- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yarin dusunuyorum eyer adet olmazsam yaparimbende mi başlasam acaba bilemedim ki ptesi başlayacak olan varmı8 arkadaşlar
Belki bünyeyle alakalidir .. cogu insanda ise yarayan diyet mesela bende yaramiyo .. ama hemen pes etmeseydin bir hafta deneseydin .. bosbosunada gitmezdi hem yüze cok iyi geliyoKizlar hala ayni kilodayim hic kacamak yapmadim aksamlarida fenalasmam tasasiii 3.gunum ve birakiyorum 2 gundjr sadece elma ile insan nasil ayni kiloda kalir regl desenizzz daha var 19 20 gun yanii vermemem icn sebep yok o yuzden buyuk bir moral bozuklugu ile elmayi birakiyorun 2 gunluk eziyette cabasi
hadi bakalım bol şanss o zmn.. ilk 3 gün sıkıntılı geçer sakınn bozmaa cnm atlatırsan gayet devam edersin :)benim sınavım mayısta ve temmuzda sömestr gibi bir tatilim yok ki ben bugün basladım insallah elmamı yiyorum yogurt ve süt ile destekleyecem bir de vitamin hapı içerim söyle 2 haftada 7 kilo bir gitse resmen bayram ederim
merhaba evet bende 15 gün yaptım cuma günü m ola vermiştim kendime 7 kilo verdim ve 2 gün sıkı bozmama rağmen bugün tartıldım değişmemiş tartı bugün tekrar başladım ama kahvaltısız sırf elma diyetiyle bu sefer bakalım ne kadar gidicek bir haftadaMerhaba kizlar bu diyete yeni baslayipta sonuc alan varmi.. sayfayi biraz okudum kilo verenler var verilen kilolar tekrar alinmiyor demi ? Cevaplarsaniz sevinirim.. baslamayi dusunuyorum.. sadece 1 hafta yapip birakacam.. maksat 3 4 kilo gitsin yeter...
Bnde yarin baslicam insallah ise yarar..merhaba evet bende 15 gün yaptım cuma günü m ola vermiştim kendime 7 kilo verdim ve 2 gün sıkı bozmama rağmen bugün tartıldım değişmemiş tartı bugün tekrar başladım ama kahvaltısız sırf elma diyetiyle bu sefer bakalım ne kadar gidicek bir haftada
yarıyor gerçekten :)Bnde yarin baslicam insallah ise yarar..
Bide gobegi eritiyor mu acaba.. benim azda olsa gobegim var dumduz bir karnim olsun istiyorum...yarıyor gerçekten :)
valla bende inanamadım bu kadar göbekten gideceğine ama benim en çok o bölgem gitti gibi görüyorum..yapın diyeti sizde görüceksiniz zatenBide gobegi eritiyor mu acaba.. benim azda olsa gobegim var dumduz bir karnim olsun istiyorum...
Bende bugun basladim birlikte yapabiliriz istiyosanAyy baslayamadim cok uzgunum kendime cok kiziyorum bana diyet arkadadi lazim hemde acil
Canim bosuna bu sacma diyetle zaman kaybetme cunku ben bi hafta tam uydum sadece elma yedim yesil cay ictim 3 4 litre su ictim gunde 2 saate yakin spor yaptim ama gram oynamadi bence hepsi ac kaldigim icin oldu yemeden zayiflanamaz tabi doru seyler yenecekMerhaba ben araniza yeni katildim elma diyetine bugun itibariyle baslamak istiyorum dogum kilolarimi vermek amacim.kilom 85 hedefim 60 kilo olmak.her gun duzenli 2 saat spor yapiyorum.bu konuda desteginizi istiyorum beraber baslamak veya basaran arkadaslarin takibine ve moral vermelerine ihtiyacim var.
alla alla bir hastalığınız falan var mı bende yaptım da gayet tam uyunca veriliyor kilo ama bir kaçırdığımda veremedim bende.kahvaltı etmeden deneyin tam 5 kilo veriliyor bir haftadaCanim bosuna bu sacma diyetle zaman kaybetme cunku ben bi hafta tam uydum sadece elma yedim yesil cay ictim 3 4 litre su ictim gunde 2 saate yakin spor yaptim ama gram oynamadi bence hepsi ac kaldigim icin oldu yemeden zayiflanamaz tabi doru seyler yenecek
Vlhi bilmiyorum bnde bi hevesle basladim ondan once normal diyet yaptim 3 kilo verdim bi haftada cok fazla kiloluyum bu diyet ttam bana gore dedim yapiyim hizlica kurtiliyim dedim ama olmadi fazla acikmiyordum rahattim aslinda ama neden fark etmedi anlamadimalla alla bir hastalığınız falan var mı bende yaptım da gayet tam uyunca veriliyor kilo ama bir kaçırdığımda veremedim bende.kahvaltı etmeden deneyin tam 5 kilo veriliyor bir haftada