- 13 Ocak 2015
- 19
- 4
- 33
yok canm bikaç kilosunu bu dyetle verdm geri kalanını saglıklı beslenme ve spor ile verdim :)Sagol canim :) bu diyetlemi 17 kg verdin? Ve ne kadar zaman icinde? Su tüm kilolardan kurtuluruz umarim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canm bikaç kilosunu bu dyetle verdm geri kalanını saglıklı beslenme ve spor ile verdim :)Sagol canim :) bu diyetlemi 17 kg verdin? Ve ne kadar zaman icinde? Su tüm kilolardan kurtuluruz umarim.
öncelikle bu diyeti paylaştığın için teşekr ederm ama istediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar sadece elma mı yiyeceğiz bnce güzel bişey ama sağlıklı olur mu tek besin sonuçtamerhaba arkadaslar
ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim
ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti
1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay 16.5kg verdi 4ay 13.7kg verdi ve tam 71.2 kg verdi
ben onu gorunce buyuk bir soka girdim cunku 4 ay kendini eve kapatmisti sonra birgun kapi calinca sok gecirdim 59 kilo bir hatun :uhm::uhm::uhm: ruya sandim
sonra anatti birgun oyle bunalima girdini ve karar verdini elma yiyerek nekadar guzel bir hatun olcani soylemis kendi kendine
ve benimde kilolu oldumu bildi icin ilk bana geldi ve beni acayip gaza getirdi
6gundur bende yapiyorum ve tam 8.100 kg gitti arkadaslar
gunde 1 kilo yesil elma ve yesil cay ve 3 lit su icerek 95kilo basladim 86.9kiloyum suan ve hedefim 28kilo daha vermek ilk ay spor yapma dedi vucut bu besine alisin dedi ikici ay dan sonra vucut hem daha zayif hem daha dinc
bende sizinlen bunu paylasmak istedim eyerki gercekten istersek 130kilo hatun 4 ayda 59 olursa bizde oluruz demi
:teytey:
canm bnce sürekli yapmak mantklı değil bi süre yapıp ara verip dengeli ve saglıklı beslenebilir yda başka dyetler yapablirsin bnce :)öncelikle bu diyeti paylaştığın için teşekr ederm ama istediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar sadece elma mı yiyeceğiz bnce güzel bişey ama sağlıklı olur mu tek besin sonuçta
bn iki hafta kdar yaptm 3 gündrde hurma dyetne başlycam yarın tartlcam bklm sonuç ne :)kızlar devam eden varmı diyete 93 kg ile başladım bugün 3. günümm birbirimize destek olalımm
sen yaptn mı peki sonuç aldn mı ne kadr süre ara vermek lazımki benm böyle bi diyete ihtiyacm var artk bıktım kilolarmdan bu sene mezuniyetm var ama sağlıklı olur mu sarkar mı her yerm güzel olaym derken daha beeter olmayaymcanm bnce sürekli yapmak mantklı değil bi süre yapıp ara verip dengeli ve saglıklı beslenebilir yda başka dyetler yapablirsin bnce :)
bn iki hafta kdar yaptm 3 gündrde hurma dyetne başlycam yarın tartlcam bklm sonuç ne :)
sen yaptn mı peki sonuç aldn mı ne kadr süre ara vermek lazımki benm böyle bi diyete ihtiyacm var artk bıktım kilolarmdan bu sene mezuniyetm var ama sağlıklı olur mu sarkar mı her yerm güzel olaym derken daha beeter olmayaym
merhaba arkadaslar
ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim
ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti
1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay 16.5kg verdi 4ay 13.7kg verdi ve tam 71.2 kg verdi
ben onu gorunce buyuk bir soka girdim cunku 4 ay kendini eve kapatmisti sonra birgun kapi calinca sok gecirdim 59 kilo bir hatun :uhm::uhm::uhm: ruya sandim
sonra anatti birgun oyle bunalima girdini ve karar verdini elma yiyerek nekadar guzel bir hatun olcani soylemis kendi kendine
ve benimde kilolu oldumu bildi icin ilk bana geldi ve beni acayip gaza getirdi
6gundur bende yapiyorum ve tam 8.100 kg gitti arkadaslar
gunde 1 kilo yesil elma ve yesil cay ve 3 lit su icerek 95kilo basladim 86.9kiloyum suan ve hedefim 28kilo daha vermek ilk ay spor yapma dedi vucut bu besine alisin dedi ikici ay dan sonra vucut hem daha zayif hem daha dinc
bende sizinlen bunu paylasmak istedim eyerki gercekten istersek 130kilo hatun 4 ayda 59 olursa bizde oluruz demi
:teytey:
canım sadece sabah kahvaltısı ve elma yeniyor demi sadeceKizlarr dayanamadim tartildimmm yesil cay ve su icmeme ragmen 87.700 ciktimm ayy cok mutluyumm 5 gunde 93 ten 87.700 e dustumm 5.300 kg verdimm yensin elmalarrrrrrrrr
canım sadece sabah kahvaltısı ve elma yeniyor demi sadece
Anladım canım sagolEvet canim ben 2 dilim kepekli tost ekmegini kizartiyorum birazicik peynir 5 tane zeytin ve bi adet hindi salami olarak yapiyorum kahvaltimi yesil cay ile birlikte sonra 2 iki saatte bir aksama kadar yesil elma yiyorum aksama kadar 2 bardak daha yesil cay iciyorum ve 3 litre su iciyorum 8 den sonrada elma yemeyi birakiyorum
canım o zmn tartılamadım ama en son cuma günü tartıldım toplamda 4 kilo verdim bugunde hurma dyetnde bi haftam doldu memnun kaldm bi hafta daha yapcam :) hurma dyetide normali sabah 7 hurma 1 kase yoğurt öğle ve akşamda aynısı ama bn çok vtaminsz kalmiyayım dye sabah kahvaltımı yapıp öğle ve akşam bu dyeti uyguluyorum :)İki haftada kac kg verdin sen canim? Vede hurma diyeti nasil bir diyet :) bakalim yarin 4. Gunum konuyu yazan kisi 5 haftada 35 kg kadar vermis darisi basimizaaa
sanırım 2 kilo verdm geçen sene 3 4 klo kdar vermştm ama spor yapmamaya fazla su içmeme me bde fazla elma yememeye bağlyorm anlycgn düzenli yapmadm :/ hurma dyetne basladm dha eglencelisen yaptn mı peki sonuç aldn mı ne kadr süre ara vermek lazımki benm böyle bi diyete ihtiyacm var artk bıktım kilolarmdan bu sene mezuniyetm var ama sağlıklı olur mu sarkar mı her yerm güzel olaym derken daha beeter olmayaym
Ben 85 kiloyum ideal kilo 55 hazirana kadar vermem lazım 30 kilo sagliksiz olur mu kısa sürede sen denedin mi diyeti gerçi sağlık da umrumda değil artk yeterki kilo vereyimCanim konuyu yazan kisi hic sarkmam falan olmadi demis zaten 75 kg nun altina dusunce sporla birlikte yapin yazmis. Sen kac kilosun suan?