralize oluyorum her gün tartı olayından cidden mükemmel gidiyorsun nazar degmesin devam şahanesinCanım inan daha çok kilo verirdim de dün bi kutlama vardı ona katılıp giden iki kiloyu kurabiye ile bozdum.
Bozdum diye durmuyorum ama ben.
Dengelemeye calısıp devam ediyorum.
Hemen bu sabah ki güncel kiloyu da yazalım
19.04.2016 85kg
20.04.2015 84kg
21.04.2015 83.30 Kg
22.04.2015 83.00 Kg
sadece 300 gr ama olsun kurabiyelere ragmen yine verdiğime şükrediyorum.
Yeşilçay inanılmaz iyi geliyor bana :)
Cok mutlu oluyorum sürecini izlemekten harikasın bayılıyorum azimli güçlü kadınlara:) ben de başladım net ben haftalık paylaşacağım yoksa demoralize oluyorum her gün tartı olayından cidden mükemmel gidiyorsun nazar degmesin devam şahanesin